Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-18, 03:09 PM   #1151
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
淨係加次數冇用喎,佢跳舞果招而家唔係好追到上時代,而家興分配再放hp攻or吹飛,冇既話都唔係好駛用,所以貓都有少少out out地,不過佢個buff有9act brave+分配先好d,長期戰好用

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-18, 10:19 PM   #1152
ShinDou

見D人講到雲尼拿個防大DOWN好神,遲D試下用先 @@
舊 06-27-18, 07:04 PM   #1153
ShinDou

有片睇了

https://twitter.com/twitter/statuses...01029338628096

都屈喎舞女,雖然應該恩惠緊,技2都分配到過萬BRAVE

技1 分配完HP之後再分配等同HP傷﹖見佢打兩隻分配9424又補其他人9424 @@ 咁如果打1隻咪分配萬8﹖@@ 定補BRAVE係補TOTAL扣左既數除2﹖不過應該冇咁SO似除2多,不過都勁喎

嘩雷神技2加左之後可以凸破MAX BRAVE 轉兩下都係扣8千幾,夾埋成3萬幾爆落去咁屈 @@ 全GAME最大力係佢喎,仲要未開召,應該真係要射,好彩有飛有石,希望中

光頭佬都好堅喎,儲完氣可以即刻起腳3隻都扣2萬幾,雪糕可以直入雪櫃都得了 @@

搞乜今次3隻黃石人都咁屈 @@ 之前黃石人明明超廢得重力佬勁

此篇文章於 06-27-18 07:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-28-18, 09:22 AM   #1154
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
dnc 算冇乜大改 ... 招HP+ 好多餘下, BRV+如果係分配就幾好

光頭佬應該係翻身重點
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 09:40 AM   #1155
ShinDou

招hp加睇唔到加左d咩,又冇補自己brave,又唔係brave hp攻

舊 06-28-18, 03:27 PM   #1156
Gustavi
Crazy Gamer

加自己少少血咁

另外三個都出左喇
舊 06-29-18, 10:10 AM   #1157
Gustavi
Crazy Gamer

lightning ex 幾正咁wo , 睇黎救到下
EX 下招又唔扣技,
個女神buff 打break人追加行動又唔計action數.

zell就....算啦
舊 06-29-18, 11:12 AM   #1158
ShinDou

睇落奶挺勁番,咁得意既個pool都未出就話ex有不具合冇郁多次

舊 06-29-18, 11:23 AM   #1159
ShinDou

睇片黑鬼西法愈肥都好屈喎,今次真係唔知點射好,隻隻勁

舊 06-29-18, 12:31 PM   #1160
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
有EX 就SS
無就 C
都係抽唔中講咩都無用

又等睇ShinDou 5000 / 1飛中
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-18, 12:39 PM   #1161
ShinDou

乜ex得5千分1機率中咩?

舊 06-29-18, 12:51 PM   #1162
plokplok00

SOR
5000鑽
舊 06-29-18, 12:52 PM   #1163
ShinDou

勁ex我冇咁易中架 XD 通常廢野先易中 XD

舊 06-29-18, 12:53 PM   #1164
plokplok00

話時話 你幾把EX?
舊 06-29-18, 01:01 PM   #1165
ShinDou

12把ex

舊 06-29-18, 02:58 PM   #1166
Gustavi
Crazy Gamer

iOS 仲未得呀 ...
話說今朝我都驚驚地 , 所以就login左一次拎左d 野先
舊 06-29-18, 05:29 PM   #1167
ShinDou

Altema講到奶挺好廢得59分,仲睇緊點射法好,最神好似舞女同愈肥

舊 06-29-18, 05:47 PM   #1168
Gustavi
Crazy Gamer

未update掛, 冇EX 同有EX 係兩件事...
舊 06-29-18, 05:49 PM   #1169
ShinDou

見d評價update左覺60同ex新招架喇

30幾張飛中zell ex 黑鬼愈肥專 echo相性,係唔中愈肥,好似打咩都讀心咁

岩岩再睇又加番85分,D評價好兩極,有D講到好廢有D講到好神,我睇落應該神多,1陣射下先,諗緊好唔好射埋愈肥專先停

嘩岩岩廿幾張飛射奶挺POOL全34星,1把5星都冇 @@

差唔多射晒百5張飛先中奶挺EX,停下先升晒ZELL 奶挺 EX玩下先,冇愈肥專唔升住了,光頭佬相性凸1專0凸,雷神相性凸1專0凸,西法得1把專,黑鬼得1把專

奶挺之前LV50左未覺,應該會升左光頭佬試下隻腳先

有冇人都覺得預期ERROR密左好多﹖

用過全凸爆奶挺FD,出完EX之後真係女神化喎,連閃第1下斬6千幾,未出之前得千幾,成4倍

開3倍真係升得超快,再加上而家2倍報酬緊,開1次半個鐘尾2果場出左大仙人掌,雷神LV20打完升到LV47 @@ 奶挺覺就由40幾上左57

光頭佬真係堅屈喎,未升爆,0凸專,冇相性PASSIVE,儲完氣踢3隻都過萬

覺60左真係超高速周回 XD

此篇文章於 06-29-18 10:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-18, 12:17 AM   #1170
Gustavi
Crazy Gamer

淨係用飛都中曬咪好lor...

我..... 仲等緊iOS版
舊 06-30-18, 12:22 AM   #1171
plokplok00

共闘都差唔多打完收工
G SIR仲等緊...

奶挺把EX真係無得彈
係一二技差少少
打雷弱就好D
否則都未必出佢

此篇文章於 06-30-18 12:28 AM 被 plokplok00 編輯。
舊 06-30-18, 08:46 AM   #1172
ShinDou

未中晒呀,ZELL冇相性冇專,西法冇相性,黑鬼相性好似以前中過賣左 XD

APPLE仲未UPDATE到﹖

G SIR係﹖

奶挺應該都係要嚴選攻108先夠力啦﹖

EX是但出晒3隻0凸 ZELL 奶挺 光頭佬 亂玩晒D技,WAVE1 1開波都狂出,搞到打到WAVE2大佬半血已經乾晒技靠EX打,不過大佬開左身心BUFF 2之後每TURN回2萬幾就殺唔切了,用落ZELL係超廢,應該係有EX既人之中最廢果隻,晒左2百幾紅石,仲有615既 XD

奶挺我冇凸技2扣好少唔夠用,光頭佬就打大佬冇用,結果都係要升過D人黎打,升左舞女先

升完黑鬼舞女試下出埋奶挺亂打EX,亂出技不過未玩晒D技就殺左,59ACT 15萬分 XD 奶挺有黑鬼之後好堅

共鬥EX用黑鬼拍伏人爭D過唔到,又玩晒D技,試下舞女會唔會好D先 @@ 原來今次EX係LV100唔係70,唔怪得難咁多

用舞女又係撞伏人,岩岩好廿萬分,用奶挺試下先但我0凸 @@

自己用奶挺仲快,40ACT 22萬分

雙奶挺1舞女 36ACT 25萬分 @@ 好正

此篇文章於 06-30-18 02:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-18, 02:09 PM   #1173
Gustavi
Crazy Gamer

iOS有喇,
40飛左右攪掂... 好耐冇試過咁早抽到
----------
個ex 好易呀
舊 06-30-18, 02:12 PM   #1174
ShinDou

普通EX易左好多,但共鬥EX難左 XD
舊 06-30-18, 09:19 PM   #1175
ShinDou

仲諗緊凸唔凸奶挺好,唔算大力但招EX打疾人2格又係咁BREAK插隊應該有機會用得著﹖

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 11:28 PM

手機版 | APP版