Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-04-15, 10:09 AM   #26
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: Peter Yu 查看文章
自從轉左用ranger玩wvw開始殺得死人
今日第一次殺完人比人whisper鬧鬼我之後即block埋我
開頭有d火諗諗下其實變相讚緊我
Ranger 我都覺得 zerg v zerg 時好惡
longbow 長射程大範圍 aoe cripple
又有射程 1500 的 rapid fire

但 wvw 時唔係見唔到對手個名架咩
佢點 whisper 你?

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-15, 10:31 AM   #27
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
http://youtu.be/4SSed8tYnek

First Look at the Wilds of Maguuma Jungle

舊 02-04-15, 10:32 AM   #28
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章

之前可以click個名揀report睇id 唔知有無改

舊 02-04-15, 12:04 PM   #29
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
LB RANGER同STAFF ELE一樣都係放低哂D野就走
之後番去執袋

不過我覺得RANGER始終WVW係弱勢職
做後衞出力又唔夠ZERKER ELE / WELL NECRO強
做前峰一齊衝又唔係咁易
隻PET未開戰就已經可以番屋企休息
所以都幾淚目下
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-15, 06:48 PM   #30
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
LB RANGER同STAFF ELE一樣都係放低哂D野就走
之後番去執袋

不過我覺得RANGER始終WVW係弱勢職
做後衞出力又唔夠ZERKER ELE / WELL NECRO強
做前峰一齊衝又唔係咁易
隻PET未開戰就已經可以番屋企休息
所以都幾淚目下
比我用強勢職都會變弱勢職
因為我用手制玩如果比人埋到身通常都轉唔切身gg
依家用ranger隔遠已經可以扣輕甲職一大段血
重甲血牛想衝埋尼我又可以放trap隱身(trapper rune)走人
至於隻pet就唔好提...

引用:

zerg v zerg咩職都殺到人啦
尋晚我1on1殺左個偷牛warrior
開頭佢唔理我想殺牛先比我tangle定佢身
之後想打我我隱身
不停重複以上就比我同2個護牛npc磨死左

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-15, 07:43 PM   #31
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
wvw要極速殺人唔係戰士、死靈就係賊(?)

賊先係會打到對面火滾既職,比死靈推落街反而預左www

賊1 v 3都係劍匕卡刀>D/D背剌>15秒夠鐘又係時候打個後空翻補血(?

除左兩個重甲職無其他職食D/D個2兩下飛插唔訓低

對走位有自信既話賊係最無恥既挑機職

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-04-15 07:47 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-15, 07:51 PM   #32
細路翔
The One

引用:
作者: Peter Yu 查看文章
重甲血牛想衝埋尼我又可以放trap隱身(trapper rune)走人
對面識玩既話戰士斧頭幫衝埋黎應該無得走架喎

想走?佢一個踩地吹飛你先

英國說大家抱團死
舊 02-04-15, 10:18 PM   #33
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
d/d賊同ele太多轉方向既動作
我手制控唔掂

通常比war埋到身唔洗佢踩地
hammer stun之後fing多兩野我瓜左啦

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-15, 10:47 PM   #34
搖搖
永遠的毛毛王子↓

wvw都要睇咩build行街既...

舊 02-05-15, 01:42 AM   #35
6eo
美波様!

WVW團BUILD唔夠SOLO BUILD打好正常
舊 02-05-15, 09:12 AM   #36
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

3DS Friend Code1805 2967 4401
估唔到大家仲有玩緊
我完全停止左 explore

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-15, 12:18 PM   #37
6eo
美波様!

我一個月打一日算唔算仲有玩
舊 02-05-15, 12:37 PM   #38
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
想問下係咪就出資料片 要另外比錢買?
最近想返去行個圈
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-15, 01:15 PM   #39
david
The One

註冊日期: Mar 2002
九世無上去...想問而家除佐RESPEC唔洗錢,有無得好似GW1咁儲起O的BUILD,一CLICK就換到?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-15, 03:54 PM   #40
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: david 查看文章
九世無上去...想問而家除佐RESPEC唔洗錢,有無得好似GW1咁儲起O的BUILD,一CLICK就換到?
營運講過會有的系統,不過未實裝

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-15, 08:14 PM   #41
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
想問下係咪就出資料片 要另外比錢買?
最近想返去行個圈
由手機版發出
發售日未定

我估暑假/11月

你見我咁悠閒係度整傳奇武就知有排(?

英國說大家抱團死
舊 02-06-15, 07:31 AM   #42
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我之前都係每日login就算
係最近sliverwaste套裝我想要先日日打下

舊 02-06-15, 07:35 AM   #43
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Reimagining Progression: The Mastery System

https://www.guildwars2.com/en/news/r...astery-system/

What Can I Get From Masteries?
Masteries award account-wide abilities and bonuses. Here are some examples of Masteries you can train in the Heart of Thorns expansion in both the Heart of Maguuma and the coreGuild Wars 2 world:

Master Legends: Train in legendary crafting to learn to create all existing legendary weapon precursors and new legendary weapon precursors introduced with Heart of Thorns.

舊 02-06-15, 08:08 AM   #44
細路翔
The One

成個星期先儲得200金

哭了

英國說大家抱團死
舊 02-06-15, 09:41 AM   #45
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: 細路翔 查看文章
成個星期先儲得200金

哭了
我成副身家都冇 200金
(冇時間去打野儲錢)

引用:
作者: sivina 查看文章
營運講過會有的系統,不過未實裝
急需快速轉 build 功能
要 keep 行街 PvE build, zerker build, WvW zerg build
我長期嫌煩結果係分左 character 去做

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-15, 09:59 AM   #46
搖搖
永遠的毛毛王子↓

成副身家得20金

舊 02-06-15, 10:06 AM   #47
6eo
美波様!

整precursor會唔會仲血淚過打錢買 (一堆t6, dark matter, 幾十pack t5料仲要daily限整既數目etc.)
雖然點都好過靠個公厠

引用:
成個星期先儲得200金

哭了
算快啦

引用:
急需快速轉 build 功能
要 keep 行街 PvE build, zerker build, WvW zerg build
我長期嫌煩結果係分左 character 去做
我無轉build純轉裝就算www
舊 02-06-15, 10:48 AM   #48
細路翔
The One

整傳奇要用dark matter咩?

t6料其搵公廁一沖就3-40粒唔算太難

把dawn我等佢再挫低d個價先算

反正等我儲夠1500金左右時t6料都應該沖左一半出黎

最煩我覺得係要100粒每粒賣3金既野,得閒去coe撞下彩算

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-06-15 10:54 AM 被 細路翔 編輯。
舊 02-06-15, 11:22 AM   #49
6eo
美波様!

引用:
整傳奇要用dark matter咩?

t6料其搵公廁一沖就3-40粒唔算太難

把dawn我等佢再挫低d個價先算

反正等我儲夠1500金左右時t6料都應該沖左一半出黎

最煩我覺得係要100粒每粒賣3金既野,得閒去coe撞下彩算
唔知, 我估者
紅裝都咁難搞, precursor邊有咁好死比你咁易整到

哦個粒LODESTONE
個時洗COE打左好多

3金平左好多啦, 之前仲貴

其實多sk pt可以買次一級個d細石
自己買酒upgrade會平d
個時我都有靠大量買入細石up做大石賺過d錢
當sk pt換錢, 不過其實好多material都可以咁做
舊 02-06-15, 01:43 PM   #50
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 搖搖 查看文章
Reimagining Progression: The Mastery System

https://www.guildwars2.com/en/news/r...astery-system/

What Can I Get From Masteries?
Masteries award account-wide abilities and bonuses. Here are some examples of Masteries you can train in the Heart of Thorns expansion in both the Heart of Maguuma and the coreGuild Wars 2 world:

Master Legends: Train in legendary crafting to learn to create all existing legendary weapon precursors and new legendary weapon precursors introduced with Heart of Thorns.

太好了,不再需要衝人品,MYSTIC TOILET可以收工了。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 6 - Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1026 01-28-15 12:25 PM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 01:06 AM

手機版 | APP版