Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-14, 08:41 PM   #126
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Gallardo 查看文章
鼻血湯
有助滋潤,令自己回復童年既青春(字面上),同補充魔力。

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
上次玩腳玩唔到,今次直接埋牙全脫(差d)
古城完優麻後獸性大發,二話不說就衝向紗矢華。

優麻之前也不甘示弱,趁機同紗矢華玩羞恥play。

話時話,究竟要響咩條件下先能夠成為吸血鬼架?我見咁多女仔比古城吸過血最後都完全冇事(貞操唔計 )
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 09:26 PM   #127
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
有助滋潤,令自己回復童年既青春(字面上),同補充魔力。

古城完優麻後獸性大發,二話不說就衝向紗矢華。

優麻之前也不甘示弱,趁機同紗矢華玩羞恥play。

話時話,究竟要響咩條件下先能夠成為吸血鬼架?我見咁多女仔比古城吸過血最後都完全冇事(貞操唔計 )
設定上一般人被吸一兩次血係唔會變吸血鬼
只有接受吸血鬼血液(或身體一部份)嘅人先會變成該吸血鬼嘅眷屬
不過長期被吸血都有機會變不死者,呢個情況變吸血鬼嘅就會成為吸血一方嘅伴侶---所以知情人仕個個都叫雪菜做第四真祖嘅情婦

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 02-22-14 09:32 PM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-14, 12:01 AM   #128
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第19話

紗矢華瞓身演出
下一話淺蔥被古城推倒了

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-14, 10:07 AM   #129
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: casio 查看文章
設定上一般人被吸一兩次血係唔會變吸血鬼
只有接受吸血鬼血液(或身體一部份)嘅人先會變成該吸血鬼嘅眷屬
不過長期被吸血都有機會變不死者,呢個情況變吸血鬼嘅就會成為吸血一方嘅伴侶---所以知情人仕個個都叫雪菜做第四真祖嘅情婦
外加=.=

設定上吸血鬼嘅眷屬並不是禁易成為的東西.......目前(小說)出過的吸血鬼嘅眷屬只有2名....其他都係真正的吸血鬼...

吸血鬼嘅眷屬同吸血鬼係2樣有幾大差別的東西....回憶章會細講....不過動畫應該做埋下一期就完

知情人仕叫雪菜做第四真祖嘅情婦主因為她是第一個俾獅子王機關推女去收買第四真祖的女性.....紗矢華也是其中一名俾獅子王機關推女去收買第四真祖的女性....只係兩個本人完全唔知此事.....書內也有說過推去的女性是付合古誠的興趣
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-14, 10:22 AM   #130
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
咁快透晒比人知

雖然我都知

不過我覺得紗矢華無行架啦

到淺蔥都未到佢
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-14, 10:25 AM   #131
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
咁快透晒比人知

雖然我都知

不過我覺得紗矢華無行架啦

到淺蔥都未到佢
紗矢華4奶都應該冇她份.....
舊 02-24-14, 10:32 AM   #132
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
之前睇小說就係為睇紗矢華捱左2定3本, 最終都係捱唔住棄書

舊 02-24-14, 10:35 AM   #133
ouki
戸松控

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
之前睇小說就係為睇紗矢華捱左2定3本, 最終都係捱唔住棄書
紗矢華主場好似得第2期....打後都係路人.....
舊 02-24-14, 10:55 AM   #134
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ouki 查看文章
紗矢華4奶都應該冇她份.....
WHO IS 三奶 AND 四奶

講真王女我都幾鐘意

不過佢戲份真係好少
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-14, 11:01 AM   #135
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
WHO IS 三奶 AND 四奶

講真王女我都幾鐘意

不過佢戲份真係好少
王女同優麻....兩個都主動過紗矢華.....戲份少都都做多過紗矢華
舊 02-24-14, 11:36 AM   #136
casio

引用:
作者: ouki 查看文章
王女同優麻....兩個都主動過紗矢華.....戲份少都都做多過紗矢華
三同四?問過奧蘿拉同妹妹未

舊 02-24-14, 11:38 AM   #137
ouki
戸松控

引用:
作者: casio 查看文章
三同四?問過奧蘿拉同妹妹未
妹妹不是不計奶的咩?妹不是計番外的嗎....

十二號我都不知她計不計....因為已不當人
舊 02-24-14, 11:46 AM   #138
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
我只是想吃那月

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-14, 12:25 PM   #139
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
個個係咁争2,3,4位...咁睇大婆好似好穩定呢...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-14, 11:58 PM   #140
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ストブラ

23 24は原作の短編小説をもとにしたオリジナルエピソード
古城と雪菜が絆を確かめあう

此篇文章於 02-27-14 12:06 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-14, 12:10 AM   #141
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: J+1 查看文章
個個係咁争2,3,4位...咁睇大婆好似好穩定呢...
由手機版發出
其他人心裡其實一早認左雪菜既大婆地位吧

或者咁講
睇吸血次序排名吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-14, 01:07 AM   #142
casio

引用:
作者: 野良猫 查看文章
其他人心裡其實一早認左雪菜既大婆地位吧

或者咁講
睇吸血次序排名吧
大婆地位奥蘿拉係不可動搖---小說回憶篇古城已經幾乎同奥蘿拉告白了

舊 02-27-14, 01:10 AM   #143
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
跟蹤狂既身材真係

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-14, 10:36 AM   #144
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
唔係掛 咁樣路過就
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-14, 02:38 PM   #145
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
式神紗矢華

舊 03-01-14, 03:10 PM   #146
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
量產化紗矢華...可以點玩都得了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-14, 06:15 PM   #147
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
會吐便當吧

引用:
作者: J+1 查看文章
量產化紗矢華...可以點玩都得了
由手機版發出
大婆去咗旅行

梗係玩真人啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-14, 09:37 PM   #148
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
樓樓上係講緊同人薄本們既題材

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-14, 12:37 PM   #149
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第20話

即使明知會冇事,但...
淺蔥

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-14, 11:37 PM   #150
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
雪菜今集語氣十足似去外國出差前擔心留守既老公出去滾既老婆。XD

不過雪菜你都係認命啦,吸血鬼就係咁好色架啦。

最多你大婆地位動搖唔到。

淺蔥犯上恐怖片o個D收便當既人既老毛病:人地已經緊張叫佢地離開,佢地就偏要繼續入去送死。

不過睇形勢,淺蔥應該唔會收便當住,話o西佢都未知道古城既真面目。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
三雲岳斗「ダンタリアンの書架」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 43 02-18-12 05:48 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 02:26 AM

手機版 | APP版