Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-07, 01:54 AM   #251
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
最怕廿六集是外傳故事

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 04:32 AM   #252
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
黑擁有感性上富人性既判斷(代價?),似乎係受白既影響
黑應該唔係契約者
佢一路都用緊白既力量
佢只係扮開契約者
我好似聽到係咁

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 04:49 AM   #253
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
睇完都唔多明...

黑似乎唔係契約者?琥珀話白係黑身體入面?

佢既能力你來自白?

白其實去左邊

結局黑選擇 人類與契約者 共存...係咪即係乜都無改變過?
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 07:48 PM   #254
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
睇完都唔多明...

黑似乎唔係契約者?琥珀話白係黑身體入面?

佢既能力你來自白?

白其實去左邊

結局黑選擇 人類與契約者 共存...係咪即係乜都無改變過?
應該係
仲要比組織無限期追殺!
還以為佢會將未咲變埋契約者
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 08:13 PM   #255
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: :bface: 查看文章
OP中黑打六個自己到底為左表達D乜 (純綷型下就算?)
OP不嬲都比男女主角耍帥架啦
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 11:34 PM   #256
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 靈格斯 查看文章
OP不嬲都比男女主角耍帥架啦
op仲有謎之片車tim

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-07, 12:30 AM   #257
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
op仲有謎之片車tim
謎之片車
EZ-8-HWC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-07, 12:32 AM   #258
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: EZ-8-HWC 查看文章
謎之片車
賽車吖

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-07, 02:46 PM   #259
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: EZ-8-HWC 查看文章
謎之片車
時間的競爭

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 09-30-07 02:50 PM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-07, 06:01 PM   #260
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku

石q?
(可能係我一向冇留心ed credit吧...

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 12:59 AM   #261
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
時間的競爭
同波子賣廣告
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 08:42 AM   #262
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
番看第一集,
才發覺原來伏線有那麽多,
殺第1,2集女主角父親的人原來是"白"

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 05:27 PM   #263
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: Razgriz 查看文章
賽車吖
MISAKI係警察
渣正牌去快車趕去現場

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 01:48 PM   #264
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
睇到結局都唔明

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 08:57 PM   #265
Q頭
Banned

PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
幾時出26 話

片頭opening 見黑 一打自己分身, 1 -25 話都冇show在內
opening 是26 話 d 情節??
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 10:41 PM   #266
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
op片段唔一定o係本篇出現架喎

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-07, 03:12 PM   #267
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

26話唔係接住25話

舊 10-10-07, 12:54 PM   #268
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
原來第一集黒同包租婆修理電視係用左量子變換的能力.............
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-07, 10:31 PM   #269
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
黑應該唔係契約者
佢一路都用緊白既力量
佢只係扮開契約者
我好似聽到係咁
全部睇完...有無人解釋點解黑使用能力唔使支付代價?

舊 10-15-07, 10:35 PM   #270
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 某F 查看文章
全部睇完...有無人解釋點解黑使用能力唔使支付代價?
gir大咪講左
黑因為白係身體入面所以先用到力量
而支付代價嘅係白

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-15-07, 10:41 PM   #271
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: Razgriz 查看文章
gir大咪講左
黑因為白係身體入面所以先用到力量
而支付代價嘅係白
但又好似無講白點同黑合左体?
無謂深究太多

舊 10-15-07, 10:42 PM   #272
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 某F 查看文章
但又好似無講白點同黑合左体?
無謂深究太多
因為跟本冇講

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 01-18-08, 02:14 PM   #273
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

DTB 第26話預告
第26話「桜の花の満開の下」収録
DVD第9巻(最終巻) 3月26日発売
第24話~第26話までの3話を収録
mms://stream7.gekimedia.net/SME/MORRICH/anx/dtb/071227/darker0712271m.wmv

此篇文章於 03-07-08 09:25 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-08, 12:01 AM   #274
lbiceman
Game Master

白既代價係要黑抱佢?
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-08, 04:31 PM   #275
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: lbiceman 查看文章
白既代價係要黑抱佢?
應該係

話說英國特務大叔同裸女死得好慘
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 2008 年 度 十 大 勁 歌 金 曲 頒 獎 典 禮 》 IamO Neo Music UNIVERSE 719 01-13-09 01:51 AM
[飲食新聞] 六 款 健 康 糉 三 款 高 脂 IamO 飲食版 0 06-06-08 09:31 AM
2007年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮討論區[結果出爐,2/1起Moov足本重溫] URA Neo Music UNIVERSE 653 01-06-08 10:52 AM
G.O.D.會唔會又惹官非? MO ~清談館~ 45 12-30-07 02:06 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 02:25 PM

手機版 | APP版