Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-18, 07:14 AM   #12326
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
兩個都有突爆新古,一個甚至有石仲抽到埋黑白獨角。

基本上,都係突然之間睇化左,唔想同佢癲落去
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 09:26 AM   #12327
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
得報喪開左技,其他lv都未爆,竟然守得贏2次,有個仲要又白nu又多3@@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 01:48 PM   #12328
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
暫時打落只要號+新古頂到頭一波攻勢就唔成威脅....面對獨角放兩三隻獻頭機啱晒數...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 01:51 PM   #12329
ShinDou

其實我都覺冇想像中咁屈,不過我低凸,都係當功能角全場拆罩拆分身先射,報喪本身有1隻先順便射埋

舊 03-26-18, 01:59 PM   #12330
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔明點打愁哥瞼,
唔好用愁哥囉
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 02:01 PM   #12331
J+1
望過黎呀!!!!!!

三隻互buff=3隻都有2/3缺陷,要三隻都發揮全力太多局限性...
由手機版發出
舊 03-26-18, 02:24 PM   #12332
ShinDou

有冇人試過用呢3隻可以硬爆新古同號?

應該都要殺到號先殺到新古喎?冇盾筆得隻報喪唔知秒唔秒到號?

舊 03-26-18, 04:11 PM   #12333
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
冇號嘅話滿突敗家仔一擊ko小新
而被尅屬嘅號更加唔駛講
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 04:38 PM   #12334
ShinDou

即係就咁得新古同號既話,1開波uc拆罩送2珠,之後報喪1野秒號,之後出多次必秒埋新古完場?咁真係唔知可以點守喎,除非疾到

舊 03-26-18, 04:47 PM   #12335
J+1
望過黎呀!!!!!!

女妖秒號之後....冇之後啦
由手機版發出
舊 03-26-18, 06:40 PM   #12336
ShinDou

嘩乜D3星VPART咁貴架咩﹖1個要8千藍石 @@ 以前1路都冇買過唔知

而家D活動又唔派3星V PART,鬥滅又改左好少跌V PART @@
舊 03-26-18, 06:46 PM   #12337
J+1
望過黎呀!!!!!!

8000?? 3星v part都係4800-5600睇佢稀有(?)度...

鬥滅點會跌少v part...你話4星v part就係
由手機版發出

此篇文章於 03-26-18 06:49 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-26-18, 07:00 PM   #12338
ShinDou

係呀頭先冇睇禁得太快,成8千 @@ 另1個都4千幾藍石,2星就幾百 @@

我係連3星V PART都跌唔超過十個,由上個月出新古開始都打左4輪鬥滅啦,上次都打左30幾萬分 @@

以前明明多到係咁爆倉,雖然以前好多活動狂派V PART

此篇文章於 03-26-18 07:06 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-27-18, 02:00 PM   #12339
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
請問一下,我隻獨角獸突二,但打Arena 好似唔係咁高命中率,請問有咩方法可以改善?
Thanks a lot.

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-18, 02:08 PM   #12340
ShinDou

要抽埋12妹buff佢150%命回 XD

舊 03-27-18, 02:22 PM   #12341
J+1
望過黎呀!!!!!!

最好拍埋女妖加大傷害
由手機版發出
舊 03-27-18, 04:11 PM   #12342
ShinDou

報喪鬥滅都好堅喎,1招打到十幾萬,而家打中大佬都過百萬,舊account好似得幾十萬

舊 03-28-18, 11:14 PM   #12343
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
ex飛中翼霸.....都好..之前冇的....好過變ss飛...

引用:
作者: ShinDou 查看文章
報喪鬥滅都好堅喎,1招打到十幾萬,而家打中大佬都過百萬,舊account好似得幾十萬

用佢打中boss而家可以打到280萬......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-18, 11:16 PM   #12344
ShinDou

我得隻廢射Z @@ 不過SP中D機比以前好左
舊 03-29-18, 01:11 PM   #12345
J+1
望過黎呀!!!!!!

慶x出,hi nu夜鶯參戰...

仲有
地球隊長,宇宙戰士參戰...

強敵
https://twitter.com/srw_xomg/status/...264790528?s=19
由手機版發出

此篇文章於 03-29-18 01:14 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-29-18, 01:14 PM   #12346
ShinDou

下期爬山特效係hinu 夜un?會係而家白nu 拳沙既上位版?佢仲話有2套野出喎,又咁多機?

舊 03-29-18, 01:24 PM   #12347
ShinDou

而家12妹凸1開埋技攻人真係好爽,爭uc開技,唔知幾時先中到隻小器版拳食,4月8renew限凸都係俾新古凸爆左先架啦

舊 03-29-18, 01:26 PM   #12348
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家攻人冇用過3隻nc
由手機版發出
舊 03-29-18, 01:34 PM   #12349
ShinDou

你有凸爆新古梗係啦 XD

岩岩屈死埋鬥雞挑戰果3隻凸爆new comer XD

舊 03-29-18, 01:38 PM   #12350
J+1
望過黎呀!!!!!!

你講啦...得號+新古都係直接死喺呢三隻手上,要保住號唔死先有機會贏
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:37 PM

手機版 | APP版