Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-17, 07:21 PM   #11301
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
最好我覺得係用nu牛油打,尤其而家nu又係進攻萬金油
燒呢d做法太不確實
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 07:35 PM   #11302
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好想知隻凶鳥評價...
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 07:36 PM   #11303
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
征30B通行証
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 07:40 PM   #11304
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
白NU唔係本身CRI率都高咩﹖定淨係3珠必先高﹖

肯出精26B真通行證未﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 07:47 PM   #11305
dragonar226

得3珠必先會+80%爆擊

部gggg咪真26b通行証
舊 12-31-17, 07:59 PM   #11306
J+1
望過黎呀!!!!!!

年末一言

http://blog.spalog.jp/?p=6213
舊 12-31-17, 08:11 PM   #11307
ShinDou

咁真係1早PLAN定會咁出喎,白NU打到GGGG呀,有埋盾筆頭有機會秒到GGGG,唔駛驚課長岩岩射完轉頭打到面都腫棄GAME,隻GGGG應該都唔係好守到,只係睇落嚇得下人咁姐﹖

希望中到GGGG唔駛每個月蝕粒限凸啦,蝕左幾個月了

此篇文章於 12-31-17 08:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-31-17, 08:22 PM   #11308
dragonar226

唔會夾盾筆,盾筆+50%cri率bo
舊 12-31-17, 08:27 PM   #11309
ShinDou

咁用番原始全指揮 XD 肥安娜果D囉
舊 12-31-17, 09:10 PM   #11310
ShinDou

咁快開左POOL,兩隻落黑人都好廢喎 @@

隻拳GGGG打唔到分身,會俾YF29 純白屈機,又冇加血技,得萬幾血點睇都覺得易殺

鬥雞我覺得J先係大獎,只係玩CRI打唔到GGGG姐 @@

盾胸鳥鬥雞都係冇乜用 @@

射了

12張飛中落黑人,都好過中紅色果隻既

連續跌死2次 =.= SR特效中番落黑人,應該冇人夠我咁黑

諗緊凸唔凸好,不過應該凸完鬥雞都用唔到,唔凸算了

此篇文章於 12-31-17 09:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-31-17, 10:05 PM   #11311
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
得4g1隻當然唔算op,但主流技能係cit咗先有防禦護罩無效之類嘅能力,而且隻4g甲咁高無裝甲無效同cit傷加乘其實萬幾血都唔係易殺。

要打佢就會好易比其他機反死
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 10:13 PM   #11312
ShinDou

咁以前盾GGGG都係咁殺姐,都係唔靠CRI打佢架啦,都係最近D機先燒得爽,以前都係慢慢磨,封回復果D

其實特登殺佢先,食得死人BUFF兩次應該唔係好勁,以前成日殺剩1隻盾GGGG都係咁打啦,我估黎緊D白NU陣落左拳GGGG應該反而易打左

不過我都係唔會打到,因為冇白NU XD
舊 12-31-17, 10:16 PM   #11313
J+1
望過黎呀!!!!!!

落兩隻獻頭機(拳淫巴佬有用了...)再加自身死buff lvl3...完成體應該惡夢過以前盾4G兩級...

如果你開頭針佢變成另外4 隻有機可乘....

岩男兩隻...唉...突爆佢又浪費,但又好想突佢

仲有隻j....同destroy兩部坦同場應該幾難攪...

此篇文章於 12-31-17 10:20 PM 被 J+1 編輯。
舊 12-31-17, 10:24 PM   #11314
ShinDou

DESTROY而家黎講太易死,因為有隻GB係度,不過唔落DESTROY又會俾D分身機屈機,守陣真係唔知點擺好,不過果堆勁機我都冇,唔駛煩惱點擺 XD

其實大激勵哥用黎屈白NU可能仲好,雙LIFE等白NU1砲打唔死佢就應該無敵,除非佢落埋GB慢慢等踢中
舊 12-31-17, 10:57 PM   #11315
ShinDou

估唔到殘陣都打到上千5 @@ 埋單1527排858,淨係爆左1支EN5水
舊 12-31-17, 11:04 PM   #11316
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲有40石..都好...

https://twitter.com/srw_xomg/status/947483849344237568
舊 12-31-17, 11:07 PM   #11317
ShinDou

而家先講,射左,原本夠150可以有盾筆頭/白NU OR 大馬沙 @@ 左1巴右1巴

唔係喎果兩個POOL好似已經冇左﹖@@ 咁係咪都冇了 XD

隻獎品科路迪仲勁過抽果兩隻落黑人 @@

咩事﹖LV2出左隻RARE大佬咁硬既,凸爆盾胸鳥FD都打唔入 @@ 1億血 @@ 痴線架﹖

係咪抄CC果D暴走魔神﹖高機率跌SSR﹖但會唔會跌星機多先﹖@@

此篇文章於 12-31-17 11:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-31-17, 11:37 PM   #11318
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
係咁混雜, 好煩
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 11:40 PM   #11319
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
超強敵得半個鐘, 10個人打5千萬都唔到LV1都擊破失敗, 點玩阿
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 11:53 PM   #11320
ShinDou

係咁放俾街客打得切,剩7分鐘,爆左2次1BP水,打左成2千8萬 @@ 成36人幫手打 XD MVP 千5 發見千5 參加3百

RARE LV1打完又係好似擊破咁抽箱,R忍 =.= 應該要殺好多隻RARE先開始出金箱 @@

今次OMG GGGG好大力,1拳十萬,勁過胸鳥好多,爭成倍

要SET定拳隊同盾隊方便換 @@
舊 12-31-17, 11:56 PM   #11321
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

放得比20個人, 點先有36人打?
舊 01-01-18, 12:00 AM   #11322
ShinDou

每次打完佢1下都可以再揀放俾咩人架麻 XD
舊 01-01-18, 12:02 AM   #11323
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次真係唔怕衝唔到200支援w
舊 01-01-18, 12:03 AM   #11324
ShinDou

今次真係改得幾好,實好快夠2百彩COIN XD
舊 01-01-18, 12:03 AM   #11325
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

原來係咁, THX

不過得半個鐘真係好難搞

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:15 PM

手機版 | APP版