Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-12-02, 08:57 PM   #1
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
新人報到區~ (記得去第一版睇"共用版規"啊!)

TO : ~

FORUM , O既

GAForum 公用版規 V2.8~

另外我想對無意義的POST作出多一點點的定義:

除了剩POST ICON、ME2、ME3等外,加了標點再加icon的
e.g:『!!!』、『??』、『=0=』及『.........』、『??』、『!!』等等也是沒什麼意思。
但我見有會員仍多次POST,希望大家合作一下

關於CHAT TOPIC的問題,我個人亦唔想管得太緊,一句起兩句止就好啦,有下文的話就請用其他通訊工具啦~

最後,希望大家開TOPIC時兩性都尊重一下,不要POST一些帶有侮辱性的東西,等我地一齊營造一個健康清新的清談館

謝謝~

01。03。11

此篇文章於 10-26-08 01:51 AM 被 Kojiro Fuuma 編輯。
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-02, 09:52 PM   #2
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
注意:

呢個TOPIC只FOR新人~
舊人請勿RE~
THX

01。03。11
舊 10-12-02, 11:14 PM   #3
苦榮wing
Junior Member

註冊日期: Oct 2002
hi,各位好^^我係新來的
苦榮wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 12:08 AM   #4
terry1010
Senior Gamer

大家好,我係新member,請多多指教,好高興加入這個大家庭!!!
terry1010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 03:41 AM   #5
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
我係新人
seetold 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 11:00 AM   #6
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
我黎左一輪
但未係度post過野.

算唔算新人?
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 11:36 AM   #7
@DREAMCAST(TM)
Insane Gamer
Daisuke!

hi~~

新被介紹來架

@DC已離開,而我則循環再用...
@DREAMCAST(TM) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 12:42 PM   #8
andyfans

hihi

我是new member ar

我來了這兒很耐了..........

只是一直沒有註冊................

搞左好耐才能成功註冊aR

註冊左又唔記得activate個帳號

:@_@":

多多指教
andyfans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 08:20 PM   #9
小鬼
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
我登記左好耐...

但係就冇乜留言...

咁我仲算唔算係新人......
小鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 08:53 PM   #10
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
電腦香左,冇黎幾日
變左新人...

冇見一排,大家好

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 10:23 PM   #11
Raze
Crazy Gamer

PSN  IDRazeLok
我都係新人, 大家好~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-02, 02:11 AM   #12
15202ST

好多新血呀~我鐘意呀~

大家記得留底姓名,年齡,出生日期及最重要O既姓別呀~
無..方便日後如果有家長發覺佢D仔女失左ㄔi以係到認拎番姐~

ANYWAY~
歡迎大家~

01。03。11
舊 10-15-02, 04:54 PM   #13
~@千千@~
Game Master


我岩岩先黎番,都係今日既新人, hi ~
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-02, 08:36 PM   #14
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
我係新人

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-02, 02:16 AM   #15
東方之旅既團長
Account Locked

我係新人(你信的話)!多多指教!
東方之旅既團長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-02, 10:25 AM   #16
風之幽靈

咁我都係新人啦!!!!

舊 10-17-02, 06:24 PM   #17
Penny仔

PSN  IDair_penny2002
hihi~~
我係新人
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-02, 10:30 AM   #18
nick

hello every fds here

hi thats the 1st time i use computer in Australia, and it it the 1st web i go hahahahahaha...

NDS GAME FC
mph FC: nick 0601-9706-0534
content fc:nick 3007-1618-1079
動森fc:5369-4190-3879

wii fc
3221-5238-1799-9879 //pm fc /4424-6802-0768 //mkwii fc 105.2621-2747-8510//日動物之森 fc: /3738-3048-3107 惡魔:3652-5761-5259

3ds:2363-5574-3483
nick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-02, 04:44 PM   #19
麥卡頓
Crazy Gamer
後現代激情街頭小混混

wink 報到

麥卡頓,
男,
芳齡20,
係一個side緊米飯既計算機科學學生一個。
請請~

舊 10-18-02, 07:44 PM   #20
忍者

PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
唔係新人
新a/c only

舊 10-18-02, 08:49 PM   #21
世界
世界是我

我是新人,請多多指教
世界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 03:52 AM   #22
月牙火介
《kofire》

3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
新丁報到.

舊 10-21-02, 08:35 PM   #23
綾 靜香
☆DoRaEMoN☆

註冊日期: Mar 2002
一睇個會員號碼就知我係新人啦....

舊 10-22-02, 11:19 AM   #24
夜影
Account Locked
算啦

引用:
Originally posted by 綾 靜香 :
一睇個會員號碼就知我係新人啦....
舊人免入............
新a/c得?
夜影 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-02, 01:56 PM   #25
河合直美

呀...原來是這邊^^
嗨嗨~~~各位好^^
新人報到哦^^

一個永遠的夢
-------------------------
河合直美 目前離線   回覆時引用此篇文章