Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-14, 07:48 PM   #3301
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: SleepBoy 查看文章
小弟今日剛取行機
一開機就要update
但出 update error
There was a problem with the update

有無人同我一樣???
me2
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 07:49 PM   #3302
bush
Junior Member

註冊日期: Mar 2003
引用:
小弟今日剛取行機
一開機就要update
但出 update error
There was a problem with the update

有無人同我一樣???
一樣有error
bush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 07:51 PM   #3303

引用:
作者: bush 查看文章
一樣有error
痴線,我仲以為我部機壞走去SO 0 換....
舊 09-23-14, 07:59 PM   #3304

直插MODEM唔用ROUTER都唔WORK
舊 09-23-14, 08:00 PM   #3305
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
似乎係live 問題
我同taikin 上面都講左個network問題
似乎有關
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 08:02 PM   #3306
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
我今日中午都有呢個問題,跳左去美服更新,再跳返返黎後就正常番

舊 09-23-14, 08:03 PM   #3307
仁魂
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: ruud1009 查看文章
想問下Netvigator 點樣用lan線上網?
由手機版發出
直接插去router唔得?我都係N記,經兩個router上網都無野要set
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 08:05 PM   #3308
仁魂

國行公布了9月29日出
看來是批文問題

想試Neverwinter Online
舊 09-23-14, 08:05 PM   #3309
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 仁魂 查看文章
直接插去router唔得?我都係N記,經兩個router上網都無野要set
Netvigator舊客戶係要打username & password login上網.

xbox主機menu好似有版叫 PPPoE 設定.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 08:07 PM   #3310

引用:
國行公布了9月29日出
看來是批文問題

想試Neverwinter Online
即係有機唔俾玩?
舊 09-23-14, 08:09 PM   #3311
bush

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 19909696 查看文章
痴線,我仲以為我部機壞走去SO 0 換....
熄電源三十秒,重開update成功
bush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 08:14 PM   #3312

SUPPORT HOTLINE BUSY....
舊 09-23-14, 08:16 PM   #3313

引用:
作者: bush 查看文章
熄電源三十秒,重開update成功
得左,竟然話"你不需要更新"
咁LOAD 咩鬼野AR!! HI!

過左一關又到個MARKET 輕

此篇文章於 09-23-14 08:19 PM 被 19909696 編輯。
舊 09-23-14, 08:25 PM   #3314

引用:
禽晚開始出事, 成日都係咁, 最後我都係轉番去美服Install~
冇分美版,港版??
舊 09-23-14, 08:27 PM   #3315
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
得左,竟然話"你不需要更新"
咁LOAD 咩鬼野AR!! HI!

過左一關又到個MARKET 輕
真心問

何解個 界面會窒 同 hang .

Live 問題 ??

我求先 都窒到著左。

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 08:29 PM   #3316

引用:
作者: rokuna 查看文章
真心問

何解個 界面會窒 同 hang .

Live 問題 ??

我求先 都窒到著左。
唔知仲以為電腦唔夠RAM......
唔係FIFA隊友玩開XBOX我根本唔會買佢! (利申:已有PS4)
堂堂最大電腦軟件公司都攪到屎咁!

今日下午就次次裝FIFA裝到21%就INSTALL FAIL. 有次裝完入到GAME佢敢膽死叫我入碟,話我冇權限玩隻GAME!!!
咩事吖依家!!!!

此篇文章於 09-23-14 08:33 PM 被 19909696 編輯。
舊 09-23-14, 08:41 PM   #3317
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
冇分美版,港版??
冇,有事咪轉去美服試下先

舊 09-23-14, 08:44 PM   #3318
仁魂

引用:
即係有機唔俾玩?
應該首發Game有批文趕唔切未出, 所以遲幾日, 等到依家出晒就出
舊 09-23-14, 08:44 PM   #3319
仁魂

引用:
冇分美版,港版??
FIFA港行送的Code, 我係美服市集都用到

引用:
唔知仲以為電腦唔夠RAM......
唔係FIFA隊友玩開XBOX我根本唔會買佢! (利申:已有PS4)
堂堂最大電腦軟件公司都攪到屎咁!

今日下午就次次裝FIFA裝到21%就INSTALL FAIL. 有次裝完入到GAME佢敢膽死叫我入碟,話我冇權限玩隻GAME!!!
咩事吖依家!!!!
我諗係一貫慣例, 港行剛出, Server出問題...
好坦白講, 之前係美服咁耐, 唔見有咩問題, 但係呢兩日轉去港服, 我都遇到窒的問題, 好似打打下FIFA, 出去開Twitch, 都Hold死左, 差唔多玩左成年, 第一次遇到...
反正真係無分區麻煩野, 我暫時返去美服先, 遲D先返港服

此篇文章於 09-23-14 08:50 PM 被 仁魂 編輯。
舊 09-23-14, 08:52 PM   #3320

引用:
FIFA港行送的Code, 我係美服市集都用到

我諗係一貫慣例, 港行剛出, Server出問題...
好坦白講, 之前係美服咁耐, 唔見有咩問題, 但係呢兩日轉去港服, 我都遇到窒的問題, 好似打打下FIFA, 出去開Twitch, 都Hold死左, 差唔多玩左成年, 第一次遇到...
反正真係無分區麻煩野, 我暫時返去美服先, 遲D先返港服
我想睇下中文介面,好得意
轉左TW SERVER, ITS OKAY
舊 09-23-14, 09:04 PM   #3321
luisgarcia

註冊日期: Nov 2008
請問有人有動漫訂機時額外一年保養的網址嗎?
luisgarcia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 09:05 PM   #3322

引用:
作者: luisgarcia 查看文章
請問有人有動漫訂機時額外一年保養的網址嗎?
好似早果批先有
係動漫節訂親都有咩?
舊 09-23-14, 09:08 PM   #3323
SleepBoy

註冊日期: Feb 2004
3DS Friend Code3007 8346 9982
我行機,而家入到主畫面,但 download FIFA 到 25% 停左

請問點轉去美服?我想去果邊試下

PAD: 101,538,972
ID: 訓覺仔
SleepBoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 09:21 PM   #3324
仁魂

引用:
我行機,而家入到主畫面,但 download FIFA 到 25% 停左

請問點轉去美服?我想去果邊試下
設定-->語言地區-->English-->地區就有得選US(留意, 英文都有香港)-->Restart部機
舊 09-23-14, 09:22 PM   #3325
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: rokuna 查看文章
你 老x 港版 係歐版黎

一開波出丹麥文 叫我點睇呀。

分明羅d 賣唔出既國家貨 比香港
咁應該bluray 唔同區禾..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 05:20 PM

手機版 | APP版