Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-18, 02:30 PM   #1
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
黃金國實體到手

舊 09-19-18, 04:55 PM   #2
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
黃金國實體到手
幾錢?是實體卡帶嗎?我訂左但未通知
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 03:23 PM   #3
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: fortel 查看文章
其實佢地呢個前傳真係好難搞,而家已經算係咁

一方面正傳就不停吹噓阿戴爾係500年前點勁點勁 果陣未出DLC D 人已經係到問呢個DLC係咪光與他前度的故事,好在高橋都唔係白痴,不停強調阿戴爾同光唔係情侶關系,更加有畫公仔畫出腸既情節(辛苦了真哥),最後將個故仔放左去真到

可憐係阿戴爾,正傳係英雄,DLC就係一個普通到極既可用隊員

成個DLC最感動係回憶細個既勞拉有整到新既模組,痴媽根正傳真係夠膽死搵個路人黎做細個既勞拉
E唔EX呢D
高橋又唔係未試過中古紫苑

不過亞戴爾只係個無力既普通人都合理
英雄呢D野通常都係吹出黎
佢阿叔後尾為左政權合理性都有份吹
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 06:28 PM   #4
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
信和見238
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 07:27 PM   #5
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
信和見238

想問有冇分日版同行版?

Sent from my iPhone using Gaforum
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 07:30 PM   #6
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: sugoteam 查看文章
想問有冇分日版同行版?

Sent from my iPhone using Gaforum
我見得日版,不過有中字
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 02:04 PM   #7
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
過幾年有Xenoblade 3

https://www.monolithsoft.co.jp/recruit/production01/
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 02:20 PM   #8
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: wsx360 查看文章
內文令人發出會心微笑。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 02:27 PM   #9
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
唔覺有講明係3, 話唔埋係出X2, 始終X有好多迷都未解
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 03:05 PM   #10
wsx360
Game Master

引用:
作者: lodoss 查看文章
唔覺有講明係3, 話唔埋係出X2, 始終X有好多迷都未解
我覺得如果XBX遲下出switch版
到時再加個好似 XB2黄金之國 份量既DLC 填左個坑就萛

因為而家XB2個銷量8成來自歐美
而鬼佬又唔係好岩日式機械人
所以我覺得XBX系列化機會不大
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 02:27 PM   #11
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
想佢先移植xb1和xbx先...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-18, 02:57 PM   #12
HM

重製xenogears啦
高橋應該都同SE破左冰
可以諗諗合作
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 06:39 AM   #13
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
想佢先移植xb1和xbx先...
佢話係新project, 似係xb3 或者xbx2多d
我都想佢port返xbx過switch先

舊 09-19-18, 07:04 PM   #14
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
番左屋企睇post先知有偷跑,唔知聽日賣晒未呢。。。==
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 09:20 PM   #15
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984

238入手,入面雙封面

此篇文章於 09-19-18 09:25 PM 被 11281984 編輯。
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 07:31 AM   #16
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
前傳係咪都係咁易玩???

岩岩見到王帝後少少,全部野都係亂裝亂砌亂出,又係求奇打都贏
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 10:00 AM   #17
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
前傳係咪都係咁易玩???

岩岩見到王帝後少少,全部野都係亂裝亂砌亂出,又係求奇打都贏
由手機版發出
我直接同你講,係
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 11:18 AM   #18
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: fortel 查看文章
我直接同你講,係
哦,咁玩一次睇故仔算狗掃把

樓上仲吹到 monolith 幾堅,好似可以起死回生咁。

由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 09:59 AM   #19
Game Master

今次遊戲入面冇得轉中文,要主機set><
舊 09-20-18, 10:57 AM   #20
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: 11281984 查看文章
今次遊戲入面冇得轉中文,要主機set><
實體版?

DLC應該跟主game開頭揀決定, 我主game開頭揀中文
DLC無方法轉日文
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 12:16 PM   #21
Game Master

引用:
作者: X&Y 查看文章
實體版?

DLC應該跟主game開頭揀決定, 我主game開頭揀中文
DLC無方法轉日文

我外傳就可以隨時轉
舊 09-20-18, 10:25 AM   #22
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
用pro制有時會行得好慢,要推到好盡先係跑,有冇人係咁?

唔知係制定game嘅問題。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 12:27 PM   #23
新月
Game Master

PSN  IDSURYC_KO
難打嘅係 um 姐
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 08:54 PM   #24
AKIRA桑
Senior Gamer
Splatoon中

註冊日期: Mar 2018
Nintendo Switch IDSW-4660-5409-0901
我想問下,我正傳係日文版選中文,但我去game鋪買實體DLC黃金國,只有英中行版同日文版,咁我應選那隻?

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
AKIRA桑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-18, 01:23 AM   #25
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: AKIRA桑 查看文章
我想問下,我正傳係日文版選中文,但我去game鋪買實體DLC黃金國,只有英中行版同日文版,咁我應選那隻?

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
我問店員 佢話兩隻都有中文 分別係個code行版要你ac港區 日文版要ac日區

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 09:53 AM

手機版 | APP版