Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65  ... 最後
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
肉羊哩咖 02:09 PM 05-16-18
某程度上係班高高手自動獻身咁啫~ 搞到有人唔多老嚟

其實除咗主角群當中四位之外,只係得冠軍有個真身出現過,其他角式真身都幾耐人尋味~
PatrickNo42 02:20 PM 05-16-18
作者: 肉羊哩咖:
某程度上係班高高手自動獻身咁啫~ 搞到有人唔多老嚟

其實除咗主角群當中四位之外,只係得冠軍有個真身出現過,其他角式真身都幾耐人尋味~
我硬係覺得人妖同狐狸其中一個真身會係女仔
ゆり 05:41 PM 05-16-18
冠軍幾時有出過真身?
supermanlady 10:11 PM 05-16-18
作者: :

肉羊哩咖 08:01 AM 05-17-18
作者: ゆり:
冠軍幾時有出過真身?

第一話,開頭表演賽話佢拎冠軍,有幾格係佢企起身,正面背光,但無出樣,個身材同髮型同佢個 avatar 差唔多,要整返個截圖先
尼路 08:50 PM 05-17-18
唔知點解一D都燃唔起……
有咁多大佬照住,開心玩遊戲……唔好睇囉……
肉羊哩咖 05:48 PM 05-18-18
作者: 尼路:
有咁多大佬照住,開心玩遊戲……唔好睇囉……

咁講又唔多公平啫,班大佬都係嚟「觀察新兵訓練成點」啫,都無出手,無做乜嘢就,有人偏心難免條氣唔多順
fmptsrhk 10:06 PM 05-18-18
智將習慣比人摸.. 其實都幾糟糕
超昂閃忍咁就入左隊, 好似簡單得滯
但團體戰演出算頗好, 希望之後同實力強既對手戰鬥時會更有競爭性
野良猫 01:29 PM 05-20-18
作者: fmptsrhk:
智將習慣比人摸.. 其實都幾糟糕
超昂閃忍咁就入左隊, 好似簡單得滯
但團體戰演出算頗好, 希望之後同實力強既對手戰鬥時會更有競爭性
女忍目的就係監視佢哋,依家入埋隊咪仲好
再者佢可能係特登經過
pet3 07:33 PM 05-22-18
熊熊 熊熊
https://www.youtube.com/watch?v=frEKmEG3c-o
fortel 08:39 PM 05-22-18
痴線,成套野除左廣告就只有廣告....

故事hea到呢.......

btw見到有人cosplay扮學姐,姐係gbf係呢個世界只係其中一套作品?
亍 ◣ 08:44 PM 05-22-18
一個新手就豪言要守護和平真係好滾動
Toriya 01:09 AM 05-23-18
熊熊進化致敬 ZZ 高逹 OP
肉羊哩咖 07:57 AM 05-24-18
- 悶,好多致敬位,但係更多無聊事件,對任何事無影響
- 今集應該係由忍者做主角,點知好多嘢留白仲要畀晒

注:星期二人在台灣,嗰度 Youtube 係同日上
Lamsze 12:41 PM 05-24-18
其實整一隻甘有規格既game,好賺過佢整100隻伏game
qwe 02:34 PM 05-24-18
作者: Lamsze:
其實整一隻甘有規格既game,好賺過佢整100隻伏game
一套好遊戲=開發費高,但都係賣5-600
100隻伏game=改少少就出但都賣5-600

B財團:我出乜你都買嫁啦

利申買左隻haro, 2塊膠500yen...
GN00508771 03:22 PM 05-24-18
今集見到極限高達同G UNIT既機「成功」動畫化已經好滿足
PatrickNo42 06:02 PM 05-24-18
作者: 肉羊哩咖:
- 悶,好多致敬位,但係更多無聊事件,對任何事無影響
- 今集應該係由忍者做主角,點知好多嘢留白仲要畀晒

注:星期二人在台灣,嗰度 Youtube 係同日上
雖然我睇得好開心
但係都冇得唔認呢套一路落嚟都係典型兒童向流水帳套路…
pet3 06:11 PM 05-24-18
作者: PatrickNo42:
雖然我睇得好開心
本來就是兒童向
只是有人用大人思維去說悶

我帶的小朋友睇得好開心(被我引導去看奧拉
sugihara 06:22 PM 05-24-18
歡歡樂樂都唔差嘅,主線應該係忍者同k1
只係唔滿意點解新手個Fd list全部都係ranking頭幾位咁神
識咗姐姐又唔Add…
鳳熾魂 07:26 PM 05-24-18
作者: sugihara:
歡歡樂樂都唔差嘅,主線應該係忍者同k1
只係唔滿意點解新手個Fd list全部都係ranking頭幾位咁神
識咗姐姐又唔Add…
咁瑪姬姐姐又咁熱愛幫新手都算冠軍個理由真係太勉強
捲毛老爺 08:20 PM 05-24-18
世界 23位 個位"姐姐",仲未有機體show出黎。
NPC 白髮妹 一見佢就講美女姐姐,咁呢位"姐姐"真人應該係靚女黎。
尼路 08:20 PM 05-24-18
我只想吐糟乜野垃圾營運,個外掛開到咁驚天地泣鬼神都唔知/唔捉?
滅龍士 10:19 PM 05-24-18
所以呢?收尾邊個捧走隻鎧武者熊霸?爛尾編劇
肉羊哩咖 10:41 PM 05-24-18
作者: PatrickNo42:
雖然我睇得好開心

小女笑到㗎㗎聲添,就係今話個落差比較大,上集好好地,戰鬥都幾緊湊,今集突然斷咗線,好在唔係得本人咁諗啫~
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65  ... 最後

返回主題版面