Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-27-11, 03:39 PM   #26
westpat
God of Gamer
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: Corex 查看文章
widget個名?
我條list太長爆左?
要打橫一行
widget名同本身個名一樣

舊 06-27-11, 03:51 PM   #27
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
原來自動set左落sd
移返去rom就見到

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線  
舊 06-27-11, 07:23 PM   #28
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 画伯 查看文章
最大問題係mon貼
今日出去相熟鋪諗住買張靚貼,點知無貨,貼左張光面頹野,都係廿零蚊,我覺得唔錯,用落同五六十蚊既差唔多
由手機版發出
teamkiller 目前離線  
舊 06-27-11, 09:32 PM   #29
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: teamkiller 查看文章
今日出去相熟鋪諗住買張靚貼,點知無貨,貼左張光面頹野,都係廿零蚊,我覺得唔錯,用落同五六十蚊既差唔多
由手機版發出
講真, 貴唔一定好....

HON HON 目前離線  
舊 06-27-11, 11:51 PM   #30
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
GS通話質素認真SOSAD

舊 06-28-11, 06:55 AM   #31
teamkiller

引用:
作者: KTN 查看文章
GS通話質素認真SOSAD
同mo記比無得比...
但我玩過mo記部雙核...對比同期出真係有點輸...
仲有那個指紋鎖真係好經典....
機主係我地面前連續開唔到鎖幾次

舊 06-28-11, 09:42 AM   #32
Hunter

註冊日期: Jan 2002
http://www.android-hk.com/news/taiwa...arket-blocked/

今天,台灣發生了一件令人震驚的事件,Google 無預警將台灣 Android Market 一下子打回半年前的原形,把付費 App 全部下架,隨後更宣佈會暫停在台灣的付費應用程式服務。

======================

GOOGLE型仔
如果跟台灣條法例, D/L左GAME可以7天內爆機, 之後退錢

Hunter 目前離線  
舊 06-28-11, 10:12 AM   #33
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
台灣係唔係有得買window 七日退嘅, 係嘅話都好堅

舊 06-28-11, 10:49 AM   #34
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
http://www.bgr.com/2011/06/27/google...d-nexus-prime/
又三叔sosad

舊 06-28-11, 10:59 AM   #35
神龍
↘大家比d掌聲

我覺得唔會, 呢部野應該年年唔同廠先係google風格

舊 06-28-11, 12:19 PM   #36
KTN
~♡

泡菜扮上菜

舊 06-28-11, 12:21 PM   #37
メソウサ
The One

之前唔係話GOOGLE內部寧願用N1都唔用NS開發架咩
我都懷疑會唔會冧莊

舊 06-28-11, 12:30 PM   #38
KTN
~♡

不如叫SHARP代工出返部啦

舊 06-28-11, 12:47 PM   #39
神龍
↘大家比d掌聲

我都重係估呢次係lg

舊 06-28-11, 07:36 PM   #40
teamkiller

引用:
作者: Hunter 查看文章
http://www.android-hk.com/news/taiwa...arket-blocked/

今天,台灣發生了一件令人震驚的事件,Google 無預警將台灣 Android Market 一下子打回半年前的原形,把付費 App 全部下架,隨後更宣佈會暫停在台灣的付費應用程式服務。

======================

GOOGLE型仔
如果跟台灣條法例, D/L左GAME可以7天內爆機, 之後退錢
罰一百萬先白癡,七日內退錢果D Apps點止一百萬台幣呀...每個download一次都唔止呢個數啦
我覺得Google做得好...佢之前連中國都夠膽同佢玩啦...區區一個台灣點會驚你

舊 06-28-11, 10:36 PM   #41
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: teamkiller 查看文章
由手機版發出
唉...就係唔知買邊隻好嘛有得送唔洗自己諗xd
石原夏織 目前離線  
舊 06-29-11, 12:01 PM   #42
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
不如叫SHARP代工出返部啦
如果係sharp我一定支持呀
三叔Lg果d真係咪搞我....

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 06-29-11, 02:23 PM   #43
メソウサ
The One

幾時到MOTO有親生仔?

舊 06-29-11, 02:27 PM   #44
神龍
↘大家比d掌聲

mo記係異端份子, 唔會有份嘅

舊 06-29-11, 02:36 PM   #45
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: 神龍 查看文章
mo記係異端份子, 唔會有份嘅
想當年NexusOne出左無耐就傳既NexusTwo (Shadow)都仲係得個影...
(雖然應該即係而家既MileStone 2...)

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起

此篇文章於 06-29-11 02:38 PM 被 破戒僧 編輯。
破戒僧 目前離線  
舊 06-29-11, 02:44 PM   #46
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: 破戒僧 查看文章
想當年NexusOne出左無耐就傳既NexusTwo (Shadow)都仲係得個影...
有好大個手機繩洞個部?
由頭到尾都係蓋念圖嚟

近年嘅機一流出就係好蒙嘅實機圖,
已經好小有電腦圖睇, 電腦圖都無邊張唔係流料

舊 06-29-11, 04:52 PM   #47
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
Shadow係Droid X
個部傳聞中既N2一直都剩係見到唯一的一張概念圖
依家又流傅下一個Nexus可能唔止一個仔

btw, 岩岩收到google music beta既invitation
upload晒我電腦d歌起碼要兩日(7千幾首, flac佢有排轉)
X&Y 目前離線  
舊 06-29-11, 07:02 PM   #48
KTN
~♡

MO記自己都理不掂,出乜Q呀

舊 06-29-11, 09:08 PM   #49
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: X&Y 查看文章
Shadow係Droid X
個部傳聞中既N2一直都剩係見到唯一的一張概念圖
依家又流傅下一個Nexus可能唔止一個仔

btw, 岩岩收到google music beta既invitation
upload晒我電腦d歌起碼要兩日(7千幾首, flac佢有排轉)
現在間間大廠都出android tab, 係得lg影都無
估nexus tab會係lg拍板

引用:
MO記自己都理不掂,出乜Q呀
親生仔呢家野, mo記掉部野出嚟google就搞掂晒d軟件架啦, 關咩事
moto 個機海度不下htc架喎

舊 06-29-11, 09:33 PM   #50
KTN
~♡

如果有MO記份NS一早都不會出現

不過現階段都係安定IS,W7觀望~

此篇文章於 06-29-11 09:38 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Android 系統/手提 討論區 (二) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-23-11 09:12 PM
Android 系統/手提 討論區 (小蜜蜂..嗡嗡嗡...)((阿波羅雪糕特約.....)) 亍 ◣ 手機平板遊戲討論版 1011 02-26-11 07:00 PM
Google Android: the Gphone mobile OS riceball 手機資訊/電腦軟硬討論 30 10-10-08 05:24 PM
砌部機打(亂),唔知用咩平板好 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 1 10-19-05 08:12 PM
平板電腦 Wtak 手機資訊/電腦軟硬討論 4 04-13-03 02:28 AM

現在的時間是 07:13 AM

手機版 | APP版