Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 10:29 AM   #1101
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
人老左係咁架啦, 原本正正經經夾返自己票源就可以
結果就係忍唔到口(我見佢咁講已經覺得佢賴硬...係諗唔到奶得咁應)
如果係咁既話,就唯有退落黎....

老實2個論政能力爭太遠...游果隻直頭係災難級
但可惜都冇計, 選民自己選擇
看過4場選舉論壇
游主任的表現跟新東容大狀相差無幾
希望佢接下來四年好好努力
唔係四年後這一席好大機會比建制收返
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:31 AM   #1102
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
鄭家富真係小心出街俾人打呀, 如果唔係佢叻喱飯贏左容小姐啦
咖哩係可惜 但結果論比佢嬴都只係會長毛落馬
想嬴多建制一席唔配票無得鬥
所以睇開d啦 容小姐呢隻妖怪點都要硬食架啦

舊 09-05-16, 10:34 AM   #1103
sunnylau

引用:
作者: JMi 查看文章
阿爺太多票..
就算唔谷容大狀
一樣可以拿來谷工聯會
舊 09-05-16, 10:34 AM   #1104
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
無,本土遠遠低估左雷動影響力之餘臨選搞單大鬧交出黎兩邊都收唔到科,輸左就係輸左
另依加諗下,如果陳浩天佢地有得選的話,除時同鄭松泰一齊撞死…
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:38 AM   #1105
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: JMi 查看文章
鄭家富d票同長毛算近,分得靚嘅有機踢走馬海倫
當然而家只係馬後炮...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:40 AM   #1106
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
長毛點姐,長期官網都無update (果度仲係落後緊)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:41 AM   #1107
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 風音 查看文章
仲可以有比現在更趴街既情況架

今年仲有幾多隻白鴿飛得郁?a
由手機版發出
今年白鴿議席多左,未計超區
由手機版發出
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:43 AM   #1108
JMi

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
長毛點姐,長期官網都無update (果度仲係落後緊)
官網慢到選舉主任公佈左九西正式結果都未update的
繼續等消息啦

舊 09-05-16, 10:43 AM   #1109
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
快必玩完唔怪得人,鑊鑊行菜街聽佢喪嗌聽到有D真心煩
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:43 AM   #1110
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
何君堯真係時來運到,無得講

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:45 AM   #1111
sunnylau

引用:
作者: T.K. 查看文章

參考謝偉俊4年前九西個情況
4年後何生就不會那麼少票了
舊 09-05-16, 10:46 AM   #1112
JMi

引用:
作者: sugihara 查看文章
鄭家富d票同長毛算近,分得靚嘅有機踢走馬海倫
當然而家只係馬後炮...
咁就要講到去成班泛民點解達唔成配票 要點實行配票 諸如此類了
人社咁夾法 新東都係叫支持者一家人分開一個投長毛另一個就投慢必咁
好難想像新東咁大個選區可以咁配到完美結果架啦

舊 09-05-16, 10:46 AM   #1113
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
教主番生???

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:48 AM   #1114
JMi

引用:
作者: 信長 查看文章
教主番生???
選舉主任判死都番到生?

舊 09-05-16, 10:49 AM   #1115
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
未算囉,你唔好咁天真無你鐘意嘅人入得晒就當世界末日啦
唔通宜家未到審判日?
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:49 AM   #1116
sunnylau

政府新聞處撤回立法會選舉九龍西結果
05.09.2016 10:44
政府新聞處在早上十時四十一分宣布,撤回早前發出立法會選舉九龍西結果的公布。

可能有爭議
畢竟差太少票
舊 09-05-16, 10:53 AM   #1117
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
九龍西選舉結果收回!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:54 AM   #1118
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: T.K. 查看文章
睇返票數,估新界西可能唔夠人雷動
一早力推嘅黃浩銘都有距離
後尾想追李卓人又因受攻擊而遲左收到訊息

舊 09-05-16, 10:56 AM   #1119
風音
The One

工賊無左配票機咁都全滅唔到
由手機版發出
舊 09-05-16, 10:57 AM   #1120
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 風音 查看文章
唔通宜家未到審判日?
由手機版發出
你想點諗你自己,只係大把人未見棺材

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:58 AM   #1121
風音
The One

我見到成班都係終結者喎sosad
由手機版發出
舊 09-05-16, 10:58 AM   #1122
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 信長 查看文章
教主番生???
雖然好_憎熱普城,不過教主真係歸到位都算係好事黎…
只係咁樣上返位,真係跳入洗衣機都洗唔清…

舊 09-05-16, 11:00 AM   #1123
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
唔好返生啦,好緊張
由手機版發出
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:01 AM   #1124
風音
The One

一群生手對一群老狐狸
死左都唔知咩事sosad
由手機版發出
舊 09-05-16, 11:02 AM   #1125
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
https://hk.news.yahoo.com/%E3%80%90%...021739808.html
立法會選舉港島區選區當選者:朱凱廸田北辰鄭松泰梁志祥、陳恒鑌、麥美娟郭家麒、尹兆堅何君堯
港島區...a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:49 AM

手機版 | APP版