Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-05, 10:18 PM   #1
ivanhui
Junior Member

註冊日期: Oct 2004
SD GUNDAM G-GENERATION CARD

請問有冇人可以講解下呢個咭game係點玩嫁??
我有d ms 咭, 戰艦咭, 人物咭 等,
或者有冇d介紹點玩既網站都可以的~thx~~!
ivanhui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-05, 05:34 PM   #2
kenhon
Senior Gamer
みくる♪だいすき♪

註冊日期: Dec 2004
http://www.sdggencard.com.hk.ro/

我5 年前的網站 玩法太多了.而且我日文能力不好 .跟本解不清說明書所有字..><

舊 11-09-05, 02:18 PM   #3
heeroleung

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: ivanhui

請問有冇人可以講解下呢個咭game係點玩嫁??
我有d ms 咭, 戰艦咭, 人物咭 等,
或者有冇d介紹點玩既網站都可以的~thx~~!
果樹D Card 都唔係有 曬= =
最小冇左4張= =
果4張係g-generation-f 隻game sin有
heeroleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-05, 08:57 PM   #4
kenhon
みくる♪だいすき♪

註冊日期: Dec 2004
??爭乜野咭?? 就爭2-3張sp咭圖沒有之外 其他也齊了哦

g-gen f送的 sp6也有呢

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
機動戦士 Gundam SEED 連合 VS. Z.A.F.T. Phase 2【頭Post有相關資料27/9】インパルス三種Pass解禁 waitwait 街機遊戲討論版 430 11-19-05 09:23 PM

現在的時間是 05:11 PM

手機版 | APP版