Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>手提資訊&交流區 #21 (頭POST有各大手機代理維修中心電話及地址資料)
破戒僧 02:24 PM 06-10-10
Samsung Galaxy S i9000...$5588
豆腐 05:17 PM 06-10-10
作者: 破戒僧:
Samsung Galaxy S i9000...$5588
$5588....仲要係16GB...
石原夏織 08:24 PM 06-10-10
算把唔洗諗等睇Shadow又有咩壞消息
破戒僧 08:46 PM 06-10-10
作者: 畫伯:
算把唔洗諗等睇Shadow又有咩壞消息
Shadow o既壞消息, 目前我覺得就係...
- 唔係用原生界面, 未必可以好似Nexus系/Milestone咁, system跟得咁貼
- 機身唔靚, 背後成組相機突左出黎

機能方面暫時唔擔心, 始終Cortex A8系就算500-800MHz, 都已經快過SnapDragon 1GHz...
同埋, 起碼mon肯定唔會用desire/NexusOne個multitouch bug先... (暫時EVO 4G似乎無問題)
石原夏織 09:08 PM 06-10-10
唔係用原生界面, 未必可以好似Nexus系/Milestone咁, system跟得咁貼<要快好似得n1
- 機身唔靚, 背後成組相機突左出黎<真係唔掂

出左部desirs仲諗住會後悔添
等睇網上買左d報告先
破戒僧 12:25 AM 06-11-10
作者: 畫伯:
唔係用原生界面, 未必可以好似Nexus系/Milestone咁, system跟得咁貼<要快好似得n1
所以等Droid Xtreme/Droid 2事但一部個孖生兄弟NexusTwo就一定冇死錯人...bbbb
赤目黑龍 06:01 AM 06-11-10
作者: 豆腐:
$5588....仲要係16GB...
搵鬼買

返回主題版面