Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-25-16, 11:08 AM   #20726
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: newb 查看文章
呢d 咩運黎
呢啲叫......別人的運.

舊 08-25-16, 11:26 AM   #20727
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
請問各位歐洲人係單抽定十抽
我諗緊要唔要抽多20下...囧

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 11:26 AM   #20728
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
之係蛋撻可以100剩女
你剛剛至100左弓吾,重夠唔夠杯...
正常打完part 2應該剛好夠12隻杯,
夠一隻4星和一隻5星上100
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 11:32 AM   #20729
gingq7

引用:
作者: NexTony 查看文章
請問各位歐洲人係單抽定十抽
我諗緊要唔要抽多20下...囧
十連: 想要農具/覺得自己好有運/錢多大把石等住抽/趕時間/想試下花錢如流水的快感
單抽: 無乜石又想玩(抽)耐d/無需農具只想搏從者/時間多/(妄)想享受一發中jackpot的快感

p.s. 如果你係想"課"多20抽的話, 我會勸你唔好; 無預3-4單的錢不如唔好課

此篇文章於 08-25-16 11:35 AM 被 gingq7 編輯。
舊 08-25-16, 11:44 AM   #20730
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
廢墟隻黑j好難打
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 11:44 AM   #20731
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
如果可以的話...
我都想換其他野回來
多左兩隻出來 特殊召喚戈度有冇顯示?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 11:45 AM   #20732
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
之係蛋撻可以100剩女
你剛剛至100左弓吾,重夠唔夠杯...
其實無錢去聖杯同升技個問題比較大 (切實

我都唔知自己將來會唔會見到其他英靈
然後後悔今日既選擇
最基本例如黑貞個D

但我呢刻個心情係好想100鐵拳修女
如果第日奈須真係好鐘意呢個角色
設計個5星比佢
我先再認命

(好想早d收工番去升人 但月尾很忙)

引用:
作者: GN00508771 查看文章
無 仲好似係0

舊 08-25-16, 11:51 AM   #20733
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
除左心入面有條刺外
咁岩今次仲有D私人原因夾雜左係入面

尋日同朋友傾到
我抽到寶6弓吾都未中到係人都知我想中既修女
其實可能係個天啟黎

因為現實上我追有個人追得有D痛苦
所以朋友叫我與其揀個自己鐘意既(修女)
不如揀個鐘意自己既(弓吾)

所以................弓吾寶7了

唔怪得蛋撻呢期咁歐,原來係_場失意、賭場得意

明晒
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 11:56 AM   #20734
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: GN00508771 查看文章
※特殊召喚の機能に不具合が確認されたため、「無記名霊基」の配布を延期いたします。配布時期につきましては、後日あらためてお知らせいたします。 ※7/25(月)追記

唔講都唔記得有特殊召喚呢樣野

舊 08-25-16, 12:00 PM   #20735
gingq7

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
廢墟隻黑j好難打
TK名言: 三公侍候 (三公有掉落加成)

滅級食盡加成兼絆,我用:
廢墟: 月神+劍式(可惜無絆,有其他可以換走佢)+孔明+大腿三公放第4
海岸: 孔明+安徒生+大腿黑貞 (穩如泰山,打完滿血)
洞窟: 鐵拳+修女+大腿弓吾 (三藏有神性, 鐵拳可以一拳解決; 修女降防隻大石人, 弓吾一鎗解決)
工場: 布姐/奶光 2揀1, 不過記得放係第4位, 一定要先殺阿周那
舊 08-25-16, 12:07 PM   #20736
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
廢墟隻黑j好難打
我是用戰鬥服,小莫+月神+友人大公,後備是聖喬治+沙士比亞+阿提拉
,有restart又有失敗個要續關,但大致上都能過到

基本是主力在大公要保他的命,一有不對路轉聖喬治上來做肉盾

當然不介意加成角就最少有兩個在高lv又有生存力的狂戰

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 12:11 PM   #20737
gingq7

引用:
但我呢刻個心情係好想100鐵拳修女
如果第日奈須真係好鐘意呢個角色
設計個5星比佢
我先再認命
設計個5星比佢, 最快都係半年後既事,
到時再100埋佢(到時應該有多5個杯..掛)

別外,今次對修女真係特別偏心(劇情上), 好似個個派符都係得1節, 佢有3節.
可能係為左順便鋪排摩西出場...

而營運就對弓吾王特別偏心...
舊 08-25-16, 12:11 PM   #20738
gingq7

-DEL-
舊 08-25-16, 12:20 PM   #20739
gingq7

有無人知
4星和5星由90上100係唔係一樣QP?
90上100加埋要幾多QP?
舊 08-25-16, 12:36 PM   #20740
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
設計個5星比佢, 最快都係半年後既事,
到時再100埋佢(到時應該有多5個杯..掛)

別外,今次對修女真係特別偏心(劇情上), 好似個個派符都係得1節, 佢有3節.
可能係為左順便鋪排摩西出場...

而營運就對弓吾王特別偏心...
除了摩西大慨雅各也會有,鐵拳3 聖人

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 12:43 PM   #20741
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
暫時弓吾寶2,鐵拳寶1
想追多隻鐵拳.....寶1同2真係差好遠下
驚好似蛋撻大咁沉船

BTW出左PART2之後更加唔得閒升師匠
有無大大升左有評價

舊 08-25-16, 12:50 PM   #20742
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
蛋撻邊有沉船

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 12:58 PM   #20743
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
22號佢第一次出POST果時

舊 08-25-16, 01:15 PM   #20744
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
蛋撻邊有沉船
邊有一次唔沉船對吧

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 01:16 PM   #20745
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
最少今次睇唔出有沉...你地覺沉只係你地太歐

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 01:19 PM   #20746
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 6078 查看文章
22號佢第一次出POST果時

支旗插得太深

舊 08-25-16, 01:42 PM   #20747
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: fami~yan 查看文章
邊有一次唔沉船對吧
應該係架船未浮過?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 01:52 PM   #20748
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
雖然無維修,但剛剛入GAME有DATA DOWNLOAD
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 01:54 PM   #20749
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: newb 查看文章
應該係架船未浮過?
蛋撻:人家的船是潛艇!

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 03:12 PM   #20750
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
蛋撻:我今次這隻是5星郵輪(無誤)

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:53 AM

手機版 | APP版