Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-24-16, 09:37 PM   #20701
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
第一期沒有掉禮裝,第二期終算掉了一張出來了(起碼可以換少一張啦)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 09:59 PM   #20702
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我今期應是不會再抽的啦(就算會都是想抽雙子)

為大家集氣加油啦
我覺得你應該要追
7缺1好難睇喎
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 10:06 PM   #20703
鐵之侍

引用:
作者: gingq7 查看文章
我覺得你應該要追
7缺1好難睇喎
錢銀最重要,下個月有P5又很多數真是不宜亂來

反正有弓吾王都應心足了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-24-16, 10:10 PM   #20704
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
終於升滿弓傻

------------------
升完弓傻, 走左去2次十連 追擊修女成功
泳裝全寶5達成!.

此篇文章於 08-24-16 10:18 PM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 10:18 PM   #20705
gingq7

蒼穹大大各方面都太強
舊 08-24-16, 10:58 PM   #20706
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
嘩 ...轉眼間蛋撻巨修女寶具已lv4
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 11:18 PM   #20707
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
唉, 40連抽得兩張4星MARI.....

點解T_T

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 11:29 PM   #20708
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: NexTony 查看文章
唉, 40連抽得兩張4星MARI.....

點解T_T
40抽有2隻4星已經唔錯,
你覺得差只因為呢度太歐(或者太有錢)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 01:06 AM   #20709
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
再次THX各位
我諗星期5會照課,貪心博佢出多張可以寶2
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
還是把資源留下來吧
有FD用左2千石追唔到寶3(定寶2呢?)

閣下都係停一停 諗一諗

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 01:27 AM   #20710
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
滅級睇落好似好難打咁既
打料係咪都係打返易d既好d

舊 08-25-16, 01:32 AM   #20711
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
戰力上許可的話一般都係越難越好
自己依家滅級5TURN一場咁周回中....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 02:15 AM   #20712
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
追1pack
蛋糕一張

舊 08-25-16, 06:08 AM   #20713
gingq7

引用:
作者: GN00508771 查看文章
有FD用左2千石追唔到寶3(定寶2呢?)

閣下都係停一停 諗一諗
14單無一隻咁誇張

-----

滅級揀隻好大腿唔難打既,
摸清左敵人配置就易好多
再唔係用少1-2隻加成角用番主力,都應該著數過打下一級
舊 08-25-16, 06:30 AM   #20714
gingq7

一次過要養一堆新角,
金肥,素材,QP,技石,各種缺...隨時要休養生息番1-2個月先搞得掂

另外, part 2得一粒結晶? (part 1好似無結晶,唔多記得)
定還是其實仲有後續?
舊 08-25-16, 06:35 AM   #20715
gingq7

一次過要養一堆新角,
金肥,素材,QP,技石,各種缺...隨時要休養生息番1-2個月先搞得掂
一次推8隻新角的活動真心希望佢唔好搞太密

素材

另外, part 2得一粒結晶? (part 1好似無結晶,唔多記得)
定還是其實仲有後續?
舊 08-25-16, 06:51 AM   #20716
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
終於升滿弓傻

------------------
升完弓傻, 走左去2次十連 追擊修女成功
泳裝全寶5達成!.
弓吾最終靈基張圖好得阿
師兄好勁,全寶5......

舊 08-25-16, 08:04 AM   #20717
gingq7

撻大最後都係抽到鐵拳寶5
舊 08-25-16, 09:33 AM   #20718
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
嘩 ...轉眼間蛋撻巨修女寶具已lv4
引用:
作者: gingq7 查看文章
撻大最後都係抽到鐵拳寶5
除左心入面有條刺外
咁岩今次仲有D私人原因夾雜左係入面

尋日同朋友傾到
我抽到寶6弓吾都未中到係人都知我想中既修女
其實可能係個天啟黎

因為現實上我追有個人追得有D痛苦
所以朋友叫我與其揀個自己鐘意既(修女)
不如揀個鐘意自己既(弓吾)

所以................弓吾寶7了

舊 08-25-16, 09:47 AM   #20719
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
除左心入面有條刺外

尋日同朋友傾到
其實可能係個天啟黎

蛋撻你.....^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 09:59 AM   #20720
鐵之侍

引用:
除左心入面有條刺外

尋日同朋友傾到
其實可能係個天啟黎

真不知要為你哭還是笑好。。。。。

舊 08-25-16, 10:06 AM   #20721
gingq7

個個都追到寶5, 搞到我又想追埋弓吾
舊 08-25-16, 10:23 AM   #20722
psidef

註冊日期: Apr 2007
分隻嚟啦蛋撻

舊 08-25-16, 10:35 AM   #20723
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: psidef 查看文章
分隻嚟啦蛋撻
如果可以的話...
我都想換其他野回來

舊 08-25-16, 10:47 AM   #20724
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
之係蛋撻可以100剩女
你剛剛至100左弓吾,重夠唔夠杯...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 11:02 AM   #20725
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
除左心入面有條刺外

尋日同朋友傾到
其實可能係個天啟黎

呢d 咩運黎
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:53 PM

手機版 | APP版