Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-01-06, 07:41 PM   #1
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
[醫生與我] 之無病吃藥也可強身.

醫生: 咦!你又毒發?

我: 別誤會. 只是陪友人買點補品.
我無病無痛,不用吃藥.

醫生: 不要緊. 無病吃藥也可強身.隨便看看吧.

醫生: 對了.你上次不是說要去看人妖打排球?

我: 記性真好,不愧為醫生.
我後天要上機了.

醫生: 你不是想帶那個隨藥水附送的EF-S系列藥杯吧...?

我: 有甚麼問題??

醫生: 那隻藥杯加上你用慣的1.6X藥水會影響視力哩!
去到外地才毒發起來可沒人會幫你......

我: 那...怎麼辦?
我只有這麼多利是錢......

醫生: 哦..?
夠了. 你可以試試這個副廠出的10-20劑量藥杯.

我: 色盲藥廠嗎? 我可用慣C廠的原裝藥杯啊!

醫生: 不打緊? 那你再逗多兩年利事才來......

我: @X#*%#!!
那..那.....就要這個藥杯吧......!

醫生: 謝謝.
下次沒病也來逛逛嘛~

舊 02-01-06, 08:53 PM   #2
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
嘩~工起工起~
又有新玩具!
去完泰國記得post相啊!

不過未去之前都可以post下既
=)

呢隻藥杯花幾多銀兩呢??
(係時候改簽名喇!)

舊 02-01-06, 09:17 PM   #3
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
恭喜~~
等待艾舒莉大服藥後的化學作用

這個藥劑服量,也是小弟未來的考慮取向
而且我也像看見金圈色馬向我招手中

此篇文章於 02-01-06 09:25 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 09:33 PM   #4
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: Strider
嘩~工起工起~
又有新玩具!
去完泰國記得post相啊!

不過未去之前都可以post下既
=)

呢隻藥杯花幾多銀兩呢??
(係時候改簽名喇!)
係喎...未改簽名添......
呢個藥杯剩惠$3580~
有D師兄話$3400都有交易,但我懶得格價......

引用:
作者: KTN
恭喜~~
等待艾舒莉大服藥後的化學作用

這個藥劑服量,也是小弟未來的考慮取向
而且我也像看見金圈色馬再向我招手中
其實艾舒莉是我妹妹的名字...我係佢哥哥影子......
(佢呢排掛住拍拖少上網......)

講真,試左陣覺得呢個藥杯都算OK喎~
係無原廠咁sharp咁濃,不過都可以接受,變形控制仲可以拍得住原廠添.
如果唔介意果少少,買呢支可以平2k~
其實我都係貪得意想試下ultrawide姐,呢支夠玩~

舊 02-01-06, 10:28 PM   #5
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
我都係咁話~ 里支10-20真係c/p值一流!

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 10:26 PM   #6
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

今日一早落街買麵包時隨便拍的測試相~
到食完早餐先發覺原來部相機set左1600度......(未訓醒...)

最宏偉的警察宿舍~

無題才,真係求其影......

此篇文章於 02-02-06 10:29 PM 被 AshleyYan 編輯。
AshleyYan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 10:52 PM   #7
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: AshleyYan
下面變形蠻厲害呢~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 10:57 PM   #8
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: 奸詐餅
下面變形蠻厲害呢~
因為是由低斜向上影的關系,令object頭細腳大,尤其這麼大座的建築物更為明顯......
(有時影人像都有咁情況嫁~)
水平影的效果好很多~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:15 AM

手機版 | APP版