Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-04-05, 10:24 PM   #1
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
今日毒發身亡.....

身痕痕到爪穿了大動脈....入了我第一支紅圈鏡.....

支鏡影的第一張相..... (GAF某高層)

Rice

此篇文章於 12-31-06 03:09 PM 被 riceking 編輯。 原因: Update Photo Link
riceking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 10:31 PM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
... 兩盒?... 你搞咩?

... 高層? wow~~ 邊個黎架?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 10:32 PM   #3
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
作者: KKH

... 高層? wow~~ 邊個黎架?
小次郎...
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 10:33 PM   #4
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

[撩交打 mode] 米王... 一月要交稅喎.... [/撩交打 mode]
舊 01-04-05, 10:34 PM   #5
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
KKH大竟然唔知呢個係清談ge大佬?

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 10:34 PM   #6
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: Samuel
小次郎...
買漫畫的地方嘛...
舊 01-04-05, 10:35 PM   #7
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
[撩交打 mode] 米王... 一月要交稅喎.... [/撩交打 mode]
[串咀Mode]身為一個負責任的納稅人, 已經交左[/串咀Mode]

Rice

舊 01-04-05, 10:36 PM   #8
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: Astaroth
KKH大竟然唔知呢個係清談ge大佬?
係, 我係牆頭草, 我背... 我冇上過小次郎大人間鋪呀, 妹妹!

此篇文章於 01-04-05 10:38 PM 被 KKH 編輯。
舊 01-04-05, 10:38 PM   #9
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: riceking
[串咀Mode]身為一個負責任的納稅人, 已經交左[/串咀Mode]

Rice
小弟も... 所以先冇心情買玩具...

why are there two boxes??
舊 01-04-05, 10:40 PM   #10
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

um... 我現在明白了, 為何要買 77mm filter!
舊 01-04-05, 10:40 PM   #11
riceking
一人前のダメ人間

引用:
... 兩盒?... 你搞咩?
幫同事走私 ....佢先行夾支鏡回家. 我明天帶返個盒俾佢放在公司

Rice

舊 01-04-05, 10:48 PM   #12
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

鍾唔鍾意個又似八爪魚又似杯墊o既 hood?
舊 01-04-05, 10:56 PM   #13
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

奇景...

舊 01-04-05, 10:59 PM   #14
riceking
一人前のダメ人間

引用:
鍾唔鍾意個又似八爪魚又似杯墊o既 hood?
好一隻豉油碟......要諗諗點攪...

再找家中隻衰雀祭旗...

Rice

舊 01-04-05, 11:02 PM   #15
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
KKH大..唔使咁串我卦
小次郎咁型梗係要見識下:P

--
米王隻雀咁高難度ge??

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 11:08 PM   #16
riceking
一人前のダメ人間

引用:

--
小次郎話以龍二哥為目標, 當然有型

隻衰雀的特技是單腳倒吊....
支鏡得40mm, 要追住佢來打.....

Rice

舊 01-04-05, 11:08 PM   #17
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:

--
唔敢! 唔敢! 點敢串你! 作死咩! Forgive me please~~~

佢條尾好型....
舊 01-04-05, 11:09 PM   #18
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
小次郎話以龍二哥為目標, 當然有型

隻衰雀的特技是單腳倒吊....
支鏡得40mm, 要追住佢來打.....

Rice
仲o岩o岩想話點解咁乖任你影.........
舊 01-04-05, 11:21 PM   #19
riceking
一人前のダメ人間

引用:
仲o岩o岩想話點解咁乖任你影.........
呢兩張隻衰野突然停下來望住個鏡頭先會影到.....
(佢心諗, 你呢個變態想點, 做乜用閃光燈閃我 )

Rice

舊 01-04-05, 11:24 PM   #20
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
唔應該打mask,影響構圖

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 11:26 PM   #21
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:

-skip-
如果嫌阻定... 可轉用 EW-83D II (即 24L1.4 o個個 hood), 諗諗佢...
舊 01-04-05, 11:29 PM   #22
riceking
一人前のダメ人間

引用:
如果嫌阻定... 可轉用 EW-83D II (即 24L1.4 o個個 hood), 諗諗佢...
會諗諗....現在已經彈盡, 遲下先....

Rice

舊 01-04-05, 11:32 PM   #23
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
唔好用hood...我都好耐冇用過..

長鏡反而用得多..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 11:32 PM   #24
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: Yui Narusawa
唔應該打mask,影響構圖
大大好認真... 構圖 should be in the blood right? (...慚愧中)
舊 01-05-05, 02:54 AM   #25
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:

再找家中隻衰雀祭旗...

Rice
我屋企都有養呢種雀仔~~

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:43 PM

手機版 | APP版