Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-17, 11:51 AM   #33076
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
已經望住條愈滾愈大既卡數思考緊人生............

我..不如就此棄坑啦?
可能都係一個契機黎....

半年前(?) 你又係咁, 見之後抽得好少少又忘形了??

找回上次大家點回你, 再re 一次出來啦

又係時間拿阿寶名句 出來了....
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 12:00 PM   #33077
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
弱弱兩單連隻4星角,一張5星禮都無,幾乎淨得包底4星禮,手已收

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-17, 12:21 PM   #33078
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
弱弱兩單連隻4星角,一張5星禮都無,幾乎淨得包底4星禮,手已收
2 pack乜都無就真係留石等本命先係正確既消費方式b

老實講課到無晒其他物質娛樂都算,課到無飯開真係應該扔低隻game一排,儲兩個月錢去下旅行睇下個世界好過

體驗過其他享受就唔會為左單一娛樂賭身家架啦

http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic66.html

今話個時間真係黎得好諷剌

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-16-17 05:09 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 02:22 AM   #33079
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
如果地獄變跟足上年流程, 今晚應該出茶碗+平蜘蛛
然後明晚開始就係只出平蜘蛛.

不過我覺得會有地獄變以外既新關...
睇佢都係跟上次流程架啦,攪到我最初d關無乜心機農,但又驚最後幾日先打會唔夠時間(應該話電話唔夠電)

我都覺得會有新關,不過應該又係D挑戰關
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我當初入坑就無天真到認為隻game可以無課玩落去
如果佢唔出征服王同エミヤ我可能真係一次都唔會課
佢d event限定角大部份都超勁,我而家騎主力都仲係用緊聖誕同金時
自己唔夠戰力借人地都唔係太大問題,我未有ガウェイン前都係用人地d劍打
引用:
作者: 細路翔 查看文章
劍職的話對我依d投石問路既弱雞依家真係靠沖田一隻單體劍搭多隻黑王算
(唔,仲要留石比嫁王,omfg)
有沖田同黑王都叫弱雞?!
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
閃光彈注意

尋日頭2Pack乜都冇,之後1Pack 3張5*

真係3P 乜都冇我會抖下....

好閃雖然我都試過

舊 03-17-17, 05:56 AM   #33080
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: the fool 查看文章
睇佢都係跟上次流程架啦,攪到我最初d關無乜心機農,但又驚最後幾日先打會唔夠時間(應該話電話唔夠電)
唔係喎, 之後開d關應該無茄子和茶碗了
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 07:14 AM   #33081
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
劍職地獄茶碗量唔錯

看來有改
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 07:42 AM   #33082
gingq7

引用:
劍職地獄茶碗量唔錯

看來有改
但我反覆試左幾場, 40AP劍 都仲係差過 20APx2
舊 03-17-17, 07:46 AM   #33083
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
式的寶2和寶3
好像沒什麼分別
都32000和33000的分別
不會寶5也只有38000吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 07:57 AM   #33084
gingq7

引用:
作者: pet3 查看文章
式的寶2和寶3
好像沒什麼分別
都32000和33000的分別
不會寶5也只有38000吧
你無升技? 應該唔會只差1000
寶具lv差距會隨著技能lv越拉越大
舊 03-17-17, 08:09 AM   #33085
pet3
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
你無升技? 應該唔會只差1000
寶具lv差距會隨著技能lv越拉越大
三技都要升?

我現在直死眼10
迴避1
回np 4

https://www.dropbox.com/s/5ole80v54x...%2002.png?dl=0

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 03-17-17 08:11 AM 被 pet3 編輯。
舊 03-17-17, 08:23 AM   #33086
gingq7

引用:
三技都要升?

我現在直死眼10
迴避1
回np 4

https://www.dropbox.com/s/5ole80v54x...%2002.png?dl=0
我以為你講劍式...劍式有兩招技加攻,
殺式係得一招技1加攻, 你無錯

睇完你幅圖, 我覺得你個問題係你隻殺式未滿級,
佢lv70 ATK 7928, lv80 ATK8867, 差左一千ATK,
而寶具傷害係用寶具lv乘base ATK
(藍卡寶1至寶5係 900% 1200% 1350% 1425% 1500%)
多一千ATK就會將個差距拉大
舊 03-17-17, 08:59 AM   #33087
pet3
The One

引用:
我以為你講劍式...劍式有兩招技加攻,
殺式係得一招技1加攻, 你無錯

睇完你幅圖, 我覺得你個問題係你隻殺式未滿級,
佢lv70 ATK 7928, lv80 ATK8867, 差左一千ATK,
而寶具傷害係用寶具lv乘base ATK
(藍卡寶1至寶5係 900% 1200% 1350% 1425% 1500%)
多一千ATK就會將個差距拉大
無哂EXP卡了 \0.0/
殺多3隻惡從者就有寶4 (雖然我忘記了在那裡可以打惡)

200隻屍人 好遙遠(現在進度802房)

FGO 目標預算
舊 03-17-17, 09:27 AM   #33088
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
但我反覆試左幾場, 40AP劍 都仲係差過 20APx2
咁即係睇你想要茄子定土蜘蛛
今次掉落率禮裝分開晒同換既禮裝冇增加掉落都幾麻煩

如果唔換ぐだお
會唔會唔夠point
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 09:37 AM   #33089
大破人間

引用:
作者: Hextor 查看文章
咁即係睇你想要茄子定土蜘蛛
今次掉落率禮裝分開晒同換既禮裝冇增加掉落都幾麻煩

如果唔換ぐだお
會唔會唔夠point
至少我前年得3張+朋友1張, 最後本能寺point係夠有突(我仲要無沖田同紅A)

因為每日既黃金天國係逐漸加碼, 最後幾日會派唔少
舊 03-17-17, 09:47 AM   #33090
gingq7

平蜘蛛 我記得可以等槍關
但碗和茄子已唔駛等(等黎都無用),
希望可以在今個星六日打齊碗和茄子, 咁之後就可以輕鬆好多

之於ぐだお, 實在無理由唔換, 寧願換少d素材都要換禮裝吧?
舊 03-17-17, 10:41 AM   #33091
柚原このみ

打左三十幾萬
打果兩個40AP多,種火射擊隊打寶具演出時間都係返度

一定換左ぐだお先,60%真係好多
出場角半隊插左寶石翁而家平均一場38XX分左右

此篇文章於 03-17-17 10:43 AM 被 柚原このみ 編輯。
舊 03-17-17, 11:09 AM   #33092
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
平蜘蛛 我記得可以等槍關
但碗和茄子已唔駛等(等黎都無用),
希望可以在今個星六日打齊碗和茄子, 咁之後就可以輕鬆好多

之於ぐだお, 實在無理由唔換, 寧願換少d素材都要換禮裝吧?
引用:
打左三十幾萬
打果兩個40AP多,種火射擊隊打寶具演出時間都係返度

一定換左ぐだお先,60%真係好多
出場角半隊插左寶石翁而家平均一場38XX分左右
Ok
我以為d人話打黃金天國就夠唔駛care guda point
全部插活動禮有d慢,可能減兩張換np裝
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 11:38 AM   #33093
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
無哂EXP卡了 \0.0/
殺多3隻惡從者就有寶4 (雖然我忘記了在那裡可以打惡)
200隻屍人 好遙遠(現在進度802房)
師兄打得好快
小弟仲打緊20隻長髮公主等開604
B叔 殺式 fd開膛都要成10turns一場

依家由朝到晚都系度fgo,中日輪迴
由手機版發出
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 11:39 AM   #33094
柚原このみ

反而想知寶5完信長,其實仲有無人打埋果d素材同結晶,好唔抵全部x1,出返去打free賺絆point唔好

利申今日至74日,未打過上年果個

舊 03-17-17, 11:42 AM   #33095
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
結晶冇理由唔要吧除左ev冇機會入手
由手機版發出
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 11:46 AM   #33096
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
又抽多2次10抽
呢幾日2pack3隻5星
但仲係好

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-17, 11:50 AM   #33097
柚原このみ

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
結晶冇理由唔要吧除左ev冇機會入手
由手機版發出
見寶5完信長仲要打多50萬

舊 03-17-17, 11:52 AM   #33098
大破人間

引用:
見寶5完信長仲要打多50萬
剩係黃金天國都夠數
舊 03-17-17, 11:53 AM   #33099
柚原このみ

引用:
剩係黃金天國都夠數
咁堅!?淨天國全部加埋有幾多point?

舊 03-17-17, 11:59 AM   #33100
奧拉
Senior Gamer
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
刷龍牙刷到Event幾乎冇打過/\

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:37 AM

手機版 | APP版