Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73 123  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
風間鈴木仁 05:00 PM 08-14-17
作者: charcsc2000:
朋友星期五係黃金豐澤買到正價, 但要買2隻game, 佢選了zedla和arms,
佢一聽到正價即刻唔駛唸比錢...哈~
作者: Eking:
任選GAME正啦~ 話哂可以買自己想買GAME, 又唔駛俾TIPS....XD
謝謝你們提供超級重要的消息 ! 比我都立即科水 ! 不用食骨及俾TIPS

等候太晚了, 終於等到 LA !
好高興 ! 竟然在 李嘉X 公司出現希望 ! 勁勁 !

大家支持支持正價行貨 呀 !

任天堂 NS 行貨 !
charcsc2000 06:22 PM 08-14-17
作者: 風間鈴木仁:
謝謝你們提供超級重要的消息 ! 比我都立即科水 ! 不用食骨及俾TIPS

等候太晚了, 終於等到 LA !
好高興 ! 竟然在 李嘉X 公司出現希望 ! 勁勁 !

大家支持支持正價行貨 呀 !

任天堂 NS 行貨 !
我發覺通常星期五都有貨...AEON都係咁...
leungky1 07:54 AM 08-15-17
因為會跟遊戲出貨
而普遍遊戲係星期五
由手機版發出
Gundam MK-2 09:20 AM 08-15-17
講起又好似係
我AEON買到果日都係星期五......
LonelyBlue 10:36 AM 08-15-17
見通街冇哂行貨SPLATOON 機
買水貨同以前3DS 個D都無咩問題對嗎?
Gundam MK-2 11:03 AM 08-15-17
作者: LonelyBlue:
基於今次部SWITCH自開售以黎一直都有各種問題(比起以前家用同手提機都黎得多)
所以相信大部份人都會建議你唔好買水機
因為今次行貨有老任自家保養

水機的話,要有心理準備,有咩問題hk任多數唔會理你
Eking 11:08 AM 08-15-17
有新GAME就星期五出貨....呢排都冇乜新GAME
Eking 11:09 AM 08-15-17
冇 ? ....唔係呀嘛....
Gundam MK-2 11:13 AM 08-15-17
作者: Eking:
冇 ? ....唔係呀嘛....
又係喎,而家市面應該無咩水機喎
LonelyBlue san點判斷見到嘅係水機先?
LonelyBlue 12:23 PM 08-15-17
作者: Gundam MK-2:
早兩日行過HOTLINE有SPATOON 2 套裝. 水貨, 射程範圍三千內
幾鐘意個手制色同紙盒有點心郁
我見行版都要三千三四....

其實黃金都係賣梗三千 連一GAME 行版, 只係手制唔同色.....
Gundam MK-2 01:02 PM 08-15-17
早兩日行過HOTLINE有SPATOON 2 套裝. 水貨, 射程範圍三千內
幾鐘意個手制色同紙盒有點心郁
我見行版都要三千三四....

其實黃金都係賣梗三千 連一GAME 行版, 只係手制唔同色.....
個人覺得個限定版係得個盒同制有唔同之下,買普通版再另外買制可能仲好
零式 01:32 PM 08-15-17
除非冇選擇, 唔好買水貨, 有問題就大件事了
新月 06:50 PM 08-15-17
作者: Gundam MK-2:
水貨機根本造唔到靚價
咁咪無人入貨~
以前?水貨平行貨$300左右添
lineage19 09:26 PM 08-15-17
日本都唔夠貨, 何來水貨機比你買
埃及使者 07:29 PM 08-16-17
想問NS有冇鎖區呢回事
因為係澳洲好多貨,想買返部玩
但又怕玩唔到其他區既GAMES
信長 08:42 PM 08-16-17
作者: 埃及使者:
想問NS有冇鎖區呢回事
因為係澳洲好多貨,想買返部玩
但又怕玩唔到其他區既GAMES
無鎖區,所有GAME 都可玩到
係部分GAME eshop 有D有,有D 無推出
system 語言自己set ,多語言版本會跟你setting

SAVE 跟profile .. 用日版ACC 玩美版game 都得, 會出英文
係最近splatoon 2有分日,美版,要注意, 不過玩係無問題
埃及使者 09:09 PM 08-16-17
作者: 信長:
無鎖區,所有GAME 都可玩到
係部分GAME eshop 有D有,有D 無推出
system 語言自己set ,多語言版本會跟你setting

SAVE 跟profile .. 用日版ACC 玩美版game 都得, 會出英文
係最近splatoon 2有分日,美版,要注意, 不過玩係無問題
好詳盡,THX
ゆり 09:40 AM 08-17-17

好方便 但一定熱到爆炸
DMRevolution 10:28 AM 08-17-17
作者: ゆり:

好方便 但一定熱到爆炸
如何另NS快速變彎....
will1223 10:37 AM 08-17-17

好方便 但一定熱到爆炸
香港地 冇咩冷卻設備咁玩應該幾粒鐘就收得皮

*利申Sleep Hang機熱死過一部了
DMRevolution 10:37 AM 08-17-17
https://www.gamespark.jp/article/2017/08/16/75220.html

有正面=W=
qwe 11:07 AM 08-17-17
連yahxx團購都有類似C-Forxx嘅轉插賣,唔使一舊⋯
夏天真係無勇氣長時間用原裝dock (用緊replacement座)
ゆり 11:10 AM 08-17-17
作者: qwe:
連yahxx團購都有類似C-Forxx嘅轉插賣,唔使一舊⋯
夏天真係無勇氣長時間用原裝dock (用緊replacement座)
之前睇包膠有人用呢D玩到機都燒埋
何金水 - 阿水 11:48 AM 08-17-17
想請問 Splatoon 版 Pro 制係咪已經 fix o左自動向下果個問題
qwe 12:53 PM 08-17-17
之前睇包膠有人用呢D玩到機都燒埋
咁爆
所以用replacement dock算,原裝底版穩陣d, 淘寶野電壓跳一下就gg
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73 123  ... 最後

返回主題版面