Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-01-12, 04:43 AM   #51
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
聽日佢單拖上黎叫我教佢溫書ww

係時候扮下大專生ww 扲堆textbook 黎嚇下佢

不過..感覺自己就像平時幫手整電腦果d男仔一樣,之後被會發好人卡..雖然無諗過自爆..)

發卡Flag..

此篇文章於 08-01-12 04:47 AM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 05:48 AM   #52
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 二伍 查看文章
宮野大人食唔少90後啦
潤我lor
你記得我之前編文,就知我係比人食果個la
我d同事就叻,個個部iphone都係佢地D集郵冊

其實,小器比較適合一齊左之後先用
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 01:47 PM   #53
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章

ag..
textbook X
AV O
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 03:26 PM   #54
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:

不過..感覺自己就像平時幫手整電腦果d男仔一樣,之後被會發好人卡..雖然無諗過自爆..)

發卡Flag..
一個女仔上黎..
你要好好定力呀......

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 04:24 PM   #55
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:

發卡Flag..
係你的東西始終是屬於你的

flirt下再乘機問下有無男友最好啦

又係個D老套對白應該唔駛人教掛

舊 08-01-12, 04:32 PM   #56
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
今日活動完左之後 我主動問佢一唔一齊食過飯
佢竟然在我面前問隔離條仔一唔一齊去食

Failed

但其實佢同果個男仔全日都無乜講過兩句野

我之後諗諗下呢餐飯都係食唔落
係我自己諗多左野 我笑住同佢講 話我仲未好肚餓都唔係食住喇

不過佢最後其實無理到我格黎個男仔 之後同我一齊走

之後大家個氣氛都幾尷尬 問左我2次去邊

大家散左水之後一陣間 佢WTAPP我問我係邊

我覺得有D失望HEA應佢

佢又SEND WP 比我問 下次呢個活動唔知仲洗唔洗義工幫手呢

我仍然HEA答佢自己問負責人

最後佢問我去唔去

我答佢 未知呀、到時大把朋友陪你啦 HAHA (我都覺得自己有D 小家)

佢之後連續SEND左7次 MSG 叫我一齊去

可能性1 :佢想收兵 (我做過太多次 好敏感)
可能性2: 佢真心想做朋友

咁既情況 幾實係咪已經無機會架喇?
喂喂喂.....人地問下一齊做義工既男仔一唔一齊去食飯咋喎.係一件好平常既事,亦係出於禮貌.你諗咩野諗多左?仲有個女仔feel到你唔開心咁樣,都主動sd message比你,仲三番四次叫你下次一齊去.
我都無拍過拖...不過都覺得你咁諗野係勁有問題..
人地個女仔真係關心你的..
咪咩野下下都話諗人收兵啦...Final Fantasy都要有個限度吧..
否則你真係只可以食2次元.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 12:00 PM   #57
HM

註冊日期: May 2007
感想:蠢
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 03:40 PM   #58
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
感想:蠢
感想:蠢人有蠢福
我唸都唔洗比意見,
除非樓主FF(FINAL FAILURE)左返黎開RR(review report)

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 06:28 PM   #59
朝霧 海斗
Crazy Gamer

最後果日無黎到..話改做聽日p

佢係四圍溫仔果d女黎
佢自己都同我講話,佢學校無乜女仔fd, 大部份都係同出面班男仔玩埋
同佢做義工, 兩個星期佢已經玩小圈子, 只係同班男仔fd到

同埋佢跟本就唔係讀書果d人黎
而我自己feel到同佢真係無乜曖昧既野出黎, 簡單d黎講 感覺佢唔係對我有超越朋友果種好感

所以我又真係唔知佢做乜話想上黎屋企溫書..

我有一次同佢傾計, 成機問佢有無男朋友, 佢話散左好耐..但好難信..
我朋友都話, 你小心被人收兵, 呢d女上黎你屋企抽下水玩下好走

ps. 我間屋好多毒品, 又game(其中不少仲要是gal game 部份更是18x又有堆figure, 真係唔知收埋邊度好..

此篇文章於 08-02-12 06:33 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 06:57 PM   #60
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
呢D唔定性既女,你呢D初哥不要上心了

愈有心愈得不到的。

不過你好似已經沉沉地,搵其他野做下啦

PS:
18X都無問題,女人既好奇心可以好勁
當然你既行為千祈唔好毒到嚇死人

此篇文章於 08-02-12 06:59 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 07:14 PM   #61
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: 某F 查看文章
呢D唔定性既女,你呢D初哥不要上心了

愈有心愈得不到的。

不過你好似已經沉沉地,搵其他野做下啦

PS:
18X都無問題,女人既好奇心可以好勁
當然你既行為千祈唔好毒到嚇死人
人地對家擺明player款黎

ps. 聽日上黎話要借用電腦就死
除左h game 就是 h game

舊 08-02-12, 07:29 PM   #62
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088

老老實實,呢d個心想去又諗呢樣果樣叫自己唔去0既諗法,毒過你堆18x figure幾倍
中意咪追囉,唔通care人地係咪處咩
真係收兵0既,到你發覺自己做左兵就識縮架啦

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 07:36 PM   #63
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
孤男寡女共處一室, 男仔實有損失

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 10:38 PM   #64
Norm
=_="""""

睇嚟你最多都係撈到個少尉做....算吧啦...冇謂浪費時間金錢落去了.....

舊 08-03-12, 12:42 AM   #65
二伍

記得買定con呀
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 12:53 AM   #66
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 二伍 查看文章
記得買定con呀
con同dom係兩樣o野o黎a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 09:39 AM   #67
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
似係玩你既多

舊 08-03-12, 10:37 AM   #68
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
人地對家擺明player款黎

ps. 聽日上黎話要借用電腦就死
除左h game 就是 h game

h game 唔緊要, 開左咪一齊玩下lor

anyway, 樓主自己腦補太多... 好多野都諗多左啦...
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 05:36 PM   #69
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
期待樓主分享賽後報告
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 09:54 AM   #70
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

你無講出口,但好多女仔都好容易就feel你對佢有冇野
even追靚女都好
比佢知你需要佢多過佢需要你
你就死左大半

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 01:00 PM   #71
HM

註冊日期: May 2007
唔好講咁多,係男人既去左先算,你又唔會少忽肉
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 03:03 PM   #72
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: Justine 查看文章
你無講出口,但好多女仔都好容易就feel你對佢有冇野
even追靚女都好
比佢知你需要佢多過佢需要你
你就死左大半
乜真係咁架?
想知點解死左大半。。
有時候我覺得追人應該要比佢知
當然唔係指勁直接表示個d。。。
至少比起對其他人關心多d,撩佢講多d野。。
只係希望將自己最真心個面show比佢睇。。。

利申:死毒X拍過一次咁大把
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 05:07 PM   #73
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
唉吔,樓主又犯左大忌喇,你直接問有冇男朋友,咁未同直接表白無分別
大家曖味(時間不用太長)先有機會令感情升溫架,你講得咁白,緩衝位無曬,非黑即白注定失敗
跟本對方有無男朋友同你都無關係,你同佢條仔拍拖咩,佢送上門黎佢跟本要自己付責任,佢比你引誘到,係佢要同男朋友交代,關你什麼事
而家樓主都係當訓練下同女仔溝通技巧,唔駛太在意佢反而仲有機會
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 12:56 PM   #74
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
想要定力好
先出40發
包你想都冇得想

教佢玩h game囉

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 05:44 PM   #75
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: lancersea 查看文章
乜真係咁架?
想知點解死左大半。。
有時候我覺得追人應該要比佢知
當然唔係指勁直接表示個d。。。
至少比起對其他人關心多d,撩佢講多d野。。
只係希望將自己最真心個面show比佢睇。。。

利申:死毒X拍過一次咁大把
因為咁你既自我價值會下降
係依個情況下,好多時會變成單方面付出
係對方無任何代價既情況下接受付出
你既付出就無價值,因為你可能只係咁多個追求者既其中一個
佢會覺得理所當然
反而佢絕接受既女仔係好女仔,因為佢唔想浪費大家既時間同你既心機
但睇你講既佢唔似係依種女仔

係香港追女仔要有覺悟
唔使太靚,正常少少既多數己名花有主
餘下既小數,你想追既就要有心理準備應付一個以上既對手
係好燒精神時間心機金錢

當然我唔抹殺你成功既可能性
但就咁睇你講既,機會唔大
盡快抽身揾第二個目標可能仲好

此篇文章於 08-07-12 05:52 PM 被 Justine 編輯。
Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:39 AM

手機版 | APP版