Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-11-12, 01:55 PM   #226
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Viper II 查看文章
唉無眼睇
起fb嘈最唔好
睇下就好了

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 01:55 PM   #227
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
最唔想發生既事, 估唔到咁快就出現
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:02 PM   #228
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
如果選到先黎反面就好睇
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:05 PM   #229
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: B|WINS 查看文章
睇下就好了
選完第一日己經睇到
不過而家發展到咁係最差

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:21 PM   #230
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
感想
「互聯網既發達促進咗人類既白痴。」
總有人中意係fb貼自己d犯罪證據

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:28 PM   #231
dasw123
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
Nintendo Switch IDSW-3664-0133-1821
老老實實,我又唔覺得句野有咩問題~
我就唔信所有支持長毛既人等如支持社民連一樣...

ROUND 1 FIGHT!
dasw123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:30 PM   #232
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
但講到出口又變分裂了,就算唔係真都會比人唱通天

成也fb敗也fb

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:39 PM   #233
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: sugihara 查看文章
總有人中意係fb貼自己d犯罪證據
在下有時喺FB打文都諗過先啦。EQ咁低,IQ爆棚都死啦…
引用:
作者: dasw123 查看文章
老老實實,我又唔覺得句野有咩問題~
我就唔信所有支持長毛既人等如支持社民連一樣...
在下覺得係一D問題都冇,應該9成撐人力都只係因為黃生。

舊 09-11-12, 02:42 PM   #234
再生

註冊日期: Feb 2004
自己無所謂還無所謂
問題為上下對家製造勁多抽水位搵自己笨嘛

舊 09-11-12, 02:48 PM   #235
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
果個好似係佢地團隊圍內的group來的,可能係中左伏(?)

黃洋達根本就唔鍾意老蕭, 老蕭之前已經罵過佢特立獨行
黃洋達本身就唔想用人力個牌頭出選

毓民而家夾正係中間...
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:51 PM   #236
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
自己個private group嘈就好
而家係個public group到嘈

舊 09-11-12, 02:53 PM   #237
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
其實之前節目都講過咁上下既野,佢只係毓民教徒
對蕭生果邊既立場睇法都好唔同
不過咁樣寫出黎,就只會被朋黨社運有話題
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 02:55 PM   #238
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Penny仔 查看文章
果個好似係佢地團隊圍內的group來的,可能係中左伏(?)

黃洋達根本就唔鍾意老蕭, 老蕭之前已經罵過佢特立獨行
黃洋達本身就唔想用人力個牌頭出選

毓民而家夾正係中間...
中學生都知道政治世界兩種人最多:
一、是非精
二、間諜

俾著在下係黃老兄諗法都係差唔多,畢竟主席又唔係黃生…

舊 09-11-12, 03:03 PM   #239
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
一早知,只係估唔到咁快
...同埋咁笨。

我唔明點解唔大方d用返熱血熱民名義,以人力盟友身份選...反正人力一樣會投你...

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 03:10 PM   #240
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
點解我樓下冇劉生既辦事處

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 03:17 PM   #241
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: Viper II 查看文章
自己個private group嘈就好
而家係個public group到嘈

互聯網邊有PRIVATE, PM有時都未必真係PRIVATE啦, 今次真係中伏...

熱血同人力/網之間有心病一早知, 但估唔到一選完就爆到咁...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 03:30 PM   #242
神人ではない!新人だ

引用:
作者: YHW 查看文章
互聯網邊有PRIVATE, PM有時都未必真係PRIVATE啦, 今次真係中伏...

熱血同人力/網之間有心病一早知, 但估唔到一選完就爆到咁...
贏咗可能可以相安無事,輸就一定表面化架嘞。
不過諗唔到會成班友好似小學生咁…

舊 09-11-12, 03:32 PM   #243
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
嗰邊最後係唔係會分裂到一個人一個組織。。。。個個都唔妥其他。。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 03:53 PM   #244
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
會支持人力純粹都係因為相信佢地會做野 + 為巿民發聲....
至於佢地個人 D 火爆同偏激行為, 有時候我唔係咁認同的, 呢個都係咁多人憎佢地既原因

不過多左人支持佢地, 亦都反映出多左人對政府的不滿

舊 09-11-12, 03:53 PM   #245
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

一訓醒又可以入来恥笑各位鳥wwwwwwww_(:3 」 ∠)_

舊 09-11-12, 04:04 PM   #246
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
其實一直見係另外叫熱血公民都feel到d野
岩岩睇番慢議員當選演說無人提過黃洋達就更加明顯

不過人力唔係分裂a

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 04:06 PM   #247
Viper II
↘みもりんっ

引用:
作者: YHW 查看文章

熱血公民group係closed group
唔係再派花生
明既明, 唔明既由佢

終於有人叫得停
唉,黐線

此篇文章於 09-11-12 04:16 PM 被 Viper II 編輯。
舊 09-11-12, 04:11 PM   #248
神人ではない!新人だ

先唔好講班聰明仔網上爭霸。

之前有人提過洗樓,其實依家仲有邊個黨派做?

舊 09-11-12, 04:15 PM   #249
K.LIFE

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
單細胞生物
不停細胞分裂
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 04:23 PM   #250
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: nefrezx 查看文章
其實之前節目都講過咁上下既野,佢只係毓民教徒
對蕭生果邊既立場睇法都好唔同
不過咁樣寫出黎,就只會被朋黨社運有話題

http://www.facebook.com/lamfai
http://www.facebook.com/pages/%E7%A6...529?ref=stream

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[本週:有線直播選舉論壇] 立法會議事堂 Vol.9 [選完先開新vol.] メソウサ ~清談館~ 4011 09-10-12 06:57 PM
[笑話一則]人X力量注冊"泛民"公司註冊和社團登記,控告其他人盗用"泛民"者侵權。 ZlWS ~清談館~ 23 01-09-12 10:59 AM
[TVB] 幸福的抉擇 [藍正龍、劉心悠、林立雯、 陳宇凡、曾少宗、莎莎、邵美琪] 12月27日星期一至五18:00-19:00播出, 11:30-0:30重播 高清翡翠台 N0T51B Neo Entertainment TREND 8 12-26-08 08:09 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #3 「悲情城市」 (2005.09.27-2005.10.18) winner: KKH 「沒脂肪的生日蛋糕...」 KKH 照相館 54 10-20-05 12:04 AM
估波遊戲VOL.43 龍寶寶 體育版 21 03-23-04 05:55 PM

現在的時間是 06:52 PM

手機版 | APP版