Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-21-06, 04:41 PM   #101
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
作者: KTN
其實星期日個晚己經見信和地庫有

不想挨貴貨
所以我都係訂....
最快都要下星期...相信....
最弊係網上既限定版幾乎全滅呢w;
信和應該係限定版w

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-06, 06:12 PM   #102
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
我都係網訂限定...等消息...
無先再算....=_="

舊 11-22-06, 12:53 AM   #103
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
其實d聲優淨講野,定有份做埋chorus?

舊 11-22-06, 01:08 AM   #104
小特特
薔薇騎士団

引用:
作者: fancylala
其實d聲優淨講野,定有份做埋chorus?
基本上係剩講w

Blog

pixiv
舊 11-22-06, 05:25 PM   #105
小特特
薔薇騎士団

頭先行過信和
確認全滅了w

我果隻到手了wwww

http://chested.jugem.jp
追加相w

Blog

pixiv

此篇文章於 11-22-06 06:38 PM 被 小特特 編輯。
舊 11-22-06, 07:22 PM   #106
fancylala
痴線架!!!!

http://www.oricon.co.jp/tv/soundhorizon/
oricon特集

我要普通版得
唔知信和會唔會再入

舊 11-22-06, 07:32 PM   #107
小特特
薔薇騎士団

引用:
http://www.oricon.co.jp/tv/soundhorizon/
oricon特集

我要普通版得
唔知信和會唔會再入
友人話岩岩番左貨
仲有海報添w

Blog

pixiv
舊 11-22-06, 07:33 PM   #108
fancylala
痴線架!!!!

引用:
作者: 小特特
友人話岩岩番左貨
仲有海報添w
幾多錢

舊 11-22-06, 08:59 PM   #109
小特特
薔薇騎士団

引用:
幾多錢
剩海報80蚊XD
剩係知咁多w

Blog

pixiv
舊 11-23-06, 10:02 AM   #110
KTN
~♡

昨晚出到去..
仲要到一千零一隻..
索價三二零...

我都係繼續等............

不過已經聽了...真係好得...

舊 11-23-06, 05:31 PM   #111
小特特
薔薇騎士団

引用:
昨晚出到去..
仲要到一千零一隻..
索價三二零...

我都係繼續等............

不過已經聽了...真係好得...
似乎係正價....3500yen賣320,
殺佢啦...應該唔會跌架啦..
再唔殺就冇晒限定版架啦wwww

Blog

pixiv
舊 11-23-06, 10:38 PM   #112
Balzhi
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDbalzhic
orz…前幾天把錢全花在奇諾的小說上了…
怎麼辦啊T口T……………………
不知道等到12月情況會怎樣…-_______-?

話說,這隻是SH最值得買的CD嗎?_?
我看見不少人都說這比ELYSION跟CHRONICLE 2ND要出色不少。
Balzhi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 10:40 PM   #113
小特特
薔薇騎士団

>我看見不少人都說這比ELYSION跟CHRONICLE 2ND要出色不少。
我覺得冇得咁比
根本唔同玩法

不過真係值得買w

>不知道等到12月情況會怎樣…-_______-?
剩番普通版w

Blog

pixiv
舊 11-23-06, 11:00 PM   #114
Balzhi

Orz…即係迫我去訂…Orz
(不過好似平勁多,二百幾._.)
有咩地方可以唔使信用咭訂?學生哥無信用咭Orz
我見PLAYASIx好似仲有限量版…而且唔使信用咭。
唔知呢間好唔好?_?
另外,日本果邊果d特定shop既特典應該都無晒啦?

此篇文章於 11-24-06 06:53 AM 被 Balzhi 編輯。
舊 11-24-06, 08:16 AM   #115
KTN
~♡

個晚看都見得返一間有...
如今應該都無....而且...
訂了...不可以canel個order...
無貨都要遲下先canel到...
真係無先碰下現貨......
再不然先訂隻普通版算...

引用:
似乎係正價....3500yen賣320,
殺佢啦...應該唔會跌架啦..
再唔殺就冇晒限定版架啦wwww
之前那些我都係聽過一兩隻...
我覺得...它個口味不太統一性...
只是剛剛這隻就扑中我...個格局合我口味...
錄音又覺得真係做得幾好...係我想像以外的好...

此篇文章於 11-24-06 08:19 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 04:57 PM   #116
小特特
薔薇騎士団

引用:
>我覺得...它個口味不太統一性...
調番轉,我覺得今次口味冇咁統一w;
以前反而由頭到尾都係一個feel

Blog

pixiv
舊 11-24-06, 06:28 PM   #117
fancylala
痴線架!!!!

引用:

我反而覺得ELYSION出色好多喎

舊 11-25-06, 02:14 AM   #118
KTN
~♡

可能我無全部碟聽過吧....不過之前聽完就覺得不太突出....
今次這隻...其實我覺得統一係...起奉承轉合都做得好好...
我跟本就當個74分鐘..係一首歌去聽..../\

引用:
>我覺得...它個口味不太統一性...
調番轉,我覺得今次口味冇咁統一w;
以前反而由頭到尾都係一個feel

舊 12-01-06, 08:24 PM   #119
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
我反而覺得ELYSION出色好多喎
但今次既ablum係多隻以來最岩我feel個隻
而家我日日都聽

正!!

舊 12-02-06, 01:03 AM   #120
fancylala
痴線架!!!!

引用:
作者: 某F
但今次既ablum係多隻以來最岩我feel個隻
而家我日日都聽

正!!
可能聽開Aramary唱
所以有d先入為主覺得無咁好呱
同埋今次好似無咁連貫咁

此篇文章於 12-04-06 06:15 PM 被 fancylala 編輯。
fancylala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 10:26 PM   #121
fancylala
痴線架!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=QTZMvpBH7Ec
見えざる腕 PV
唔識形容

舊 12-04-06, 10:43 AM   #122
Balzhi

個PV…每次見到領主(國王?)o係度彈結他都好想笑Orz
另外…d血…囧rz

同埋演出果幾個人有無人知分別係邊幾個?

此篇文章於 12-04-06 10:50 AM 被 Balzhi 編輯。
舊 12-04-06, 05:32 PM   #123
小特特
薔薇騎士団

引用:
作者: Balzhi
個PV…每次見到領主(國王?)o係度彈結他都好想笑Orz
另外…d血…囧rz

同埋演出果幾個人有無人知分別係邊幾個?
明顯係導演問題

>彈結他都好想笑
過份耍帥XD!

Blog

pixiv
舊 12-05-06, 02:05 AM   #124
令胡沖
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
邊到可以買到E隻碟???
令胡沖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 04:35 AM   #125
小特特
薔薇騎士団

引用:
作者: 令胡沖
邊到可以買到E隻碟???
信和地庫
有就有,冇就要等貨番了-w-?

或者上網訂吧

Blog

pixiv

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sound card 問題 Joe 手機資訊/電腦軟硬討論 0 11-03-08 12:02 AM
大家有sound horizon 的midi 或 結他譜 嗎 ? 浪子 Cosplay同人MIX討論區 2 09-09-07 03:28 PM
sound卡一問 hiroraymond713 手機資訊/電腦軟硬討論 2 08-31-07 07:17 PM

現在的時間是 05:04 AM

手機版 | APP版