Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
女裝少年 12:02 AM 10-06-13
係咁連線逾時, 入唔到game
千野 衛 12:10 AM 10-06-13
360無買金會員都連到線???
神風@AMD 02:08 AM 10-06-13
gtao死左成晚…玩單機個save可以up上去.但開唔到任務場
只能靠行為慢慢升…
lwl 02:35 AM 10-06-13
點解ONLINE成日都聽到其他人講野架
有無得關左佢?
Thx
飛燕 02:56 AM 10-06-13
online最好玩是買衫

著住水著高跟鞋裸跑中
Viper II 04:27 AM 10-06-13
膠紙牙簽
Stamina, Stealth無痛level up
神風@AMD 06:28 AM 10-06-13
設定有病

剛完成左一個任務,投票大家揀自由行動
load緊出去果陣,話我比人踢左出戰局
連番上去,系統話我中離左一次任務,如果走場太多會判我惡意玩家
神風@AMD 09:39 AM 10-06-13
garysuki故意殺自己友,仲要玩來回輾壓
whassupbun 09:46 AM 10-06-13
作者: 神風@AMD:
garysuki故意殺自己友,仲要玩來回輾壓
警告左, 再犯就踢出CREW
鐵之侍 10:01 AM 10-06-13
昨天玩了整天總算買到自己第一問屋了

可惜都是遇上外國人溝通不太行,但總算遇到版友

不過真是要開保險,不然隨時上街被打死(不知是不是我偷了別人的車被人落了追殺令後被殺了,又試過要殺通緝犯卻反被連殺4次……)

不過去到晚上只能單人玩卻不能玩任務,好在save一直都平平安安
神風@AMD 10:08 AM 10-06-13
被動mode係咪仲係會被車死?
===========================
頭先遇到香港人一齊去便利店打劫,我企前面開左幾槍叫老闆快手d,佢企我後面應該都係想開槍,結果變左用槍托直接做低我lol
佢即刻send信黎sorry

大家小心錯手www
wailala19 10:12 AM 10-06-13
GTAO究竟現在還有角色消失的問題嗎?
之前無左個角色,一直唔敢重玩.......
martinyau1979 12:08 PM 10-06-13
個online 終於可以正常入到去, 頭先比人懸賞, 佢架車唔知係未裝咗炸彈, 佢一下撞埋嚟就比人炸死咗
nastyblade 12:47 PM 10-06-13
neverland918 故意追殺自己友, 好彩我有間屋"呢"吓.....
(真係AFK 一陣都唔得.....)
KARO 02:18 PM 10-06-13
我想問下有冇D 任務係唔駛2 TEAM 既?因為我同朋友玩, 開任務佢一定要我地敵對
涅吉.水母 02:39 PM 10-06-13
作者: 鐵之侍:
昨天玩了整天總算買到自己第一問屋了
拎住30萬一直唔敢買屋...
問下間屋有乜特別?

-----
有無人唔見左部車?~
我連保險選項都無左 Orz
莎月美希 03:09 PM 10-06-13
我買左廿萬屋,有十個車位,無咩景色睇,但實用,四十萬屋同廿萬屋一樣,只是景色好好多。
由手機版發出
涅吉.水母 03:12 PM 10-06-13
作者: 莎月美希:
我買左廿萬屋,有十個車位,無咩景色睇,但實用,四十萬屋同廿萬屋一樣,只是景色好好多。
由手機版發出
可唔可以直飛返屋企當生存點
Rez 03:21 PM 10-06-13
原來我已被踢出CREW
darkvolver 03:22 PM 10-06-13
原來online的世界....女人都可以
SUNLOK 03:23 PM 10-06-13
作者: 涅吉.水母:
買左樓可以將復活點set做屋企
平平地買住個12萬單位住住先
莎月美希 03:31 PM 10-06-13
作者: 涅吉.水母:
我試過偷車兩星無發現我的情況下可以入車庫避開差人
由手機版發出
holsety 03:58 PM 10-06-13
我俾$2000開通缉人, 反俾人$1000通缉返我,這是甚麼鬼技能東西?
涅吉.水母 04:00 PM 10-06-13
作者: holsety:
我俾$2000開通缉人, 反俾人$1000通缉返我,這是甚麼鬼技能東西?
人地出多過你就會被反通
死肥仔係睇錢做人

俾人高價通緝其實賺左啦
單機等夠時間有錢收

------------

作者: 莎月美希:
我試過偷車兩星無發現我的情況下可以入車庫避開差人
由手機版發出
作者: SUNLOK:
買左樓可以將復活點set做屋企
平平地買住個12萬單位住住先
咁我地圖四個方位都買間屋/車庫算
再諗部車
SUNLOK 04:17 PM 10-06-13
有冇人刷暴力輸送?
刷既麻煩留個id
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面