Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-06-14, 11:19 PM   #651
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
awww Shamy
發哂脾氣

舊 04-07-14, 01:39 AM   #652
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
AMY 其實都正常過初出場時,果時係女版 Sheldon
Sheldon 依家完全比佢食住

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 06:07 AM   #653
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
最近追Shameless, 睇到S2
http://www.imdb.com/title/tt1586680/

果然人不要臉,天下無敵

舊 04-09-14, 06:23 AM   #654
david
The One

註冊日期: Mar 2002
SHAMELESS都係英國原版好睇O的...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-14, 12:57 AM   #655
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
好老婆-17

果個出現時雷聲大,實則冇咩做過的Damien ,咁就退場?真係編劇的罕有失手之作
AF難得獨立,唔好合併返,自己打拚上去好睇D喎
最尾段夫妻吵架,非常真實,男人外遇,女人數你一世
不過AF 純粹為WILL之死,爆PETER 無雙,其實超級難頂

BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-14, 07:40 PM   #656
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
好老婆-17

果個出現時雷聲大,實則冇咩做過的Damien ,咁就退場?真係編劇的罕有失手之作
AF難得獨立,唔好合併返,自己打拚上去好睇D喎
最尾段夫妻吵架,非常真實,男人外遇,女人數你一世
不過AF 純粹為WILL之死,爆PETER 無雙,其實超級難頂

就好似Marilyn Garbanza初初出時仲以為會同Peter有野咁,
但都冇乜野大攪作,之後大肚個時仲變左諧角...但效果唔理想,
係得最後改名個度叫做好笑。

舊 04-16-14, 10:45 PM   #657
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
PoI S3E20

今集各人都揀咗去道德嗰邊,結果相當大鑊 -- 今集帶咗你遊咗四份三集花園,臨尾先知開始個玩法轉咗,The Machine要自保~~~

下集Beta個PoI應該係Flinch

跟手尾嗰兩集係A House Divided同Dues Ex Machina,大槪估到Reese同Flinch會有決裂可能。

舊 04-17-14, 08:20 PM   #658
cancerman
Game Master

Lightbulb

Root姐過左去S.H.I.E.L.D.

此篇文章於 04-18-14 05:46 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-14, 08:39 AM   #659
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: cancerman 查看文章
Root姐過左去S.H.I.E.L.D.
Amy Acker 客串一集咁大把啫, 做某人拉大提琴嘅前女友, 復仇者電提過嗰位 -- BTW, 佢嚮PoI叫做坐正, 好少TV會簽尐約自己打自己嘅~

舊 05-01-14, 12:23 AM   #660
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
因為一D finale感覺都無
因收视率较低,福克斯电视台将不再续订《机器之心》(Almost Human)。
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 10:25 AM   #661
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
因收视率较低,福克斯电视台将不再续订《机器之心》(Almost Human)。
我昨日見到新聞, 係好事

另外, Helix真係唔錯
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-14, 08:00 PM   #662
肉羊哩咖
griffin611

PoI S03E20
開嗰廿四粒鐘都足夠搞到班主角們雞毛鴨血, 睇吓Root姐點同Decimer講數。

原來演Grace嘅Carrie Preston嚮現實世界係Micheal Emerson個老婆, 佢嚮好老婆入面扮個神神化化但好鬼醒嘅律師, 正!

舊 05-07-14, 06:12 AM   #663
信長
The Flash

Gotham

因為未有BATMAN
將會係警察對一堆"精神病",黑幫
仲有果d 二線奸角
奸角未揚名前Origin 應該好睇

舊 05-07-14, 03:11 PM   #664
\ot_to/

暫時有13集, 睇完trailer, 感覺唔錯
舊 05-07-14, 03:22 PM   #665
gingq7

所以Gotham係普通警匪片?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-14, 04:56 PM   #666
\ot_to/

可以咁理解, 應該有唔少篇幅交代眾人心理演變
舊 05-07-14, 08:36 PM   #667
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
睇左Penny Dreadful第一集...
有eva green應該會追落去

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-14, 08:37 PM   #668
cancerman
Game Master

Lightbulb

The Good Wife S5E19

Finn好無辜

舊 05-08-14, 09:11 AM   #669
\ot_to/

24 S09終於播左喇

不過我未睇
舊 05-08-14, 11:29 AM   #670
肉羊哩咖
griffin611

引用:
24 S09終於播左喇

不過我未睇
要留意開頭係一次過做兩集, (咳)(咳)時要留意, 唔係甩漏咗就唔好~

賢妻係包話嘅fans, 走唔甩, 已(咳)(咳)~

不過都係睇咗呢個先:

PoI S3E22

好想知Root姐見到Samaritan會點。下集個副題好令人暇想~

Greer好似係想利用Samaritan主宰世界, "Why the future doesn't need us"

Collier好可能下集領檔, 而估Control又唔死得。

是集金句: "Ma'am, long time no gunfire."

Shaw姐是集好鬼死HK-47嘅啫~

此篇文章於 05-08-14 11:41 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-14, 01:10 PM   #671
\ot_to/

Hannibal renew左S3
舊 05-10-14, 01:32 PM   #672
T.S
君だけを…

引用:
Hannibal renew左S3
Hannibal之前唔係已經講左話會拍6定7個season咩

舊 05-10-14, 02:12 PM   #673
\ot_to/

引用:
作者: T.S 查看文章
Hannibal之前唔係已經講左話會拍6定7個season咩
冰與水與便當之歌就係。而且呢套收視低到
舊 05-10-14, 02:23 PM   #674
T.S
君だけを…

引用:
冰與水與便當之歌就係。而且呢套收視低到
真係唔知
淨係記得上季個編劇話plan拍6~7季,拍到去電影版劇情

舊 05-12-14, 08:24 AM   #675
信長
The Flash

Constantine

此篇文章於 05-12-14 08:29 AM 被 信長 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:42 PM

手機版 | APP版