Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62 112  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
野良猫 06:55 PM 07-22-17
作者: 信長:
打過D 狂閃... 比佢屠
如果裝好多ink save (main) ,我都想試下
好似有款Lite 版雙槍(direct 有介紹),要昇LV 開定等追加

已狂打無寫,我再搵少少時間寫其他
輕量化雙槍要LV2X先開到,蠟筆槍都係
野良猫 07:18 PM 07-22-17
RANK C啲人都咁勁,今集升唔升到B都成問題
捲毛老爺 07:41 PM 07-22-17
按左列隊個陣可唔可以退出
野良猫 07:48 PM 07-22-17
『スプラトゥーン2』新ブキ・パブロが7月23日午前11時に追加! サブは“スプラッシュボム”、スペシャルは“スーパーチャクチ”
赤武神 07:56 PM 07-22-17
夜少少招四人Nintendo app語音三文魚!
剛同Oop試左,兩個人語音再配外人
IDGAF 08:41 PM 07-22-17
作者: 信長:

已狂打無寫,我再搵少少時間寫其他
都好正常o姐…
唔通有新game都唔玩去更新網頁內容咩~!

日後慢慢補充,加油!
DC 97 09:04 PM 07-22-17
故事MODE D橙波好難儲~攪到有零件又唔夠波升~
張紙有乜用?
leungky1 09:08 PM 07-22-17
作者: DC 97:
故事MODE D橙波好難儲~攪到有零件又唔夠波升~
張紙有乜用?
世界觀補充
由手機版發出
芝麻糊 09:25 PM 07-22-17
過左一日個amiibo都係無其他裝...

Sent from my iPad using Gaforum
捲毛老爺 09:37 PM 07-22-17
有冇師兄可以教下,右上角滿左招大技點出話?

我按R 都係丟手雷....
野良猫 09:40 PM 07-22-17
作者: 捲毛老爺:
有冇師兄可以教下,右上角滿左招大技點出話?

我按R 都係丟手雷....
禁右菇
leungky1 10:32 PM 07-22-17
三文魚依加無一次過到,唉......
由手機版發出
捲毛老爺 10:42 PM 07-22-17
作者: 野良猫:
禁右菇
得左麻煩哂
DreamyLuigi 10:46 PM 07-22-17
作者: 野良猫:
RANK C啲人都咁勁,今集升唔升到B都成問題

啲rank mode 全部一樣
地圖又有啲翻炒
基本上唔多洗練過, 用埋支槍其實8 9 成似玩緊第一集

solo玩hero都唔太大話驚喜
係玩三文魚有新鮮感

Sent from my iPhone using Gaforum
任仔 10:56 PM 07-22-17
想問下冼副技個系統其實係點?
如果想自己裝副技一定要海累?thx

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
leungky1 10:56 PM 07-22-17
Lv10初心者覺得搶雨彈幾好玩
前提係有足夠空間你來我去

音樂堂太快
(頭先寫錯)
由手機版發出
IDGAF 10:57 PM 07-22-17
作者: leungky1:
三文魚依加無一次過到,唉......
由手機版發出
其實Salmon run係咪會越來越難打的?
好似越玩越多對玩家不利的環境條件出現的,
例如水漲+濃霧+比發光蟲團或者有把好似雨傘定人工雨雲的東西保護敵人衝住嚟!!!

打Salmon run儲夠分,
係隔離間舖換扭蛋,
抽到幾張應該係炸蝦店用的卷,
想問下換咗之後果d係特別效果係會維持幾耐?

年輕所犯下的錯誤 11:19 PM 07-22-17
想問下第三支油碌個副武係有咩效果? 見佢擺左個好似收發站咁既野係到 但唔明用途
DreamyLuigi 11:24 PM 07-22-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
想問下第三支油碌個副武係有咩效果? 見佢擺左個好似收發站咁既野係到 但唔明用途

多啲用地圖啦
唔睇地圖好難玩. 有睇就搵到個發射站可以比隊友jump 過去

Sent from my iPhone using Gaforum
Nicklaus 11:51 PM 07-22-17
玩十場左右就會斷一次, 係咪正常...? 大家係咪都係咁
lunn 12:07 AM 07-23-17
作者: Nicklaus:
我玩咁耐一次都未斷過喎
我只係用wifi連,唔係用lan添
IDGAF 12:44 AM 07-23-17
作者: Nicklaus:
正式版暫時就無打打下中途斷過,
反而之前DEMO係配對時有時會等好耐都開唔到場就有出現過。

我都係用WiFi連線玩咋~!
DMRevolution 12:48 AM 07-23-17
WIFI打冇斷過+1
琴日癲到, IPHONE SHARE WIFI 打到沒斷過....XD
leungky1 01:28 AM 07-23-17
玩玩下開始理解雙槍點充分利用去集中殺人同左右fing咁擴散式填地
有兩樣武器啱用都算好
由手機版發出
DMRevolution 01:42 AM 07-23-17
當然奶桶同油轆係最好, 不過我都開始習慣用雙槍去填地, 填地用體感周圍FING, 近攻打潛地又唔錯而且回SP技又快....幾鐘意用雙槍

---------------------------------------------------------------------------------

話說, 我有D想買個個HANDSET, LINK機一齊玩好似幾開心
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62 112  ... 最後

返回主題版面