Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
~小鬼~ 06:04 PM 09-21-15
作者: reiyaw:
所以咪話課金差好遠囉 同樣條件下差十三四萬分
你揾第一個比冇得比....
同條件同分真係大家鬥抽囡
reiyaw 06:06 PM 09-21-15
我只希望event有靚靚既SR做安慰獎
JMi 06:07 PM 09-21-15
我只希望event有靚靚既SR做安慰獎
實有既... 都明抄隔離架啦 無奶油會SKIP左呢PART
kimtch 06:09 PM 09-21-15
我覺得第一果個副deck 應該係每款ssr 一隻 再加多隻ssr+ 跟住5張就姐係ssr+*2 , ssr*2, ssr/sr

後面support就係全ssr...~_~
reiyaw 06:12 PM 09-21-15
作者: kimtch:
我覺得第一果個副deck 應該係每款ssr 一隻 再加多隻ssr+ 跟住5張就姐係ssr+*2 , ssr*2, ssr/sr

後面support就係全ssr...~_~
而家最強勢卡面(打cute/mix系歌)應該係Cute deck
可以3SSR+搭2SSR...然後support再放十張SSR+..................

得1張SSR的我到底在想甚麼
~小鬼~ 06:14 PM 09-21-15
第一果個應該唔用卯月,卯月打分冇加乘
Support 全ssr 唔駛諗
reiyaw 06:23 PM 09-21-15

追左幾頁好似無人貼
Aqours 06:26 PM 09-21-15
其實呢隻d leader skill 應該好易會出隊最強deck
呢家初期還好
到一年半載就會全隊連support 都係ssr都唔夠人打
~蛙蛙~ 07:37 PM 09-21-15
冇得trade真係無心機課
Support會跟色1,2,3,4,5人咁上既
CG就黎4年都係玩到4人
cygame嘛 但有笨大既隱憂
由手機版發出
空調 07:48 PM 09-21-15
玩音GAME+睇囡囡跳舞
過到MASTER就OK
用2個回血已經易過好多
亍 ◣ 08:12 PM 09-21-15
有冇咩網有講d卡技 (雖然呢刻都係o個幾種...
Yukii 10:18 PM 09-21-15
仲未升爆但已見車尾燈

DigIKo 12:11 AM 09-22-15

追左幾頁好似無人貼
先生淑女交換玩太鼓 好歡樂

隻game整到我想買psv tim
kimtch 12:52 AM 09-22-15
係咪暫時冇得replay親愛度對話?
reiyaw 12:56 AM 09-22-15
作者: DigIKo:
先生淑女交換玩太鼓 好歡樂

隻game整到我想買psv tim
中村先生Debut(笑
我會買紅藍package
小嘉 01:13 AM 09-22-15
如果RANKING係累計分既話比錢就解決到問題 如果錢同時間都無限既話
音GAME 弱者就算課金都會好難打
唔好忘記無得SKIP隻歌,時間就咁多
高手打一場既分可能已經係你打3場
kimtch 01:15 AM 09-22-15
作者: 小嘉:
音GAME 弱者就算課金都會好難打
唔好忘記無得SKIP隻歌,時間就咁多
高手打一場既分可能已經係你打3場
冇錯. 假設前面個個玩家都唔同你唔訓唔姚先會正立呢個假設
廢人 01:26 AM 09-22-15
我只見到有一班好卑鄙既前輩搶埋後輩既戲份

流石某最中參 最卑鄙既p
~小鬼~ 08:18 AM 09-22-15
講真課金Game 就係咁,除非收月費的姐
尼路 08:27 AM 09-22-15
作者: 空調:
玩音GAME+睇囡囡跳舞
過到MASTER就OK
用2個回血已經易過好多
x2
不過我用三個回先過到master ,依家先三首……
~小鬼~ 08:27 AM 09-22-15
係咪暫時冇得replay親愛度對話?
去圖鑑果度有得睇番
小嘉 08:46 AM 09-22-15
我唔係講有課同無課比較
講緊係大家鬥課高手同低手既分別
Cowlex 09:39 AM 09-22-15
杏果首master有冇再鬼畜d
我睇完nico都唔明要點玩...

p.s 4try 4fail
DigIKo 10:12 AM 09-22-15
作者: ~Alex~:
杏果首master有冇再鬼畜d
我睇完nico都唔明要點玩...

p.s 4try 4fail
try speed 9 睇完nico有個印象之後d note散d比較好打 (個人經驗 )
~小鬼~ 11:03 AM 09-22-15
25號先更新,要呆埋哩個星期
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後

返回主題版面