Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-25-14, 12:05 AM   #101
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
請問有冇開GROUP//打街埸入左5分鐘都入到

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 12:59 AM   #102
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
引用:
作者: 天子 查看文章
請問有冇開GROUP//打街埸入左5分鐘都入到
入唔到唔好按右邊取消
按左邊俾系統自動matching(同關同難度)

一定要揀人咁就無辦法
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 01:02 AM   #103
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: tung999 查看文章
玩就幾好玩既 不過玩一陣部機就好熱
見好多人都名聲90 自己都刷到80幾
找d boss關又可以升到ur既打 本體+部位破壞 一場出2-3張都唔係打好耐
名聲高左連報酬都會出好快就衝滿
我打龍噴隻4星打到LV25, 仲怪自己太花時間在這遊戲身上, 原來只係優閒PLAY

反正如果到個個都有名聲90, SE又會向下修正名聲獲得報酬
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 08:06 AM   #104
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: GGGG 查看文章
1.我無,都係睇住數食3,4,5星肥
2.高4圍能力既牌,但一係高COST,一係升到UR
3.部份2星進化至4星,部份2,3,4星進化至5星,目前只有1張4星能進化至6星,其他只有一開始就係5星既能進化6星,目前3種1星卡只能進化至2星
4.唔會,除左交換所張4星外,其他都係由抽卡既5星同活動跌既5星先進化到6星
5.覺醒係要配合返你出戰個人既勢力,同勢力先會變為覺醒技,與等級無關。

希望幫到你

另外,剛剛打左場冰妖,自己名聲20無野跌,同隊名聲1既跌左張5星出黎,然後就變左自己有入手到。
唔通打PARTY時,只要有一人跌箱,4人受惠咁SO?
多謝幫忙!
我昨天遇到兩次肥料關,次次都打中級,原來會跌好多好嘢。
於是用左幾粒石打,而家已經有5隻4星練滿左。
不過名聲真係唔知點刷,我最多嗰張得5。
想問一問,名聲要黎做乜?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 08:25 AM   #105
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
唔明點可以咁快90隻火妖
唔難喎...我唔特登打都升到十幾二十...
我最白痴係打左2日素材都無mr進化肥...
d ur/mr肥尾關我自己得5%左右會跌...
跑箱好似跌得仲多...

今次算唔錯...因為多人打,無氣都比join rm,rm亦唔少..

ps.雙ipad可以雙開打...打快一倍a

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 08:31 AM   #106
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
多謝幫忙!
我昨天遇到兩次肥料關,次次都打中級,原來會跌好多好嘢。
於是用左幾粒石打,而家已經有5隻4星練滿左。
不過名聲真係唔知點刷,我最多嗰張得5。
想問一問,名聲要黎做乜?
我覺現階段不用爆石打,返正都要online先打得join人打算
而且佢連線真係做到3g都可以唔斷...我巴士屯門公路過山既必死位都無事...係load得耐d姐.

名聲影響完關bones箱
我依家名聲90,我覺得高過一半有尾箱出野..
起碼我出過幾張mr/ur肥...

舊 11-25-14, 09:18 AM   #107
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
我覺現階段不用爆石打,返正都要online先打得join人打算
而且佢連線真係做到3g都可以唔斷...我巴士屯門公路過山既必死位都無事...係load得耐d姐.

名聲影響完關bones箱
我依家名聲90,我覺得高過一半有尾箱出野..
起碼我出過幾張mr/ur肥...
咦?即係話寧願用一D高名聲既兩星卡,好過無咩名聲既四五星卡做隊長?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 11-25-14, 09:25 AM   #108
GGGG
Game Master

註冊日期: Feb 2007
睇你想點。
掛隊長俾好友用既,多數都係當NPC咁用,個名聲唔會幫到好友
掛隊長入人PARTY,咁4個人副牌既隊長個名聲,就會互相影響
目前好似搞緊名聲活動,玩PARTY只要一人掉野,4人受惠,所以而家PARTY GAME用返高名聲會好D。

舊 11-25-14, 09:33 AM   #109
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
咦?即係話寧願用一D高名聲既兩星卡,好過無咩名聲既四五星卡做隊長?
我打3星卡升名聲的..
上到ur架
你真係放2星係頭會比人踼走架.

舊 11-25-14, 09:45 AM   #110
SilverShadow
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
應該係主線打D 會跌的2星3星卡,而佢地本身係可以升到上5星的
因為名聲有上限,5星90,4星70之類

最好就揀D主線BOSS黎刷,因為佢地道中會出2星version,boos 戰有部件打
一場連埋名聲開箱好運的話可以有4張
SilverShadow 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 12:45 PM   #111
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

唔該晒咁多位。
我今日主要刷上級進化素材,同埋打針筒護士女。
但4星進化肥打極都唔出,針筒護士女打上級又係唔出...
唔通要打超級先會出?

舊 11-25-14, 12:51 PM   #112
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
66名聲出到UR料進火妖
登特刷易出目標咭嘅關可以兩日就升到90
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 12:53 PM   #113
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
唔該晒咁多位。
唔通要打超級先會出?
online 打多幾場就會出的了.

舊 11-25-14, 01:14 PM   #114
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
online 打多幾場就會出的了.
問題係我呢幾日已經係咁打online高級,但一張都唔跌。
只怪無運。

舊 11-25-14, 01:29 PM   #115
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
唔該晒咁多位。
唔通要打超級先會出?
針筒超級唔易打的,我覺得仲難過冰龍超級,要夾到好隊友至得,要穩定就最好刷高級

舊 11-25-14, 01:56 PM   #116

引用:
唔該晒咁多位。
唔通要打超級先會出?
記得探索 ,探索出當日的4星進化素材機會都唔錯

針筒護士女我都係打上級跌,超級都未打
不過如果無S RANK打超級都幾勉強,因為未有S rank即係血量都應該唔多得去邊,黑仔起來畀BOSS連打就死得

此篇文章於 11-25-14 01:58 PM 被 SilverShadow 編輯。
舊 11-25-14, 02:37 PM   #117
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: SilverShadow 查看文章

不過如果無S RANK打超級都幾勉強,因為未有S rank即係血量都應該唔多得去邊,黑仔起來畀BOSS連打就死得
唔好意思路過一問,點解今次隻風妖上級咁難打,我自己AA級加set其他set左ss人先過到,好在有人60名聲跌左隻
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 03:04 PM   #118
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
我打過一次超級,俾Boss 三連hit秒殺左...
引用:
作者: 半熟蕃茄 查看文章
唔好意思路過一問,點解今次隻風妖上級咁難打,我自己AA級加set其他set左ss人先過到,好在有人60名聲跌左隻
呢樣我又同你調返轉,我打左半日online上級,已經儲到三張。
反而針筒護士一張都無...

舊 11-25-14, 03:29 PM   #119
saikanobox
Game Master

註冊日期: Feb 2005
天痕大大會唔會出現呢?
由手機版發出
saikanobox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 03:31 PM   #120
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
d妖其實難唔難跌?
我只係打上級單打,都隻隻有跌...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 03:31 PM   #121
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
我打過一次超級,俾Boss 三連hit秒殺左...

呢樣我又同你調返轉,我打左半日online上級,已經儲到三張。
反而針筒護士一張都無...
護士打左幾場上級出,但佢個上級易打好多
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 03:40 PM   #122

引用:
作者: 半熟蕃茄 查看文章
隻風妖上級超難打,佢全體攻擊好痛,一係大家都手快快3-4回合內殺左佢,唔係佢一出全體10000就死得
其它幾隻妖的上級都無咁難打

我自己S RANK 搭晒全TEAM S 都係要死
不過我第一次打中級就已經跌左

此篇文章於 11-25-14 03:42 PM 被 SilverShadow 編輯。
舊 11-25-14, 04:14 PM   #123
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:

血量對rank影響好細
我自己都未過萬血都有SS
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 04:41 PM   #124
GGGG
Game Master

註冊日期: Feb 2007
http://9-bit.jp/archives/92427
http://www.square-enix.co.jp/music/sem/page/ma_kairi/

繼買CODE送擴散性OST
似乎再黎買CODE送乖離性OST

舊 11-25-14, 05:36 PM   #125
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: Hawk 查看文章
針筒超級唔易打的,我覺得仲難過冰龍超級,要夾到好隊友至得,要穩定就最好刷高級
所以我盡量入SS 限定既團....
仲要開始幾張卡要有D減攻或加防卡...唔係第2/3t就好易有人被秒..
不過SS rank team d人有萬2血up,唔係咁邪打死一條友應無咩問題既.
我又唔用氣,所以只簡超級打.

標籤
乖離性ミリオンアーサー, 擴散性百萬亞瑟王

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:09 PM

手機版 | APP版