Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
Irwin 10:21 PM 09-22-13
ASSASIN任係得黑人小子做得

作者: J+1:
攻略問題請去攻略區/

當然snipe 左個目標條友先再清3個guard 啦
射左條友就跌支桿
由手機版發出
已攪掂,不過都謝謝你

另外用黑人小子想搵直昇機去上屋頂做SIDE MISSION(有錢仔跳降傘)
但去過幾次醫院同直昇機場(唔係AIRPORT),但次次都係無
又唔想去AIRPORT搶機引到成堆警察追殺(只係想上屋頂o者…同埋拎外星人物品…)
有無其他地方有直昇機拎但又唔會引到成堆警察追殺?

============================

去左廿幾次醫院終於有出現,已解決
權愛真 11:06 PM 09-22-13
看來子彈數量都是有bug呢!

希望遲點連同 "車不見" 的問題一起作出修正更新!
Peter Yu 11:12 PM 09-22-13
作者: Irwin:
ASSASIN任係得黑人小子做得

已攪掂,不過都謝謝你

另外用黑人小子想搵直昇機去上屋頂做SIDE MISSION(有錢仔跳降傘)
但去過幾次醫院同直昇機場(唔係AIRPORT),但次次都係無
又唔想去AIRPORT搶機引到成堆警察追殺(只係想上屋頂o者…同埋拎外星人物品…)
有無其他地方有直昇機拎但又唔會引到成堆警察追殺?
我都玩到依個任
跟住發現唔見左架dlc飛船

load個8%前既save先有番架dlc飛船
無叫過飛船都會bug左
鬼斬左文字 11:36 PM 09-22-13
Request入crew
Crew: play4lifehk
ke仔 12:15 AM 09-23-13
己申請入Crew
Crew: kelvin11001

Irwin 02:18 AM 09-23-13
睇番STATUS,仲有兩個MISSION就應該爆一次機了…
未執齊SCARP LETTER唔知會唔會影響ENDING呢…
飛燕 08:58 AM 09-23-13
忍不住買多部車

但做任務不能用好空虛
成日過兩下部車就消失左要Load Save...
www43w2002 08:59 AM 09-23-13
作者: heyman_haaaa:
各位有冇人知車點打燈??
右右右右右
whassupbun 09:22 AM 09-23-13

holsety 10:23 AM 09-23-13
迷上3項競賽,鍛煉身體中,操!!!!Fit d
holsety 10:28 AM 09-23-13
作者: whassupbun:
超讚
火燒連環
權愛真 03:52 PM 09-23-13
車輪 點樣先可以加字上去?

我見有人可以咁樣做既???????
sunnypigdog 03:58 PM 09-23-13
作者: 權愛真:
車輪 點樣先可以加字上去?

我見有人可以咁樣做既???????
應該係IFRUIT個個APPS
carychow 04:53 PM 09-23-13
夜晚街上D女人設定好有問題, 企佢地側邊唔郁會報警
whassupbun 07:18 PM 09-23-13
作者: holsety:
迷上3項競賽,鍛煉身體中,操!!!!Fit d
用Franklin升爆Stamina之後玩第二個三項鐵人,全程狂按X都唔扣氣,壓倒性取勝,但又可以話冇左樂趣
唔知之後unlock果D會唔會再難D? 要睇住條氣黎跑先考技術嘛
權愛真 07:49 PM 09-23-13
作者: carychow:
夜晚街上D女人設定好有問題, 企佢地側邊唔郁會報警
唔好剩係話女人,連男人都係啊!

(今日玩左陣,我咁岩企佢附近…無啦啦…
俾個男人話 : 你信唔信我報警啊拿? [之後即刻打電話] )
好多報警撚……(汗)

其實有d設定真係有問題。
車、槍的子彈等等。(希望遲d真係會修正返!)

唔係既話,玩OL的時候,只會一樣係咁!
亍 ◣ 07:50 PM 09-23-13
哈哈的炒股精華

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04737&snA=42427
權愛真 07:51 PM 09-23-13
作者: sunnypigdog:
應該係IFRUIT個個APPS
我唔係幾鍾意呢d設定。都唔知做咩一定要用手機apps先做到呢?

唔可以家用機都做到?

又麻煩!又唔係個個玩家都會鍾意特登用手機下載來set野。
carychow 08:57 PM 09-23-13
作者: 亍 ◣:
哈哈的炒股精華

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04737&snA=42427
佢 post 得太遲, 69個任務清晒
個哥爾夫球場唔潛水唔用 cheat 我諗已經冇可能出 online 前買到.

有冇人可以確定用 cheat 唔會 lock 成就?
真係唔 lock 就趁未更新買左先
whassupbun 09:24 PM 09-23-13

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/n...ievements.html
作者: :
Activating any of the cheats will disable trophies and achievements.

carychow 12:15 AM 09-24-13
http://www.ign.com/wikis/gta-5/Cheats_and_Secrets

thx, 但見 IGN 條 link 寫住:
"but only for the current play session."

我想知 session 個定義係指乜?
係咪我 cheat 到幾億 save 後重再遊戲, 洗兩億都拎到"A LOT OF CHEDDAR"?
亍 ◣ 12:34 AM 09-24-13
洗兩億唔駛用cheat,買賣股票已經可以.....即時買出買入冇損失,不過照計
HeHa 03:05 AM 09-24-13
佢 post 得太遲, 69個任務清晒
個哥爾夫球場唔潛水唔用 cheat 我諗已經冇可能出 online 前買到.

真係唔 lock 就趁未更新買左先
而家25%,發達靠佢
sorlohk 07:21 AM 09-24-13

集集都唔可以咁開成就架啦....
Chris Redfield 10:44 AM 09-24-13
作者: 亍 ◣:
哈哈的炒股精華

死火,做左多重暗殺任務添
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61  ... 最後

返回主題版面