Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#5
才子 12:19 PM 06-13-11
真係好笑
>>>>>劉伯<<<<< 01:13 PM 06-13-11
作者: 才子:
真係好笑
我知自己可笑
才子 01:37 PM 06-13-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
我知自己可笑
頂, 唔係笑你呀
Hei Man 02:27 PM 06-13-11
嗯嗯。。。。。。

頭先LUNCH TIME諗諗下,
我之前話表白的決定太沒經過深思熟慮了,
我現在這刻表白會引起很多問題,
之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
暉暉816 08:34 PM 06-13-11
作者: Hei Man:
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
你自爆的話得同唔得都會冇咗個好朋友....
其實唔值得囉。
滅龍士 09:09 PM 06-13-11
嗯嗯。。。。。。
之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
/第屎情版搞版聚你務必出o黎,有我o地班三次元大哥哥大姐姐會幫到你
碧克 09:16 PM 06-13-11
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
其實,我明白,你亦明白後果就好.
無須理會他人點恥笑,這些事情早早了斷總好過自己長期受這根刺折磨.

作者: 滅龍士:
/第屎情版搞版聚你務必出o黎,有我o地班三次元大哥哥大姐姐會幫到你
就憑你?a
人地年紀都唔細架大哥哥
>>>>>劉伯<<<<< 09:50 PM 06-13-11
大碧你真殘忍
碧克 09:57 PM 06-13-11
大碧你真殘忍
話晒識左佢差唔多十年,就算近幾年少來往都唔代表唔記得佢係點既人
我覺得冇問題喎.外人就當然可以企到高一高話人點唔好點不智啦,
到真係自己頂唔順時,你地可唔可以把持住自己先?你地又可唔可以更妥善咁解決自己思緒先?
>>>>>劉伯<<<<< 10:18 PM 06-13-11
作者: 碧克:
話晒識左佢差唔多十年,就算近幾年少來往都唔代表唔記得佢係點既人
我覺得冇問題喎.外人就當然可以企到高一高話人點唔好點不智啦,
到真係自己頂唔順時,你地可唔可以把持住自己先?你地又可唔可以更妥善咁解決自己思緒先?
呢個問題對我冇用, 因為我經歷過, 我亦冇出軌過
問題係佢自己唔單可能只影響佢同另外二個人既友誼
亦可能影響呢pair人既關係, 當然啦, 亦可以講
佢地係堅定冇人搞到, but..............who knows
碧克 10:29 PM 06-13-11
呢個問題對我冇用, 因為我經歷過, 我亦冇出軌過
問題係佢自己唔單可能只影響佢同另外二個人既友誼
亦可能影響呢pair人既關係, 當然啦, 亦可以講
佢地係堅定冇人搞到, but..............who knows
早爆好過遲爆,又或者佢根本冇法完全(而且突然)在對方面前消失,先要做咁既決定.
呢個決定可能唔理性亦未必係萬全之策,但對於事主本身,可能係切J以外接近唯一的選擇.

如果人人行事都咁理性,就唔需要開個情版比人廢up啦
>>>>>劉伯<<<<< 10:30 PM 06-13-11
早爆好過遲爆,又或者佢根本冇法完全(而且突然)在對方面前消失,先要做咁既決定.
呢個決定可能唔理性亦未必係萬全之策,但對於事主本身,可能係切J以外接近唯一的選擇.

如果人人行事都咁理性,就唔需要開個情版比人廢up啦
可能係我個人問題, 感情方面處理得太理智
少左d激情

btw, 祝佢好運
陸奧 貴志 10:32 PM 06-13-11
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
有乜好笑.....

作者: 滅龍士:
我相信佢唔大過你都起碼同你同年

其實,我明白,你亦明白後果就好.
無須理會他人點恥笑,這些事情早早了斷總好過自己長期受這根刺折磨.

就憑你?a
人地年紀都唔細架大哥哥
就係咁

或者見少d啦,會有幫助

喂大佬,幾時食飯呀,食左2,3年都食唔到....
碧克 10:37 PM 06-13-11
作者: 陸奧 貴志:
或者見少d啦,會有幫助

喂大佬,幾時食飯呀,食左2,3年都食唔到....
頭先食完
呢排莫緊財,hea食/自己煮應該都ok既
綾小路雷太 12:39 AM 06-14-11
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
為左一時之快而可能冇左個可能一世既朋友,唔值.../ . \
你話你如果有心理準備都算了,但睇回覆你似冇乜心理準備似的,一陣後悔就無謂。
有時就係當局者迷,大家先會出聲
不過我既立場會係:見到,出口提過,算了;提不了也只能由得當事人造化。
頭先食完
呢排莫緊財,hea食/自己煮應該都ok既
莫財x 2
才子 12:55 AM 06-14-11
一個二個都扮窮
下雪邊界 01:08 AM 06-14-11
我呢排都莫財

其實我只打算表白,沒意思向女方作任何的追求,
禽獸嗎?
我只是不想再掩著自己,
只是將我的感覺坦誠地向她表示而已,
我不求她願意與我在一起,
我相信,
任何人也沒有權左右或批評我的感覺吧。
先旨聲明,我從來唔覺得自爆係一個禽獸行為,不過re開前post先用呢個字眼,如有任何誤會,敬請見諒

我以前都試過類似情況
當時我的確同你一樣諗法,覺得應該要朋友坦誠,如果隱瞞自己既諗法反而對佢住。
最後我鼓起勇氣,無視咗等價交換既法則去強行煉成(好似講緊自爆喎?),結果係點大家都應該估到。

事後?我覺得自己好自私,仲有輕率。

當然,我同你既case一定不盡相同,但係都希望你諗清楚。
>>>>>劉伯<<<<< 01:11 AM 06-14-11
一個二個都扮窮
最好你請
才子 01:12 AM 06-14-11
最好你請
我最窮
PTX-003C 01:23 AM 06-14-11
窮...E家野...唔係扮, 有樣睇
你睇幾大個人版係到, 一整副窮酸相
<-----
陸奧 貴志 07:23 AM 06-14-11
鬥窮既我認左第1,你地頭10位都入唔到
>>>>>劉伯<<<<< 09:56 AM 06-14-11
大家都窮就唔好搞meeting啦
綾小路雷太 11:12 AM 06-14-11
作者: 下雪邊界:
先旨聲明,我從來唔覺得自爆係一個禽獸行為,不過re開前post先用呢個字眼,如有任何誤會,敬請見諒
喂你跳左好多PT喎
自爆=/=禽獸行為
順從自己感覺或本性/本能驅使,唔諗後果而去做出損人不利己(或損人等睇戲)既行為先係禽獸不如

大家都窮就唔好搞meeting啦
頹窮MEETING
才子 12:27 PM 06-14-11
一齊去食6號餐啦, 20蚊
綾小路雷太 01:15 PM 06-14-11
一齊去食6號餐啦, 20蚊
結果可能真係男人聚
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面