Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-31-13, 10:42 AM   #101
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
荃豐荃聯都可能有,在下隻行限都係WALK IN佢…
果頭唔熟, 荃聯唔知邊度... 去南豐荃豐睇睇先

舊 10-31-13, 11:14 AM   #102
might
Crazy Gamer
討厭過份自虐的人

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDmightsiu
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
果頭唔熟, 荃聯唔知邊度... 去南豐荃豐睇睇先
你去藍店既話一定有貨, 唔使專登出.....
might 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 11:19 AM   #103
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: might 查看文章
Might爺用邊隻?

另,帛金店名冊
http://asia.playstation.com/hk/cht/support/wheretoshop
好似話限定版/缺貨既D死靚仔會收起黎私底賣出去。基本上,冇咩事都唔想幫襯…

此篇文章於 10-31-13 11:22 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 11:25 AM   #104
FREDDY@o@

引用:
引用:
Might爺用邊隻?

另,帛金店名冊
http://asia.playstation.com/hk/cht/support/wheretoshop
好似話限定版/缺貨既D死靚仔會收起黎私底賣出去。基本上,冇咩事都唔想幫襯…
旺角好似得番信和地底有, 479唔想買

舊 10-31-13, 11:30 AM   #105
神人ではない!新人だ

引用:
旺角好似得番信和地底有, 479唔想買
冇打算賣GAME又光纖入屋既,真係開HK A/C買DL版算啦。
轉GAME又唔駛換碟。

舊 10-31-13, 11:30 AM   #106
might
Crazy Gamer
討厭過份自虐的人

引用:
Might爺用邊隻?

另,帛金店名冊
依舊用緊JIN JIN同hazama
想練埋kagura

freddy 旺角荷里活中心1樓 果間冇咩?
呢間藍店個位置就係冇咩人去, 可能會有貨......

此篇文章於 10-31-13 11:34 AM 被 might 編輯。
舊 10-31-13, 11:43 AM   #107
FREDDY@o@

引用:
冇打算賣GAME又光纖入屋既,真係開HK A/C買DL版算啦。
轉GAME又唔駛換碟。
儲碟

引用:
想練埋kagura

唔知道荷里活有舖
打去問問先

舊 10-31-13, 12:42 PM   #108
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
might神都浦頭

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 12:43 PM   #109
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
出game頭幾日已經比佢屈過機

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 01:31 PM   #110
四眼仔~清風
Ultimate Gamer
YOLO

註冊日期: May 2002
PSN  IDfllaysama
引用:
想練埋kagura

快d教我打pls

舊 10-31-13, 01:37 PM   #111
FREDDY@o@

引用:
作者: 四眼仔~清風 查看文章
快d教我打pls
我都等人教

舊 10-31-13, 02:49 PM   #112
四眼仔~清風
YOLO

引用:
我都等人教
邊會有人信你唔識用忍者.....

舊 10-31-13, 02:56 PM   #113
DarkMagicMan
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDdarkmagicman2400
引用:
邊會有人信你唔識用忍者.....
+1
ex 時代係咁俾佢羞辱
DarkMagicMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 03:01 PM   #114
FREDDY@o@

引用:
作者: DarkMagicMan 查看文章
+1
ex 時代係咁俾佢羞辱
邊有, 55波ja ma

風林火山變左OD, 即係要重頭學過隻角色

舊 10-31-13, 03:47 PM   #115
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
今晚去飲酒,潛水確

仲處於好多招練左但係實戰未運用到既階段
白面D大combo樣樣都要微Delay但又唔可以最速.......online真係唔知出到幾多

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 04:35 PM   #116
FREDDY@o@

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
今晚去飲酒,潛水確

仲處於好多招練左但係實戰未運用到既階段
白面D大combo樣樣都要微Delay但又唔可以最速.......online真係唔知出到幾多
有蒼之力就得啦

舊 10-31-13, 04:59 PM   #117
might
Crazy Gamer
討厭過份自虐的人

引用:
快d教我打pls
引用:
我都等人教
你想我教你地咩先, 但我都唔知可以教你乜野
清風大大同freddy 大大, 唔好玩我la
舊 10-31-13, 05:31 PM   #118
四眼仔~清風
YOLO

引用:
你想我教你地咩先, 但我都唔知可以教你乜野
清風大大同freddy 大大, 唔好玩我la
你擒日唔知咋,我死到無得死...
完全唔知要做d咩
完全博大霧反技

舊 10-31-13, 05:32 PM   #119
神人ではない!新人だ

引用:
快d教我打pls
預埋在下唔該

舊 10-31-13, 05:44 PM   #120
FREDDY@o@

帛金係咪間間一樣價? 沙田近近地有貨

舊 10-31-13, 05:58 PM   #121
神人ではない!新人だ

引用:
帛金係咪間間一樣價? 沙田近近地有貨
理論上係,不過都係果句好似話D死靚仔可能會收起黎私底加價賣出去,睇你果區有冇人急要
不過SHOW出得黎既就應該間間一樣。

舊 10-31-13, 05:59 PM   #122
FREDDY@o@

引用:
理論上係,不過都係果句好似話D死靚仔可能會收起黎私底加價賣出去,睇你果區有冇人急要
OK, 唔該晒

舊 10-31-13, 06:21 PM   #123
四眼仔~清風
YOLO

引用:
預埋在下唔該
一陣add psn

舊 10-31-13, 06:29 PM   #124
might
Crazy Gamer
討厭過份自虐的人

引用:
你擒日唔知咋,我死到無得死...
完全唔知要做d咩
完全博大霧反技
死到冇得死。。。
話時話我都未同你地打過
舊 10-31-13, 08:42 PM   #125
神人ではない!新人だ

FREDDY你尋日點行架,熱狗有日版479,地底同三樓(?)藍店都有貨458…

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] 星屑のアマゾネス 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 14 11-19-13 04:07 PM
[多機種] 【GGXX】【BlazBlue】【P4U】Arc System 綜合討論區 Level 5 【家庭用BBCP発売!】 鈴蘭 攻略及心得交流區 1065 10-30-13 01:43 AM
[ETC] Xblaze 發表 | Arc System Works david 電視遊戲討論版 2 04-17-13 09:51 AM
[多機種] 【BlazBlue】【P4U】Arc System 綜合討論區 Rebel 4 【P4U好評発売中+BB新作BBCP公佈!】 鈴蘭 攻略及心得交流區 1032 08-31-12 03:55 PM
Arc System 新作 BlazBlue steve 街機遊戲討論版 216 09-19-08 03:06 PM

現在的時間是 02:40 AM

手機版 | APP版