Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-29-13, 09:24 PM   #976
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
引用:
作者: LEDIV 查看文章
想問下女wizard 呢招技 "マジックショット的魔法回復量增加(地上或空中時□)" 同MP回復speed 加快o個個skill 有何分別???
指用口打中敵人時吸魔
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 10:44 PM   #977
Mastergen
Junior Member

註冊日期: Sep 2006
同時擁有日版PS3及美版PSV, 已確認美版都有日語音, 同一PSN account 可save/load, 無版本限制!
Mastergen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 09:07 AM   #978
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
online 打完一關之後一去到食野就會斷人冇野食過d 關反而冇事...

點樣同friend 打先唔會咁易斷?
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 11:01 AM   #979
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
玩其他角色B路線先知Amazon有幾廚

d單挑B路線Boss任務用Amazon毫無難度打晒
用巫婆帶住d高Lv NPC仲係又慢又易死...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 01:45 PM   #980
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
魔女初期MP少,回魔時間漫,吸MP又漫
係漫少少...
但練高D技能LV就好爽

唔可以咁急,要有前奏
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 01:59 PM   #981
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Mastergen 查看文章
同時擁有日版PS3及美版PSV, 已確認美版都有日語音, 同一PSN account 可save/load, 無版本限制!
機本身冇關係,問題係美版game 同日版link 唔link 到? 之後隻中文又link 唔link 到....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 02:16 PM   #982
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: J+1 查看文章
機本身冇關係,問題係美版game 同日版link 唔link 到? 之後隻中文又link 唔link 到....
由手機版發出
美日 不能互連

好多GAME 店 賣3__ 仲送書 無人問津

此篇文章於 07-30-13 03:58 PM 被 捲毛老爺 編輯。
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 03:31 PM   #983
louishk

註冊日期: Aug 2012
有無人知道美日可吾可以互連?
美版個價真係好吸引 仲有書送...
louishk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 03:52 PM   #984
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
戰士團首要做的是揾自己係邊, 一放視覺魔法就連自己係邊都睇唔到.......
同埋把劍可唔可以唔好飛咁遠,版頭飛到版叫我點執?
仲未計個盾,

但勝在可以劍嵐清怪爽

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 03:54 PM   #985
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
B路線其實有幾條路線都易過A
我用矮人都係無腦過

舊 07-30-13, 04:05 PM   #986
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
想問同NPC打最後大佬條龍應該幾多LV去打同帶咩人去好?
本人28LV男巫入去打係打到佢一半血到. . .
又唔知點組人打 . .
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 04:28 PM   #987
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

註冊日期: Mar 2005
Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
引用:
作者: Sar8 查看文章
B路線其實有幾條路線都易過A
我用矮人都係無腦過
對法師來講森林一定B好過A
更何況有重力可以定住隻兔仔

舊 07-30-13, 04:29 PM   #988
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
如果我想開幻之大地打龍兼想等人3個online玩家join, 個步驟係點? 因為老實講我攪唔掂個online system, 淨係識去馬房random join 人地...請指教!

舊 07-30-13, 04:34 PM   #989
輕機恒
Game Master

引用:
作者: SunSunny 查看文章
如果我想開幻之大地打龍兼想等人3個online玩家join, 個步驟係點? 因為老實講我攪唔掂個online system, 淨係識去馬房random join 人地...請指教!
去gate企定定
等朋友開frd game,搵到你,join入黎,齊人
你開幻之大地,行入去,開始
舊 07-30-13, 05:02 PM   #990
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: 輕機恒 查看文章
去gate企定定
等朋友開frd game,搵到你,join入黎,齊人
你開幻之大地,行入去,開始
姐係要自己約定班friend 一齊打啦, 而唔可以自己開room等上網d玩家join係咪?

舊 07-30-13, 05:06 PM   #991
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
一打連戰鑊鑊蝕錢收場…

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 05:09 PM   #992
louishk

註冊日期: Aug 2012
樓上改左錯字 答左我要問既野= =
louishk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 05:28 PM   #993
assy
Game Master

PSN  IDweh2cat
引用:
作者: SunSunny 查看文章
姐係要自己約定班friend 一齊打啦, 而唔可以自己開room等上網d玩家join係咪?
online只有random迷宮可以打
九珠古龍只可以面連、或開wifi在馬房出面等, 約時間叫朋友入你房打
仲有個方法,拖三個npc打

此篇文章於 07-30-13 05:45 PM 被 assy 編輯。
assy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 05:45 PM   #994
simonc
Senior Gamer

引用:
作者: assy 查看文章
editing
打古龍 最好就蓄一套 龍系 加減傷
咁樣打 就輕鬆 好多
題外話 有d 武器+50% 攻擊力 不過耐久力是破滅性減少 100/100
都唔知有咩用

舊 07-30-13, 05:50 PM   #995
輕機恒
Game Master

引用:
作者: simonc 查看文章
打古龍 最好就蓄一套 龍系 加減傷
咁樣打 就輕鬆 好多
題外話 有d 武器+50% 攻擊力 不過耐久力是破滅性減少 100/100
都唔知有咩用
打古龍wwww
開場就即打
舊 07-30-13, 05:54 PM   #996
simonc

D 藥水好難買
有次買到s 補血30 支
大部份都係 10支左右 only

舊 07-30-13, 05:54 PM   #997
assy
Game Master

PSN  IDweh2cat
100/100 打唔完個迷宮已經見紅?
有執過500/500 拎來打一場就轉裝

好少食藥,見有中、大藥先掃晒佢
隔離有個巫女放包好夠補

此篇文章於 07-30-13 05:57 PM 被 assy 編輯。
assy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 06:07 PM   #998
輕機恒
Game Master

引用:
作者: assy 查看文章
100/100 打唔完個迷宮已經見紅?
有執過500/500 拎來打一場就轉裝

好少食藥,見有中、大藥先掃晒佢
隔離有個巫女放包好夠補
練到滿等可以用9次丟7粒
基本上都唔洗食藥
舊 07-30-13, 06:14 PM   #999
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
100/100拎黎車古龍用之嘛....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 06:25 PM   #1000
simonc

除左第一個背包係用心整之外
其他個d 是但拎S A 高LV
連關實在太重要 d寶 同LV 差好遠
次次出門都要畀1萬+exp

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 03:26 PM

手機版 | APP版