Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-25-13, 08:54 PM   #801
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: pet3 查看文章
屯門無哂得日版5xx
有行 不過賣#** 反x城... 反正等到兩日 唔差在等多兩日
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 10:07 PM   #802
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
http://www.4gamer.net/games/134/G013480/FC20130718003/
官方攻略

舊 07-25-13, 11:49 PM   #803
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
隻GAME 幾大容量? 唔知張CARD 夠唔夠位T
THX
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 12:03 AM   #804
daniels2217
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: J.kidd 查看文章
隻GAME 幾大容量? 唔知張CARD 夠唔夠位T
THX
大約1200MB內
daniels2217 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 01:29 AM   #805
u3li

註冊日期: Dec 2007
想問幾時開始可以聯機????
u3li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 01:47 AM   #806
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: u3li 查看文章
去攻略版看
-爆一次機先能上網連線打
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=232061

舊 07-26-13, 01:53 AM   #807
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
去攻略版看
-爆一次機先能上網連線打
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=232061
開到馬房就可以啦

舊 07-26-13, 09:29 AM   #808
0826使者
Insane Gamer
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
講真真係無lag爆現象
係有少lag,但絕對吾影響遊戲
而且連線都好穩定

298係絕對入手得過

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 09:32 AM   #809
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: u3li 查看文章
開到迷之森就可以去馬房連線了, 大約玩4小時左右~

舊 07-26-13, 10:10 AM   #810
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
有人知點樣可以重置技能未...
隻魔女練左幾點輔助技唔對路,想轉玩純攻擊系
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 10:18 AM   #811
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
引用:
作者: 輕機恒 查看文章
我覺得魔女走輔助比較正路,純玩攻擊我覺得有點雞肋

變食物,食物回復量上升,最大MP,MP回復加快,HP上限,背包都要盡升

保護罩,冰牆,魔女飛行我都推薦點

召喚石,blizarrd,青蛙,引力我試玩過就暫時feel 唔到好實用
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 10:24 AM   #812
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
矮人個炸藥桶扣幾千

舊 07-26-13, 10:27 AM   #813
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 咖哩魚蛋 查看文章
我覺得魔女走輔助比較正路,純玩攻擊我覺得有點雞肋

變食物,食物回復量上升,最大MP,MP回復加快,HP上限,背包都要盡升

保護罩,冰牆,魔女飛行我都推薦點

召喚石,blizarrd,青蛙,引力我試玩過就暫時feel 唔到好實用
我反而覺得blizarrd不錯
anyway,如果打上去點數夠就唔怕無重置
或者之後再練一隻算數..雖然打工仔表示無時間
舊 07-26-13, 11:00 AM   #814
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: Eking 查看文章
開到迷之森就可以去馬房連線了, 大約玩4小時左右~
洗唔洗打埋迷之森先可以online,琴晚岩岩打到開左馬房

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 11:14 AM   #815
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
洗唔洗打埋迷之森先可以online,琴晚岩岩打到開左馬房
clear 左就可以online

舊 07-26-13, 11:34 AM   #816
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
邊度仲有正價貨
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 11:42 AM   #817
cmk105

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
引用:
作者: J+1 查看文章
邊度仲有正價貨
由手機版發出
找藍店,沒有就PSN DOWNLOAD.

舊 07-26-13, 11:44 AM   #818
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
日伏psn 唔到

藍店尋日間間都冇(自稱)現貨....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 12:27 PM   #819
cmk105

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
昨日13:30時在灣仔電腦中心3/F藍店收緊貨大約40隻,等待他點完貨14:00 立即買了!可能放工後賣曬了!

舊 07-26-13, 12:29 PM   #820
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
日伏psn 唔到

由手機版發出
你有點卡/JCB可以選

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 12:46 PM   #821
ctmoduser
拔錘名人

深水埗藍店正價唔知仲有無?

舊 07-26-13, 01:38 PM   #822
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
日伏psn 唔到

由手機版發出
藍店大把貨...
不過唔比街客
有訂先有得買

應該係項生的計劃

舊 07-26-13, 02:17 PM   #823
輕機恒
Game Master

機已爆..但都係要龜多陣normal....
同解任拎skill point
舊 07-26-13, 02:19 PM   #824
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 輕機恒 查看文章
スキルリセットは、ゲーム中とある条件下で入手できるアイテムで可能になるが少し難易度が高い

from http://dokuzen.com/archives/multi132002115.php
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-13, 02:26 PM   #825
輕機恒
Game Master

引用:
作者: kcf1201 查看文章
スキルリセットは、ゲーム中とある条件下で入手できるアイテムで可能になるが少し難易度が高い

from http://dokuzen.com/archives/multi132002115.php
呢篇我都知..不過只係唔知有無人完成左

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 07:47 PM

手機版 | APP版