Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-17, 12:19 AM   #2701
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
唔係主角機剩返棚骨出擊唔到...
否則必似SF咁單一MS ko成隊敵艦

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 08:32 AM   #2702
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ゆり 查看文章
上集先講完佢用"懷疑輸送魔劍比鐵華團"而入大哥

流星狗果2支炮咪就係魔劍,只不過朱古力話鐵華團果時係用普通彈頭所以係入左灰色地帶

罰你重睇上集
謝解答,難怪鐵華團唔洗比號角插啦
其實幫流星號裝呢個發射裝置,其實都喺令鐵華團陷入危險(拖工程出去打)

超暈救妹妹果下由MS上面開槍救人個畫面好熟口面
追po先知⋯⋯呀,喺00成日出嘅
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 08:39 AM   #2703
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
其實幫流星號裝呢個發射裝置,其實都喺令鐵華團陷入危險(拖工程出去打)

由手機版發出
基神:「我救大天使時已經用緊啦」

高達救人嘅定番招式嚟咁濟
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 09:09 AM   #2704
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: iu fu pig 查看文章

由手機版發出
無幫佢裝啊一開始就話有

無幫佢拆咁解

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 09:10 AM   #2705
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
黑仔嘅行為一啲都唔誇強,現實中大把手握權力嘅人係咁樣。

之前仲以為只係簡單傻仔一個,今集保完返佢嘅性格人品,反映出號角嘅腐敗。

此篇文章於 01-24-17 09:13 AM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 09:26 AM   #2706
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章

之前仲以為只係簡單傻仔一個,今集保完返佢嘅性格人品,反映出號角嘅腐敗。
無 check and balance 係咁咖喇

K島有句咁話: 唔怕腦殘,最怕有權有勢嘅腦殘

有句對白露咗底: 禮義廉黑仔少爺表面上係為咗佢連命都唔要嘅下屬報仇, 實際係為咗要搏另一位阿頭鬍鬚大叔嘅注意,證明自己係得嘅

舊 01-24-17, 10:04 AM   #2707
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 野良猫 查看文章
基神:「我救大天使時已經用緊啦」

高達救人嘅定番招式嚟咁濟
作者:橋唔怕舊,最緊要受
觀眾:一様咁熱血

舊 01-24-17, 10:09 AM   #2708
ゆり

註冊日期: Nov 2004
我依家最想睇就係黑人比新巴巴支回旋乳燒攪到變肉醬

舊 01-24-17, 10:49 AM   #2709
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
作者:橋唔怕舊,最緊要受
觀眾:一様咁熱血
不過在00第一季中試過失靈

舊 01-24-17, 12:15 PM   #2710
casio

註冊日期: Apr 2005
雖然有唔少版友話好少見好似腦殘少爺咁乞人憎嘅角色,不過感覺上呢種小丑係各類小說動畫應該係隨隨便便都一打,只係冇幾多個好似佢咁殺到自角方嘅人,甚至一係一出場俾主角玩殘再唔係就生存唔多過兩集啫
不過個人好期待佢俾自己部下捅背脊

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 01:35 PM   #2711
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
Hakik

引用:
作者: casio 查看文章
志同道合
呢類角色最佳死法唔係點比主角分屍
而係眾叛親離比自己人完全否定,絕望下比身邊人了結
我期待金毛妹擔當呢個角色
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 01:40 PM   #2712
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
終於都有時間睇今集, 睇完再睇留言好明白點解大家會咁"忟"...
因為我睇到都好憎果隻死黑鬼!!!

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 03:00 PM   #2713
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: casio 查看文章
雖然有唔少版友話好少見好似腦殘少爺咁乞人憎嘅角色,不過感覺上呢種小丑係各類小說動畫應該係隨隨便便都一打,只係冇幾多個好似佢咁殺到自角方嘅人,甚至一係一出場俾主角玩殘再唔係就生存唔多過兩集啫
引用:
作者: kevinltb 查看文章
終於都有時間睇今集, 睇完再睇留言好明白點解大家會咁"忟"...
因為我睇到都好憎果隻死黑鬼!!!
能夠成功造出一個過街角式, 好難, 咁腳本叫極掂.

(突然想到個反例: 鋼屎嗰對白痴父子, 唔夠格衰,又死得太便宜)

如果畀三明或者澳加埋佢單, 以三明一貫手起刀落嘅手法, 各位未必覺得痛快,應該殺千刀; 或者殺完再X, X完再殺, 跟住用火燒, 再淋腐蝕性液體落去, 有剩嘅挍碎佢去餵狗......

(逃)

舊 01-24-17, 03:02 PM   #2714
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
呢位編劇真係幾高班, 黑仔收隻觀眾怒火之餘,亦再次講出點解話要改革,攪革命,上面班人全完係冇王管。

另一邊,三明依然係沙包式咁移動真係處理得幾好,低手肯定俾輪椅佢坐。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 03:04 PM   #2715
真!DC
Banned User
奉行我道

結果白毛新角色作用只係三明搬運工
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-17, 03:30 PM   #2716
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 真!DC 查看文章
結果白毛新角色作用只係三明搬運工
由手機版發出
齋做搬運...唔需要阿頼耶式...

舊 01-24-17, 05:14 PM   #2717
怪盜小G
しゃろとも

我到依家都睇唔出邊個會係BOSS

剩返集數唔多,下集係新年流流既白事回

朱古力又同佢舊基友必有一戰,又暫時無乜契機同鐵華反面,除非朱古力拎到新巾之後覺得哩個世界只要有佢一部巾做英雄留傳後世就夠走去挑巴巴機

黑仔我估係留比團長埋單架啦,雜卒都好打過佢,咩留返俾MS新手既團長打囉

大叔控條女屈埋新機都唔夠大姐砌大概都無佢份

唔會好似AGE咁話號角留左隻史前傳說兵器MA大家合力打完埋尾下話

舊 01-24-17, 05:50 PM   #2718
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
我到依家都睇唔出邊個會係BOSS
大叔同朱古力是旦一個,前者機會大啲, 如果有第三季,個位留返畀朱古力

引用:
朱古力又同佢舊基友必有一戰,又暫時無乜契機同鐵華反面,除非朱古力拎到新巾之後覺得哩個世界只要有佢一部巾做英雄留傳後世就夠走去挑巴巴機
有跡象朱古力開始變巾控(剎那化?), 等佢(慢慢)變態

引用:
大叔控條女屈埋新機都唔夠大姐砌大概都無佢份
留返畀雙馬尾妹, 照OP咁排法係咁「配對」

引用:
唔會好似AGE咁話號角留左隻史前傳說兵器MA大家合力打完埋尾下話
AGE 最後先係打隻史前MA, 跟手先係火星條細路暴走, 完晒就BBQ

舊 01-24-17, 08:40 PM   #2719
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
入機戰我覺得我會SL大法玩超必大合集

舊 01-24-17, 09:18 PM   #2720
Ishimura
Game Master
兼職提督業

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
入機戰我覺得我會SL大法玩超必大合集
要求BX賓士擊破bug能實裝
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 02:07 PM   #2721
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
依家先睇到38話
終於有較為精彩嘅戰闘
三日月最後應該會癱晒..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 04:05 PM   #2722
怪盜小G
しゃろとも

火星之王俾錢開發個攜帶型阿賴耶識咩行得走得囉

舊 01-25-17, 04:06 PM   #2723
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
可能意識都入埋巴巴度安全移除唔到

舊 01-25-17, 04:38 PM   #2724
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Rance 查看文章
可能意識都入埋巴巴度安全移除唔到
原來係Eva前傳xd
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 09:54 PM   #2725
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
卑鄙無恥下流賤格黑仔少爺用嘅可能係鈾彈呢啲超硬度非爆炸性彈頭,點解係違禁就考起
貧鈾彈??

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章

黑仔竟然無視停戰請求

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版