Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-27-12, 09:02 AM   #151
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
超中肯的
所以我都係一個良好市民
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 10:22 AM   #152
hahahaaaa
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ko121314 查看文章
超中肯的
所以我都係一個良好市民
超中肯的+1

我都成日同我侄仔講,鐘意睇動漫既小朋友,大過左一定會係好人
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 10:29 AM   #153
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: hahahaaaa 查看文章
超中肯的+1

雖然我都覺得幾中肯...
不過紅字就...

引用:
宮崎勤死前向治療師說:「請你告訴全世界,我是一位好人。」
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%AE%...BA%8B%E4%BB%B6

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 11:24 AM   #154
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: hahahaaaa 查看文章
超中肯的+1

收卡果種好人?

ps.宮崎係咪宅都成疑問
由手機版發出

此篇文章於 08-27-12 11:28 AM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 11:25 AM   #155
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: D.K. 查看文章
雖然我都覺得幾中肯...
不過紅字就...
如果個好人其實係指"好人卡"入面o既好人
咁一切就解得通了(無誤)
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 12:56 PM   #156
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

正宗車頭相

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 01:37 PM   #157
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 02:02 PM   #158
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: mikemike 查看文章
黑車白事相
HEERO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 07:21 PM   #159
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:

中肯
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 09:24 PM   #160
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
引用:

即使追緊個番組完左,仲有下個新番季節!
宅男其實係呢個世界之中對未來最抱有希望既人
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 09:33 PM   #161
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 10:01 PM   #162
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
IIB
胡迪真是專業演員啊...

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 12:27 AM   #163
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899

舊 08-28-12, 12:42 AM   #164
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
有無死士試?

舊 08-28-12, 01:01 AM   #165
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
我舉手,完全說中我了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 01:46 AM   #166
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 豆腐 查看文章
有無死士試?
出自惡搞版渦

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 01:54 AM   #167
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
有無死士試?
唔使試,係真既

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 02:44 AM   #168
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
已經過左一日 竟然未見有 今年TVB香港小姐既惡搞圖?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 09:53 AM   #169
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
有無死士試?
入耳式,要好大聲先得
合埋口隔到音

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 10:00 AM   #170
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
我buy!咪嘴低能高效新招!

此篇文章於 08-28-12 10:02 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 11:34 AM   #171
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
已經過左一日 竟然未見有 今年TVB香港小姐既惡搞圖?
我以為會有民建聯成功爭取 香港小姐有普選
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 02:36 PM   #172
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
http://www.facebook.com/home.php#!/p...type=1&theater

少少粗口, 不喜勿進

大家send message之前記住要check有冇打錯字, 如果唔係後果嚴重

舊 08-29-12, 03:24 PM   #173
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
http://www.facebook.com/home.php#!/p...type=1&theater

少少粗口, 不喜勿進

大家send message之前記住要check有冇打錯字, 如果唔係後果嚴重
記得當年有人唔識打過背囊個囊字
就.....

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 05:27 PM   #174
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
唔係笑圖
但d Skill好神

http://mstar.pixnet.net/blog/post/30...9B%B8%EF%BC%81

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 08:08 PM   #175
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
When God said, "Let there be light", Chuck Norris said, "say please."

霸氣外露

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.15] Iro ~清談館~ 1019 08-20-12 04:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM
Game vol.16 (完) 龍寶寶 體育版 24 10-30-04 05:48 PM
估波遊戲VOL.16 龍寶寶 體育版 23 11-01-03 05:45 PM

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版