Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-05, 05:19 PM   #1
aluzi
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
請問一下,GC的原裝S端子綫幾多錢?

在旺角區,最好先達。
aluzi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-05, 06:18 PM   #2
chammi
God of Gamer
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
應該160幾蚊啦~

但原裝不太好用~
我當年買hori條s線都係200有找~(一年前吧)

近日買左條原裝色差~約250~但效果 一般~

另想問下gc色差線有否出過其他牌子~
唔知怪獸有否出過gc色差線呢??
價錢如何~香港應該無啦~有否得訂購呢~

有否人可以解答下我呢~

舊 03-18-05, 08:06 PM   #3
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
先達見過阿婆店有hori 牌s線 $120
九龍城龍珠商場恆昌hori 牌s線 $140
黃金商場某舖原裝老任牌 $100