Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-05-16, 12:38 AM   #101
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
唔怪得見到個LIST覺得特別頹
總共26個TITLE
16隻係Z3出完
唔係新參戰唔緊要,起碼都換下丫
仲要PICK晒D大路野

另外Z3有44個TITLE
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:41 AM   #102
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我覺得少D TITLE 故事集中D仲好
不過頹在大部分Z3先出過

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:44 AM   #103
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
多TITLE唔一定好既

故事寫得唔好會亂

今次個LIST應該係保守得黎有D位佢進取左

個LIST其實老餅玩家睇見會好開心
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:47 AM   #104
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Kain 查看文章
唔怪得見到個LIST覺得特別頹
總共26個TITLE
16隻係Z3出完
唔係新參戰唔緊要,起碼都換下丫
仲要PICK晒D大路野

另外Z3有44個TITLE
當年機戰R,除左新參同高達x外,全部都係機戰A出過添

舊 06-05-16, 12:48 AM   #105
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
完美Z資源再用
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:54 AM   #106
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
只有我覺得如果可以加銀英傳是好事嗎
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:58 AM   #107
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
アリオスの人次次都有新畫
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:58 AM   #108
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
由手機版發出
加銀英傳係想老馬修出醜?~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 01:06 AM   #109
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
今次好少超機人

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 01:26 AM   #110
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
有高達當然好
但如果好似OG咁日/中一齊出, 鋼彈都算不過PSV真係唔好期望乜
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 02:09 AM   #111
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
由手機版發出
銀英好丫
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 02:14 AM   #112
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
加多d唔同種類的作品係一件好事

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 03:22 AM   #113
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
太多Z3出過嘅作品
畫面又唔換吓好難有動力去支持..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 04:44 AM   #114
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
開始補天使與龍…
乜第1集就咁激
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 08:58 AM   #115
clie

註冊日期: Dec 2001
到時應該有得揀香港定台灣譯名(或直接DETECT玩家地區),反正水蛇咁長既劇本都譯咗,唔差在嗰少少動作
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 10:00 AM   #116
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
開始補天使與龍…
乜第1集就咁激
比個IQ題你估
後期女主角被捉
你估下她把介指收係邊
點拿出來?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 10:08 AM   #117
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
夏羅古都有希望 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 10:24 AM   #118
yorkyork

註冊日期: May 2010
D作品其實可以當大部份都係bandai叫整,
用黎做廣告雜誌賣玩具
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 11:47 AM   #119
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
基神和剎那: 你班XX比我抖下得唔得

UC由Z去到獨角,中間有ZZ和馬反
敗家子何時入隊是個大問題

天龍舞和種命一起,感覺很多neta攪得出來
真假freedom,真假史黛拉

大半都係Z3部曲玩到累了的系列...
換一下不行嗎......
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:14 PM   #120
ShinDou

好似機戰W咁分1,2部,前半Z/ZZ+馬反,後半UC+敗家仔咪得

作品好明顯係因為錢既問題所以先用咁多Z3資源啦,仲有得出已經好好
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:20 PM   #121
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
各位還是體諒一點吧,雖然很多是z3 的已有資源,但不這樣成本肯定。。。。。

樂觀些想今次海外成績好下次多些新作品也是可能的

說來要找時間補完2199 了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:42 PM   #122
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

PSN  IDchownett
引用:
作者: kev00269270 查看文章
基神和剎那: 你班XX比我抖下得唔得

UC由Z去到獨角,中間有ZZ和馬反
敗家子何時入隊是個大問題

天龍舞和種命一起,感覺很多neta攪得出來
真假freedom,真假史黛拉

大半都係Z3部曲玩到累了的系列...
換一下不行嗎......
3大醬油高達已經放左阿WING一馬架la,再放就冇基本盤

舊 06-05-16, 12:46 PM   #123
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
勇者特急,令我諗返起 PS 新世代機械人大戰
日昇不再出勇者動畫,我覺得哩一代小朋友好可憐
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 12:57 PM   #124
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
仲以為會聖誕節出

舊 06-05-16, 01:54 PM   #125
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: Terry仔 查看文章
勇者特急,令我諗返起 PS 新世代機械人大戰
日昇不再出勇者動畫,我覺得哩一代小朋友好可憐
但話說回來就算sunrise肯做,依家既細路都未必會睇
兩代人之間既所謂童真已經有好大差別

標籤
スパロボV, スーパーロボット大戦V, 超級機械人大戰V

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] スーパーロボット大戦V | PS4 PSV | 攻略吹水區(所有隱藏條件已更新)(劇透請spoil)(手機app無得spoil請慎入) Gundam MK-2 攻略及心得交流區 621 12-20-19 06:48 PM
賣 PS4/PSV 遊戲 (updated) hokhin 買賣專區 4 01-11-17 01:49 AM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[多機種] 龍が如く 極 | 已售 | ps4 ps3(中文版同步推出) 1月24日名越稔洋再度來港! 鐵之侍 電視遊戲討論版 369 03-25-16 01:55 AM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM

現在的時間是 02:14 PM

手機版 | APP版