Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-06-16, 02:27 PM   #12026
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟都系,比空境吸引入坑
活動前幾日先開始打,2.25既時候都系lv10左右,依家已經lv69,升得好快
送既4星兩儀式又幾好,一直玩落都感覺良好

唯一問題就系抽卡,小弟花左¥80280結果一張5星兩儀式都唔中
小弟真系唔知應該話自己黑仔好定營運離哂譜
慘死履歷,呢個post個標題改得幾好,真系「」之財布,唉
我係上次活動刷首抽刷到嫁王先入坑,話說我係由活動開始刷到活動尾先刷到.......可見出5星英靈係幾咁低

今次空境活動當然有課金張5星式返黎,最終都抱得美人歸,但付出既代價係閣下的兩倍多少少

好彩係中5星式之前都中到五張5星英靈返黎,雖然有一張重複

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 02:35 PM   #12027
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: T.K. 查看文章
咁六、七舊水,選三隻開波
天與地的分別
原本以為買ac系指買人地打落果d,原來系初始save
望住張圖,愈望愈覺得自己傻仔,早d黎呢處受教就花少好多冤枉錢

引用:
作者: JMi 查看文章
幾年前我都係咁 而家對到多就無呢種堅持了
抽野賭機率不如將課左D石爆氣打機仲實際仲開心
反而身邊無朋友打手機GAME 無人教路嗎?
冇呀,本身自己同fd都系玩console game
早三四個月買左iphone先開始接觸手機game

引用:
作者: gingq7 查看文章
唔買acc都應該刷首抽刷到中5星式吧
咁樣課落去好傷...
一來開game時唔識刷首抽
二來當時ev未開始,諗住早幾日開始打升下rank升下lv備戰,點知成件事錯哂
系應該等埋ev開始先開game,只能說一句若さ(無知さ?)故の過ちだな

舊 03-06-16, 02:53 PM   #12028
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
係 既然為空境入坑
真係刷到有先開坑好d既

呢隻game追特定英靈真係好傷
尤其好似我呢d非洲御主www

不過心急想開game玩既心情都唔係理解唔到既

舊 03-06-16, 02:56 PM   #12029
蛋撻王子
功德完滿

話說經過一番努力之後
我都換晒所有野了

見之前好多師兄話停車場刷錢
之後自己試左幾場
係自己無抽中黑貓掉落系禮裝既情況
原來都只係高正常打錢既效益少少

咁我今次event終算打完了

舊 03-06-16, 03:13 PM   #12030
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
話說經過一番努力之後
我都換晒所有野了

之後自己試左幾場

我抽式既副產品有好多 ... 而家一場100%既話有160黑貓, 成百幾萬QP一場
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 03:21 PM   #12031
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: rfdingo 查看文章
正.........如果我砍掉重練應該會直接投降
任選應該會
式、櫻巴、師匠

不論性能上、攻略上及j能上

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 03:23 PM   #12032
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
話說經過一番努力之後
我都換晒所有野了

之後自己試左幾場

剩番幾日都可以等同刷錢嘛

=====

到現在才問, 可換的禮裝有值得突滿? 還是當肥吃?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 03:25 PM   #12033
T.K.
很黃很暴力

兔式都仲非常局限地有用

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 03-06-16, 03:59 PM   #12034
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
全部10抽
有中過5星,一隻アルトリアonly
4星就一大堆,總之慘不忍睹……
這也真是……

引用:
作者: 小嘉 查看文章
你呢D歐洲人不明白非洲人苦況
我10 PACK 都係無5星英
得一張4星英
根本一D都唔奇
所以我棄左GAME

真正的歐洲人是少課(甚至不用課)就中大獎的,我雖然也試過但肯定我只是假歐洲人而已

引用:
作者: tsddr 查看文章
我係上次活動刷首抽刷到嫁王先入坑,話說我係由活動開始刷到活動尾先刷到.......可見出5星英靈係幾咁低

今次空境活動當然有課金張5星式返黎,最終都抱得美人歸,但付出既代價係閣下的兩倍多少少

好彩係中5星式之前都中到五張5星英靈返黎,雖然有一張重複

能中到真是很好的了,真的課了很多也不中的人實在太多……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 03-06-16 04:09 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 04:04 PM   #12035
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
任選應該會
式、櫻巴、師匠

第二個你真係要j?

舊 03-06-16, 04:19 PM   #12036
T.K.
很黃很暴力

腋下很棒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-06-16, 04:52 PM   #12037
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-06-16, 05:08 PM   #12038
gingq7

註冊日期: May 2008
如果有得自選3隻, 沖田+師匠一定係穩膽
攻略上應該係換走劍式, 畢竟2隻saber太浪費, 換入傑克或月神, 不過綜合後都係劍式嬴晒...

嫁王其實各方面都很實用...不過又係衰在係saber

而另類選擇仲有孔明...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 05:12 PM   #12039
T.K.
很黃很暴力

式的話,打種火全對應啊

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-06-16, 05:18 PM   #12040
gingq7

B狐都種火全對應

估唔到當日十選一揀了比B叔弱的B狐, 諗住當擺設, 結果而家B狐係我每日打種火的鐵腳
舊 03-06-16, 06:37 PM   #12041
蛋撻王子
功德完滿

引用:
任選應該會
式、櫻巴、師匠

始終都係限定

但如果齋揀三隻
我諗 櫻saber, 金時,孔明就萬用d

然後自己課金抽大姐同傑克
就好好玩了

舊 03-06-16, 06:42 PM   #12042
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: z96282424 查看文章
我抽式既副產品有好多 ... 而家一場100%既話有160黑貓, 成百幾萬QP一場
引用:
作者: digiharuka 查看文章
剩番幾日都可以等同刷錢嘛
係 如果有抽得多黑貓掉落系既
今次都係刷d錢旁身好
因為一升技就會發現唔夠

一場有百幾萬其實已經等如打錢關既兩倍效益

但自己無既情況
揀朋友+1就70鬆d
揀大腿就90左右

其實雖然比純打錢關抵少少
但時間上就唔係太化算了

舊 03-06-16, 07:01 PM   #12043
gingq7

車場我都嫌太花時間, 但skill由lv4升到lv10要5千幾萬, 我手上的1億3只夠升2個技, 唯有焗打...

改了用 80劍式+50殺式+大腿傑克/X,
開著macro由佢自己打,自己就上網,etc. 表面上好似好慢, 但實際上呢個組合係點都唔會死人兼100NP入boss關,
到見倒boss就放寶具即死x2收工
舊 03-06-16, 07:02 PM   #12044
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
升技好食QP, 已經做左好多日停車場保安
今次活動602室刷無間の歯車算唔錯,
應該刷左60件以上...

停車場除左QP, 仲可以刷鬼燈, 又20AP, 但花時間有利有弊
今次活動已經好好, 希望下次可以有得刷羽毛..

此篇文章於 03-06-16 07:05 PM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 07:20 PM   #12045
蛋撻王子
功德完滿

其實見到師兄120lv已經略估到一二

舊 03-06-16, 07:24 PM   #12046
T.K.
很黃很暴力

車場係第一水敵儲np
之後大屠殺啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-06-16, 11:56 PM   #12047
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
804...全滅都殺唔到一人...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 10:04 AM   #12048
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
真正的歐洲人是少課(甚至不用課)就中大獎的,我雖然也試過但肯定我只是假歐洲人而已
果D係法老,家陣歐洲人都只係投資移民,只係投資多與少
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 11:14 AM   #12049
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: teealpha 查看文章
果D係法老,家陣歐洲人都只係投資移民,只係投資多與少
幾張呼符中五星pick up對我等假歐民/非洲人黎講只係都市傳說

舊 03-07-16, 11:58 AM   #12050
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
升技好食QP, 已經做左好多日停車場保安
今次活動602室刷無間の歯車算唔錯,
應該刷左60件以上...

停車場除左QP, 仲可以刷鬼燈, 又20AP, 但花時間有利有弊
今次活動已經好好, 希望下次可以有得刷羽毛..
我都做成好幾日停車場保安XD.....一場130-148隻黑貓就算QP減半都無佢今穩定地好刷.....

但真係刷到好累...目標係刷返上1億QP...現在升到兇骨超缺......

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:43 PM

手機版 | APP版