Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
影音館>播放器討論區 (06)
teamkiller 07:37 AM 01-15-14
作者: 陸奧 貴志:
多左成3叉,我都叫你咁買啦
如果唔介意錢同Size既買部D100仲正呀.....
HAKAIDER 08:01 AM 01-15-14
作者: lazy0913:
我隻耳機齒音出名勁
所以未必係zx1錯o既
但個樣真係好靚仔
不過又無咁豪5680買個樣
CK100 齒音勁唔識合手提機直推係一回事

但ZX1 作為一部7 萬円既機如果無能力控制好聲底厚薄的話根本係失敗

作者: teamkiller:
如果唔介意錢同Size既買部D100仲正呀.....
燒錢緊係PCM-M1, 一年換一個磁頭仲燒錢過Hi-MD b
teamkiller 09:34 AM 01-15-14
作者: HAKAIDER:
CK100 齒音勁唔識合手提機直推係一回事

但ZX1 作為一部7 萬円既機如果無能力控制好聲底厚薄的話根本係失敗

燒錢緊係PCM-M1, 一年換一個磁頭仲燒錢過Hi-MD b
未有時間佢去試,要試左先知....但CK100既聲我完全覺得係奇怪...
石原夏織 10:15 AM 01-15-14
D100試左fd果部。除左大同重之外都唔錯囧
作者: money:
係銀座問過staff
同f887+ pha2差唔多
佢叫我買f887+ pha2好過
咁你最後有冇買
money 12:25 PM 01-15-14
作者: 石原夏織:
D100試左fd果部。除左大同重之外都唔錯囧

咁你最後有冇買
今星期去東京買
石原夏織 05:07 PM 01-15-14
今星期去東京買
又飛
真係f887加pha2
シェンムー 05:19 PM 01-15-14
PHA-2 做PC USB DAC 表現如何呢 ?
money 05:24 PM 01-15-14
又飛
真係f887加pha2
要睇水樹
係 確定買呢兩樣
シェンムー 05:27 PM 01-15-14
白痴問題
係咪用返條WMport usb 線直插就可以digital out 比PHA-2 做DAC ?
石原夏織 05:51 PM 01-15-14
要睇水樹
係 確定買呢兩樣
如果同你好熟就好喇 可以代購

teamkiller 11:08 PM 01-15-14
其實F887+PHA-2做DAC....咁不如囉部Xperia Z/Z1駁PHA-2都得啦....講真差唔遠....
咁當然係前題你用Xperia Z/Z1....其它好似Note3果D都好似得
HI_Ricky 02:07 AM 01-16-14
本來都想買PHA-2放枱頭, 後來手痕 買左UD-501..... XD
Tenzan 10:11 AM 01-16-14
作者: HI_Ricky:
本來都想買PHA-2放枱頭, 後來手痕 買左UD-501..... XD

條件可以的話梗係用座枱DAC/AMP。
teealpha 02:13 PM 01-16-14
一講起UD-501,都唔知香港幾時會返部AX-501
HI_Ricky 02:42 PM 01-16-14
作者: teealpha:
一講起UD-501,都唔知香港幾時會返部AX-501
日本買平好多....
teealpha 02:55 PM 01-16-14
日本買平好多....
唔係嘛…TEAC喎
HI_Ricky 03:13 PM 01-16-14
作者: teealpha:
唔係嘛…TEAC喎
大部分都平過定價3-5萬yen, 沒理由等...
teealpha 03:43 PM 01-16-14
大部分都平過定價3-5萬yen, 沒理由等...
官方標價税抜 110,000円,佢Onkyo Direct賣99,800円
香港官方標$6400,舖賣唔駛6K
除非自己過開日本見佢舖賣80,000円以下,唔係都係等行好似好D,起碼唔駛拎
石原夏織 01:28 AM 01-17-14
作者: teamkiller:
其實F887+PHA-2做DAC....咁不如囉部Xperia Z/Z1駁PHA-2都得啦....講真差唔遠....
咁當然係前題你用Xperia Z/Z1....其它好似Note3果D都好似得
其實係電問題…電話要上網
仲要聽歌會唔夠電用 我用note3計 可能我用電用得多啦
所以依家都係諗緊入唔入pha2 定入ak100 mk2(個介面orz)
lazy0913 10:50 AM 01-17-14
所以依家都係諗緊入唔入pha2 定入ak100 mk2(個介面orz)
AK100個UI當然同android無得比啦
但已經好過好多player
有D真係用到想死
石原夏織 07:37 PM 01-17-14
作者: lazy0913:
AK100個UI當然同android無得比啦
但已經好過好多player
有D真係用到想死
目標輕巧所以後者機會大d
加上我如果買pha2得ipc插…
teamkiller 08:48 PM 01-17-14
三叔機root左斬曬D垃圾app就會耐用好多...
同埋其實其它野唔會點用電...兇手係個mon同3.5G/4G...

昨日睇到個PCM1792既線路(fiio e18用果粒)....今朝就手狠訂左兩粒黎玩...睇下自己做唔做到電話用既DAC了....做到既就慳番五千連zx-1等都可以唔買住
HAKAIDER 11:33 PM 01-17-14
http://page18.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/w94073839

嘩...........依個價

http://item.taobao.com/item.htm?spm=...id=12960650739

嘩...........有病無?!

http://page22.auctions.yahoo.co.jp/j...ion/l216859508

嘩...........正喎~好有性趣
KTN 11:36 PM 01-17-14
部DECK抵玩喎~
Rotagen 12:43 AM 01-18-14
MD要玩就玩DECK,
三年前日圓高位時我部MDS-JA333ES都唔駛咁貴
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面