Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 03-16-10, 12:07 PM   #126
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
今集真係悶到嘔..
佢以後唔好再講d咩功la...好悶.

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-10, 10:17 AM   #127
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
原來個傳聞唔係咁耐架咋....而家都出左公開信....
http://www.ikea.com.hk/chi/false_rumour.html

不過今個禮拜最經典都係明踩b浩係快活人唔求證就亂講呢單事

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-10, 12:18 PM   #128
*苔蘚*
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2008
呢一集直情係聽完=沒聽,前面d吹水野都好過正題=.=
*苔蘚* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-10, 11:26 AM   #129
*苔蘚*

中國發生咁大單野,我廿幾三十年來都冇聽人提過,家醜不出外傳?
舊 03-28-10, 09:47 PM   #130
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

講到尾咪又係得一個理由.......唉.........千年古城一朝了..............

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-04-10, 08:22 PM   #131
*苔蘚*

雲海以後講多d縣疑兇殺案就好.....
舊 04-05-10, 12:07 PM   #132
yeah yeah

引用:
作者: *苔蘚* 查看文章
雲海以後講多d縣疑兇殺案就好.....
無錯..
頭2PARTS..呀祖講野悶到我..

NTR.......
舊 04-11-10, 02:32 AM   #133
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
今集講埃及
我覺得還可以啦

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-10, 09:58 PM   #134
*苔蘚*

而家先知埃及係冇埃及人0.0
舊 04-13-10, 07:44 AM   #135
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
而家先知埃及係冇埃及人0.0
ME2

有時講下呢d都ok
當識多樣野
唔好講d乜乜功就得喇,悶到飛起

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-10, 01:29 PM   #136
*苔蘚*

最搞野係平胸哈特女王
舊 04-18-10, 04:53 PM   #137
*苔蘚*

阿祖的作用只係用來搞笑吧...

此篇文章於 04-19-10 04:17 PM 被 *苔蘚* 編輯。
舊 04-19-10, 01:44 PM   #138
yeah yeah

今集唔錯.....

NTR.......
舊 04-19-10, 03:39 PM   #139
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
阿祖的作用只你用來搞笑吧...
無計喎,你見佢自己都話唔知果集講咩,咁無做功課點會講得好?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 02:06 AM   #140
Suda

Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
今集唔錯bor,雲海後期講到high過頭嗌錯名幾搞笑...荒島村子

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 02:08 AM   #141
[CpSs]crabcrab
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
真係估唔到我姨媽五十幾歲人都集集有聽
佢琴晚上o黎食飯話雲海講村島芳子講得好我真係打左個突orz
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-10, 10:02 PM   #142
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
真係估唔到我姨媽五十幾歲人都集集有聽
佢琴晚上o黎食飯話雲海講村島芳子講得好我真係打左個突orz
難得一次我又聽哂全部

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-10, 09:11 AM   #143
dc999
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
無計喎,你見佢自己都話唔知果集講咩,咁無做功課點會講得好?
佢有邊集係知自己講咩...有幾多次係我明佢講咩...其實佢究竟知唔知自己講咩...

p.s.佢搞笑咩

舊 04-25-10, 01:48 AM   #144
*苔蘚*

巧合...估唔到咁悶...
舊 04-26-10, 04:55 PM   #145
yeah yeah

似預見多過巧合

NTR.......
舊 04-26-10, 06:28 PM   #146
*苔蘚*

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
似預見多過巧合
人地個女讀傳理系關D聽眾鬼事咩
係講總統果度好少少...
今次講到播歌佢兩個都未講完
舊 05-02-10, 10:39 PM   #147
*苔蘚*

第一次聽原來耶穌有孖生阿哥...
舊 05-03-10, 07:55 AM   #148
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

反而唔知基督教係泛指晒信上帝的.......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-04-10, 09:52 AM   #149
*苔蘚*

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
摩門教徒都係叫自己做基督徒啦!當然而家香港好多"正統基督徒"唔會當佢地同天主教係基督徒...
舊 05-05-10, 05:47 PM   #150
Kurtmeyer
Grenadier

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
……那猶太教是信上帝,但他們絕對不會是基督教徒

Go to plan B!
Kurtmeyer 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:18 PM

手機版 | APP版