Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-09-13, 06:08 PM   #1001
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
開被動請企入商店
除左高等玩家識玩爆炸武器外
無人殺到你

為開槍顏色殺人中wwww

我有次駕車到武器店買野
咁啱附近有另一個人想殺我
我一早開左被動
佢即刻動議要kick我
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 06:15 PM   #1002
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
要殺人得4個原因
1.銀行無錢鍾意點殺都得,返正唔會跌錢
2.高lv為求變惡意玩家出任務
3.為開槍械顏色
4.為殺而殺

如果你唔係0身家你就輸了
咁銀行現金$0 俾人殺有冇咩特別野?
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 07:15 PM   #1003
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
咁銀行現金$0 俾人殺有冇咩特別野?
就講緊雙0 無特別
我企係到俾玩家殺夠1萬次都唔驚你
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 09:44 PM   #1004
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
開被動請企入商店
除左高等玩家識玩爆炸武器外
無人殺到你

為開槍顏色殺人中wwww
你試過比SUV封門未
等logout啦w
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 10:57 PM   #1005
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
hope 1.03 will fix the major bugs...

舊 10-10-13, 12:50 AM   #1006
~零~
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
終於買左間屋,可以成堆人沖涼
仲有實時街景

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 01:26 AM   #1007
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: ~零~ 查看文章
終於買左間屋,可以成堆人沖涼
仲有實時街景
我買左40萬果間沖涼都只可1個人咋wo,點樣成堆人沖涼的?我同fd試唔到
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 08:48 AM   #1008
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
呢度會唔會有 PS3 人想一齊解 D無聊獎盃的~? (e.g., 網球, golf, 掟鏢, 拗手瓜, 用custom car 贏車, etc)
最主要都係解 午夜俱樂部(The Midnight Club) 同 獨占鰲頭 (Numero Uno), 都可以幫手解其他
id: alfredmoody

除左 weekend, 夜晚基本上 online

此篇文章於 10-10-13 08:51 AM 被 sorlohk 編輯。
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 08:51 AM   #1009
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
昨天除了11時左右有一陣連不到人和上不了任務基本正常

感覺多回很多人玩,起碼都有兩三個任務都有一堆人接受我邀請,倒是看到認識的都已lv60多自己還是25而己,真是……
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 08:51 AM   #1010
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
update完, 但係即中長loading 戰局hang.,.

舊 10-10-13, 01:36 PM   #1011
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: sorlohk 查看文章
呢度會唔會有 PS3 人想一齊解 D無聊獎盃的~? (e.g., 網球, golf, 掟鏢, 拗手瓜, 用custom car 贏車, etc)
最主要都係解 午夜俱樂部(The Midnight Club) 同 獨占鰲頭 (Numero Uno), 都可以幫手解其他
id: alfredmoody

除左 weekend, 夜晚基本上 online

重拾盜墓者刷杯的熱誠吧~

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 03:07 PM   #1012
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
暴力輸送任 $9000 改到得返$3000
玩10波求生戰啦

過哂10波有20000蚊

只要4個合作, 要過哂唔難,

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 03:47 PM   #1013
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: whassupbun 查看文章

重拾盜墓者刷杯的熱誠吧~
我成日都 join 你 game 架 不過成日都full
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 06:34 PM   #1014
~零~
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
沖涼個位.就算人地沖緊都可以入去沖

幾時GAF搞下活動先

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 06:52 PM   #1015
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
想問問是否仍然爆位?^^;

舊 10-10-13, 06:56 PM   #1016
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
玩10波求生戰啦

過哂10波有20000蚊

只要4個合作, 要過哂唔難,
練射擊就可以既...但10波....應該夠我玩馬丁個開庭無解任3次...1次$9000

何況45Lv 有搶毒, $18000 + 31xx-33xx exp
都就快升到45Lv
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 06:57 PM   #1017
whassupbun

引用:
作者: ~零~ 查看文章
幾時GAF搞下活動先
星期六日一是旦一日囉,重陽登高團ok?
引用:
作者: 利家 查看文章
想問問是否仍然爆位?^^;
應該有位,你留多次Social Club ID,幫你睇睇

舊 10-10-13, 07:07 PM   #1018
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
星期六日一是旦一日囉,重陽登高團ok?

應該有位,你留多次Social Club ID,幫你睇睇
16個人一齊跳傘
何其壯觀

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 07:11 PM   #1019
whassupbun

引用:
作者: 0826使者 查看文章
16個人一齊跳傘
何其壯觀
15個,一個要影相 咁壯觀一定要影低佢
再試下15個人打劫一間便利店圍住個收銀

舊 10-10-13, 07:14 PM   #1020
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
15個去舞廳

舊 10-10-13, 07:46 PM   #1021
飛燕
懺悔不用等

世界真的好恐怖

比剛玩完任的人請入屋
玩完出門口,出來就開槍打我

女人都可以找妓女
GTA超有趣
舊 10-10-13, 07:59 PM   #1022
micF

註冊日期: May 2008
XBox Live GamertagmicF
引用:
練射擊就可以既...但10波....應該夠我玩馬丁個開庭無解任3次...1次$9000

何況45Lv 有搶毒, $18000 + 31xx-33xx exp
都就快升到45Lv
想問下點解開庭無解任? 已經28LV 打俾馬丁仲lock mission
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 08:37 PM   #1023
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: 飛燕 查看文章
世界真的好恐怖

比剛玩完任的人請入屋
玩完出門口,出來就開槍打我

女人都可以找妓女
GTA超有趣
女人會有咩特別演出?

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 09:38 PM   #1024
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
咁好玩我都想join!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-13, 10:14 PM   #1025
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: 0826使者 查看文章
女人會有咩特別演出?
無論去club或者街
動作完全一樣
我還以為自已開了個偽娘

女人無舞女/妓女d衫同髮型
全部好頹好地味

結果我水著走天下

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 04:45 PM

手機版 | APP版