Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-17, 11:10 AM   #7501
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
尋日爆左勁多水先20000到
師兄話因為個時期太短
所以道具送少過以前
自己又漏左兩日無入event頁攞野

各位師兄加油~

舊 08-27-17, 12:21 PM   #7502
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
尋日爆左勁多水先20000到
師兄話因為個時期太短
所以道具送少過以前
自己又漏左兩日無入event頁攞野

各位師兄加油~
平時活動通常有9日左右,
今次7日都唔夠,
少左成2日真係差好多,
唔爆水應該好難上到2萬
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 01:04 PM   #7503
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
打到今朝11點左右,計哂消完物應該18000左右....我諗要補4次滿體左右

舊 08-27-17, 02:39 PM   #7504
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
呢家14萬分...見到2000條線o係13萬度...出盡全力刷到7點應該有16萬,問題超越16萬的話會追唔切

此篇文章於 08-27-17 02:45 PM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 02:48 PM   #7505
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
已半棄坑見蘭子唯有打2萬, 燒左寶箱堆40支水達標, 呢D EVENT真係要留比後生仔, 力已乏
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 05:41 PM   #7506
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

你既HEA都痴線
有幾

前面幾個 EV 都打唔到 2 萬PT

公演解哂D任務就算
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 08:02 PM   #7507
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021

場仗終於打完....

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 08-27-17, 08:12 PM   #7508
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
16萬辛苦晒

最後都係fc唔到mas

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 08:14 PM   #7509
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
我得15萬已經死咗

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 08:34 PM   #7510
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
差唔多17萬, 太強了
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 09:29 PM   #7511
lineage19
Crazy Gamer

我諗我要休息返一年半載先考慮再衝唔衝活動...

老人家受唔住

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 08-27-17, 09:56 PM   #7512
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
無掛機隊 打死都唔跑
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 10:01 PM   #7513
綾風祐希
Insane Gamer
東方茅原長門大明神

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDKagefumiYuki
引用:
作者: axe1292 查看文章
平時活動通常有9日左右,
今次7日都唔夠,
少左成2日真係差好多,
唔爆水應該好難上到2萬
好奇想知點解今次縮短咗
綾風祐希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 10:03 PM   #7514
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
怕且唔會推多個超短期ev打4日掛?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 10:14 PM   #7515
lineage19
Crazy Gamer

引用:
作者: 綾風祐希 查看文章
好奇想知點解今次縮短咗
其實唔係短左, 係咁岩今次係短
(一般アタポン形式就係比GROOVE較短時間, 同今次同樣的7日(150小時)的EVENT仲有另外3次)

因為CY要砌到每個月的SCHEDULE都差唔多, 所以EVENT的時間都不一, 基本都係7-11日不定 (睇果個月點排)
詳細:
https://imascg-slstage-wiki.gamerch....83%BC%E3%82%BF

此篇文章於 08-27-17 10:22 PM 被 lineage19 編輯。
舊 08-28-17, 01:01 AM   #7516
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
無掛機隊 打死都唔跑
由手機版發出
有得掛都唔想跑多次
<- 有得掛都係死

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 02:12 AM   #7517
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
平時努力清體力都只有3萬pt左右
16萬分的巨巨要拜一下
今次得7日加上開左新坑(小圓外傳)
打到2萬7千已經停手

btw, 呢度有冇p有玩小圓外傳
GAF冇人開post的...唔通要我開

此篇文章於 08-28-17 02:16 AM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 12:32 PM   #7518
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
開頭雄心壯志諗住打2萬分
到前日先發現原來已經無咩時間
結果都係10000分就收工

hi-sc 39937位 超低空飛過
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 01:05 PM   #7519
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
平時努力清體力都只有3萬pt左右
16萬分的巨巨要拜一下
今次得7日加上開左新坑(小圓外傳)
打到2萬7千已經停手

btw, 呢度有冇p有玩小圓外傳
GAF冇人開post的...唔通要我開
小圓我有hea玩...
開囉睇下有冇人討論
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 02:11 PM   #7520
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
復刻...不過呢個時間會有人落飛...??

https://twitter.com/imascg_stage/sta...51034536615937

另...冇新主線...不過......

抖3日....即係唔係因為時間關係cut短之前個ev啦....

https://twitter.com/imascg_stage/sta...52630322585600

由手機版發出

此篇文章於 08-28-17 02:27 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 10:28 PM   #7521
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
乜野叫PU?a

結果都係唔中唯,算

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 10:53 PM   #7522
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
好歐丫, 3張SSR
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 10:57 PM   #7523
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔講都唔知永遠17歲會跳到出汁

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 11:03 PM   #7524
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
10抽3SSR仲想點.....

舊 08-29-17, 12:07 AM   #7525
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
10抽3SSR仲想點..... +1

呢隻驚有PU架咩?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 04:42 AM

手機版 | APP版