Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-03, 09:16 AM   #26
Kenji少
God of Gamer
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
唉.....
尋晚又慘敗了.....

始終都係俾佢um下um下咁二連槍食住..

打到冇晒心機...
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-03, 03:16 AM   #27
lukka120
Insane Gamer
核証人員

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 阿魚 :

請問紅勇點三槍呢?
最基本其中一仲...........近距離空中一槍,落地一槍,"仲"前or行前一槍

請多多指教喲^-^
lukka120 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-03, 03:40 AM   #28
lukka120
核証人員

引用:
Originally posted by Kenji少 :
唉.....
尋晚又慘敗了.....

打到冇晒心機...
"見"議......用gundam 訓練下空中um下um下之後突然不斷改變方向,然後先攻擊
(試下:[1]用槍空中um下um下行近敵人,[2]空中一槍,[3a]就落地用格鬥 or[3b]就落地時一槍 + 即時加開一槍)

........之後先練紅勇

請多多指教喲^-^

此篇文章於 09-07-03 03:42 AM 被 lukka120 編輯。
舊 09-07-03, 03:57 AM   #29
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by lukka120 :

"見"議......用gundam 訓練下空中um下um下之後突然不斷改變方向,然後先攻擊
(試下:[1]用槍空中um下um下行近敵人,[2]空中一槍,[3a]就落地用格鬥 or[3b]就落地時一槍 + 即時加開一槍)

........之後先練紅勇

多謝你既建議
我部高達既一向打法同你所講既差唔多~
空中我就比較鍾意落地斬+槍呢個基本既打法~
雖然唔洗太多花巧但夠晒實用~~

另外..高達係空中既unun下始終冇紅勇咁順~~
反對地..我就係覺得紅勇太難控制~~

p.s.我會繼續努力
舊 09-07-03, 11:22 AM   #30
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
唉.....
尋晚又慘敗了.....

打到冇晒心機...
其實Kenji少你係邊頭打開?

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-03, 01:12 AM   #31
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by vov430 :

其實Kenji少你係邊頭打開?

平時係北角打開~~
不過間唔中有過海~~
呢期就跟個frd去灣仔gamezone打
舊 09-08-03, 05:47 AM   #32
上等兵

註冊日期: Jul 2002
引用:

平時係北角打開~~
不過間唔中有過海~~
識唔識湯米
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-03, 09:55 AM   #33
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by 超能力戰士 :
識唔識湯米

卜三一 <--係唔係呢個簽名果個~?

如果係就識
我就係跟佢落灣仔打的
舊 09-08-03, 08:29 PM   #34
~@千千@~
Game Master


引用:
識唔識湯米
我識
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-03, 08:56 PM   #35
vov430
黑色疾風丸

引用:

平時係北角打開~~
不過間唔中有過海~~
我係旺角打架

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 09-09-03, 02:01 AM   #36
lukka120
核証人員

引用:

我係旺角打架
旺角聯合?

我周圍去...
旺角:超群(15%)....[有GF8]
.....聯合(15%)....[練避camp槍]
.....標準(25%)....[練fit自己]
鑽石山:荷里活(15%)....[有GF8]
九龍灣:VZ(10%)....[朋友睇場]
觀塘:寶聲(10%)....[朋友夾挑]
筲箕灣:香遞(5%)....[付近返工]
銅鑼灣:GZ(5%)....

請多多指教喲^-^
舊 09-09-03, 03:59 AM   #37
上等兵

引用:

卜三一 <--係唔係呢個簽名果個~?

如果係就識
我就係跟佢落灣仔打的
佢用開紅勇你唔問佢!!!
舊 09-09-03, 04:06 AM   #38
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
引用:

平時係北角打開~~
不過間唔中有過海~~
你今日放我飛機

舊 09-09-03, 04:20 AM   #39
上等兵

引用:
Originally posted by 湯米 :

你今日放我飛機
你星期五放我飛機
舊 09-09-03, 01:43 PM   #40
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

引用:
你星期五放我飛機
我有出現丫~~~~

舊 09-10-03, 12:17 AM   #41
Kenji少
暴走中

引用:

你今日放我飛機

返屋企先見到你個icq msg.
=.=!
舊 09-10-03, 12:40 AM   #42
vov430
黑色疾風丸

引用:
Originally posted by lukka120 :

旺角聯合?

我周圍去...
聯合-------有我唔識0既人就打
標準-------而家好小去,d勁人走得7788
新霸-------meeting機鋪
奧海-------平機鋪
e4間都有去

今天是好日子嗎?
舊 09-10-03, 01:50 AM   #43
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

引用:

旺角聯合?

我周圍去...
有冇係灣仔gamezone打過?
我見過一次有人用呢個簽名
因為果時我簽係名

舊 09-10-03, 03:48 AM   #44
伍等(少)提督
肥蟹@升天

註冊日期: Jan 2002
乜聯合仲有 camp 槍既咩?

舊 09-10-03, 03:51 AM   #45
上等兵

引用:

聯合-------有我唔識0既人就打
標準-------而家好小去,d勁人走得7788
新霸-------meeting機鋪
奧海-------平機鋪
e4間都有去
新霸係meeting機舖咩
舊 09-11-03, 11:34 PM   #46
lukka120
核証人員

引用:

有冇係灣仔gamezone打過?
我見過一次有人用呢個簽名
因為果時我簽係名
有.......キラ.ヤマト
1個月去灣仔gamezone一日

請多多指教喲^-^
舊 09-11-03, 11:46 PM   #47
lukka120
核証人員

引用:
Originally posted by 伍等(少)提督 :
乜聯合仲有 camp 槍既咩?
有.......一時仲"姣"勁....camp~.~"
so......"小"去嚕~~~

請多多指教喲^-^
舊 09-12-03, 04:17 AM   #48
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

引用:

有.......キラ.ヤマト
1個月去灣仔gamezone一日
咁我有冇見過你?

舊 09-12-03, 04:36 PM   #49
lukka120
核証人員

引用:

咁我有冇見過你?
唔知....but 我好高ga^^"
用gundam 多

請多多指教喲^-^
舊 03-21-04, 08:01 PM   #50
叮噹

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: lukka120
有.......一時仲"姣"勁....camp~.~"
so......"小"去嚕~~~

camp 槍.....即係點.....??
叮噹 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:30 PM

手機版 | APP版