Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
收藏品討論版>S.I.C.討論區 ⑩ 
凍檸茶 12:05 AM 04-30-11
其實係大叔腰太瘦吧,,,,
赤兵尉SETH 05:16 PM 05-01-11
作者: 凍檸茶:
其實係大叔腰太瘦吧,,,,
應該係肋骨既形狀造成漲起的視覺錯....
AnTeD 05:43 PM 05-03-11
作者: 赤兵尉SETH:
今次隻Agito手工精細過晒之前果d
今次d雕花好乾淨
換左新肘關節?其實我鐘意舊個肘關節多D
舊果個關節其實可動我覺得夠用
應該係肋骨既形狀造成漲起的視覺錯....
我覺得可能係兩個原因
一係安藤懶,直接係上面補畢地做個新胸肌
唔削走下面
一係就係因為肋骨個較位關節闊,唔收得窄…

問下大家,見唔見DIEND呀?
我想知如果買現貨O唔OK…
赤兵尉SETH 06:39 PM 05-03-11
作者: AnTeD:
換左新肘關節?其實我鐘意舊個肘關節多D
舊果個關節其實可動我覺得夠用

問下大家,見唔見DIEND呀?
我想知如果買現貨O唔OK…
問左幾間都話最快要星期五先有
但見toy-world有幾個人300蚊到手

之前隻MOMO同響鬼就覺得關節唔夠用,想放把刀上膊頭都唔得....
AnTeD 07:30 PM 05-03-11
問左幾間都話最快要星期五先有
但見toy-world有幾個人300蚊到手

之前隻MOMO同響鬼就覺得關節唔夠用,想放把刀上膊頭都唔得....
三百蚊!?魂限定都做到呢個價?!
禮拜五見到呢個價的話,我死都衝

可能我之前係買劍系列,肩甲造型問題
一早預左佢唔舉得幾高掛
另外其實手前臂個窩關節拆出黎削少少可動就已經好好多
頭先去睇左一睇實物
總覺得新肘關節中間果塊太過直不甩,有少少唔協調
luciferdark 07:41 PM 05-03-11
300 係廠貨吧...
赤兵尉SETH 08:06 PM 05-03-11
作者: luciferdark:
300 係廠貨吧...
平過SHF又好似冇咩可能....
發帖人只係話"一定唔只值300".......

可能我之前係買劍系列,肩甲造型問題
一早預左佢唔舉得幾高掛
另外其實手前臂個窩關節拆出黎削少少可動就已經好好多
頭先去睇左一睇實物
總覺得新肘關節中間果塊太過直不甩,有少少唔協調
其實佢出得好唔好都會照買,只係想儲多套十年祭擺係公司
AnTeD 08:45 PM 05-03-11
作者: luciferdark:
300 係廠貨吧...
廠貨照殺
平過SHF又好似冇咩可能....
發帖人只係話"一定唔只值300".......
無買SHF好耐…只係之前一百蚊入左隻艾斯黎改野
而家SHF坐底三百甘貴架咩?
其實佢出得好唔好都會照買,只係想儲多套十年祭擺係公司
跪拜
我呢挺窮人,連原大小十年祭都未儲到一半
劍KING都唔知收唔收好

Y BID見到有一盒DIEND,^((
見之前電王兩隻都山積,黑心地希望店家今隻都入多D,等佢炒唔起就最好
赤兵尉SETH 08:50 PM 05-04-11
無買SHF好耐…只係之前一百蚊入左隻艾斯黎改野
而家SHF坐底三百甘貴架咩?

跪拜
我呢挺窮人,連原大小十年祭都未儲到一半
劍KING都唔知收唔收好

Y BID見到有一盒DIEND,^((
見之前電王兩隻都山積,黑心地希望店家今隻都入多D,等佢炒唔起就最好
依家SHF坐底26X,人氣個d就33X

十年祭如果當初出時買真係平過SHF,後追就慘好多....
sic 劍KING當年好似好威水,成為全年最好賣的玩具

另外有報價DIEND要6XX~7XX...
魔璃 09:04 PM 05-04-11
見人地影相隻DIEND都系得一個body, 槍同咭咋喎
連complete form都冇 .....都要6-7舊 a
凍檸茶 09:20 PM 05-04-11
作者: 魔璃:
連complete form都冇 .....都要6-7舊 a
好空洞
赤兵尉SETH 09:21 PM 05-04-11
魂SHOP限定野來
有 complete form 應該唔只呢個數.....
Seamty2 10:52 PM 05-04-11

當年盒sic劍我買番黎只係$240
依家成7,8舊水
AnTeD 08:12 PM 05-05-11

當年我買BLACK,KUUGA都不過一魚半有找
乜而家貴成倍甘狼既

555,龍騎,甚至舊版AGITO我都未入
而且555爆發又分開出
睇怕我要等多十年睇下會唔會發達之後先有機會儲到十年
大貨到左?
頭先去歪咇到睇
見到七魚半囉
不過所有賣家一律呃人地寫埋 complete form上去
不知下標者作何感想
作者: Seamty2:
當年盒sic劍我買番黎只係$240
依家成7,8舊水
最貴好似去到成千
當年既炒家都賺到笑…
AnTeD 07:15 PM 05-19-11

こんなの絶対おかしいよ
Suda 07:40 PM 05-19-11

こんなの絶対おかしいよ
我的大叔哪有這麼乸型
魔璃 07:48 PM 05-19-11
成個發佈會d貨都擺得好差
魔璃 10:59 AM 05-20-11

好壯觀
zzzdx 11:03 AM 05-20-11

好壯觀
隻CT去左邊?
魔璃 11:55 AM 05-20-11
作者: zzzdx:
隻CT去左邊?
轉學了 (笑)
mikemike 12:00 PM 05-20-11

好壯觀
未齊人既?!
魔璃 02:30 PM 06-16-11
W出左

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...tion/b18945066
有2隻, 好抵玩
赤目黑龍 04:53 PM 06-16-11
W出左

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...tion/b18945066
有2隻, 好抵玩
深水埗 福利 $419
魔璃 08:30 PM 06-16-11
作者: 赤目黑龍:
深水埗 福利 $419
6點4去到已經賣哂
之後落左旺角買$438 ..
赤兵尉SETH 11:53 PM 06-16-11
$428入手~真係好正!!
今以上色好似仲靚過CJ~
小道具做得好細緻~可以變形!
四個Form既上半身都設計過d花紋唔係純轉色!

第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面