Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-02-17, 12:28 AM   #2676
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
山岸跳船
https://twitter.com/VP_yamagishi

不過其實佢一向都好似唔多落力…反而最擔心係120YEN。
其他GAME唔敢包,呢隻冇120YEN一定好快玩完…

舊 04-02-17, 01:09 AM   #2677
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
山岸跳船
https://twitter.com/VP_yamagishi

唔知係咪真
佢左面個profile仲係
プロデューサーやってます。 株式会社スクウェア・エニックス所属。
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-17, 08:01 AM   #2678
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
打完個活動先抽到特效神劍 @@

此篇文章於 04-02-17 08:11 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-17, 03:52 PM   #2679
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
打完個活動先抽到特效神劍 @@
掛出黎俾人用都好
而加好少人用我,個個都揀特效

我兩隻都已打完
lv20搭技5特效fd勉強1次打得死
舊 04-02-17, 04:57 PM   #2680
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
山岸跳船

除左山岸,重有上国料勇,睇黎SE前景不明⋯⋯VA會唔會扼埋個一周年就⋯⋯

舊 04-02-17, 05:14 PM   #2681
ShinDou

SE財政應該冇問題,仲成日出新手機GAME,唔係賺錢點可以狂出,反而本家D GAME而家就好少出了 XD

佢其他GAME都好多課長課落去,其實呢隻都好多課長,次次活動都成街特效技5 XD
舊 04-02-17, 05:30 PM   #2682
minazuki

財政直頭ok啦
FFXV冇爆死兼賣得好
皇牌DQ又未出

成三個月先出一次主線update
換人未嘗唔係好事
舊 04-02-17, 06:37 PM   #2683
神人ではない!新人だ

引用:
SE財政應該冇問題,仲成日出新手機GAME,唔係賺錢點可以狂出,反而本家D GAME而家就好少出了 XD

佢其他GAME都好多課長課落去,其實呢隻都好多課長,次次活動都成街特效技5 XD
真係要做課長呢隻門檻低好多,日日120,咩都唔做萬五石。
不過人地果D抽7%唔會好似佢咁_街,放5.5%垃圾入去…

舊 04-02-17, 07:10 PM   #2684
ShinDou

不過D課長應該唔係靠120抽到技5既,應該真係課左唔知幾多PACK,真係成日見黎見去果堆課長次次都抽到新石抽角同特效技5 XD
舊 04-02-17, 08:17 PM   #2685
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
咁講真唔係有課長打event就難好多。

我都覺除非法老,否則單靠120好難同技5課長匹敵。

舊 04-03-17, 01:08 PM   #2686
ShinDou

有FD白麗轉生左8千1攻,凸爆特效,普攻打人第1SET最尾果下扣4萬,我隻白麗6千7攻凸1特效最尾果下扣得2萬,爭千4攻都爭咁遠 @@ 成倍DAM

係咪改左公式﹖以前唔覺爭咁遠,而家可能睇攻多過技5,技5只係技1既2點幾倍

此篇文章於 04-03-17 01:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-03-17, 01:44 PM   #2687
神人ではない!新人だ

引用:
不過D課長應該唔係靠120抽到技5既,應該真係課左唔知幾多PACK,真係成日見黎見去果堆課長次次都抽到新石抽角同特效技5 XD
咁當然唔會淨係靠120啦,見到YOUTUBER次次新角都百幾二百抽先出齊,都仲要唔連ORB…
一次EVENT成10萬石…某程度D復刻LOOP係俾佢地休息用。
佢地一次EVENT夠在下去一轉旅行。
家陣在下有好多技5 FRIEND都七日以上了

白麗方面,對面應該係有專ORB吧?

此篇文章於 04-03-17 02:04 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-17, 02:10 PM   #2688
ShinDou

係喎可能係勁在個專用ORB,攻加1千,再每TURN攻大UP,唔知大UP係幾多倍 XD
舊 04-03-17, 03:36 PM   #2689
minazuki

引用:
係喎可能係勁在個專用ORB,攻加1千,再每TURN攻大UP,唔知大UP係幾多倍 XD
我都有個8100白麗fd wor
佢sub係兩把炎熱
combo 10hit之前授與傷害大上升
再加上專用ORB
差距明顯就梗架啦
舊 04-03-17, 03:39 PM   #2690
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
我都有個8100白麗fd wor
佢sub係兩把炎熱
combo 10hit之前授與傷害大上升
再加上專用ORB
差距明顯就梗架啦
白麗劈最後好難唔過10HITS
除非佢刻意甩

舊 04-03-17, 03:40 PM   #2691
minazuki

引用:
白麗劈最後好難唔過10HITS
除非佢刻意甩
第1SET最尾喎
舊 04-03-17, 03:43 PM   #2692
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
第1SET最尾喎
係喎

舊 04-03-17, 03:49 PM   #2693
ShinDou

另1個8千3攻白麗FD都係打4萬幾最尾果下,佢SUB係炎熱同冰劍,裝上身3把野都2千8攻 XD

裝SUB應該效果減半﹖

此篇文章於 04-03-17 03:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-03-17, 03:52 PM   #2694
神人ではない!新人だ

引用:
另1個8千3攻白麗FD都係打4萬幾最尾果下,佢SUB係炎劍同冰劍,裝上身3把野都2千8攻 XD

裝SUB應該效果減半﹖
應該係發夢率一半(100%>50%)倍率一樣…啩…

舊 04-03-17, 03:53 PM   #2695
minazuki

引用:
另1個8千3攻白麗FD都係打4萬幾最尾果下,佢SUB係炎劍同冰劍,裝上身3把野都2千8攻 XD

裝SUB應該效果減半﹖
好似係發動率減半
舊 04-03-17, 05:46 PM   #2696
神人ではない!新人だ

今次塔得27日既,之前好似有足成個月,唔通真係5月1日就…

舊 04-03-17, 05:58 PM   #2697
minazuki

就返星期一姐
lezard都未出

希望佢一周年唔係出lezard
唔想要法師
舊 04-03-17, 06:24 PM   #2698
ShinDou

石抽好似冇乜法師,應該都似係列沙特 XD

執粒應該唔會1個月內既﹖起碼都早兩個月同人講﹖暫時仲未經歷過打緊隻GAME執粒 XD

此篇文章於 04-03-17 06:27 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-03-17, 07:08 PM   #2699
神人ではない!新人だ

一周年慶祝同時宣告營運中止

舊 04-03-17, 07:15 PM   #2700
ShinDou

咁多課長點會執,有錢唔賺咩﹖XD

除非之後D活動冇晒D技5特效FD,就可能似

不過D技5特效FD其實都有可能係營運做妹 XD

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 03:22 PM

手機版 | APP版