Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-19, 10:22 PM   #9026
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
第一次發瘟....原來今日完活動

打得10000分.....

如果入唔到12萬就冇左上位卡

https://twitter.com/deresuteborder0/...99401596973058

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-25-19 10:27 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 10:36 PM   #9027
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
第一次發瘟....原來今日完活動

打得10000分.....

如果入唔到12萬就冇左上位卡

https://twitter.com/deresuteborder0/...99401596973058
只好等之後換
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 10:42 PM   #9028
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

睇預測12萬線係9000分,,,,應該冇問題

不過浪費左7萬道具

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-25-19, 11:16 PM   #9029
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
7萬個道具但入唔到頭十二萬...?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 11:18 PM   #9030
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
玩緊MLTD?

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 02-25-19, 11:18 PM   #9031
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

7千道具,多左個0
冇用到既道具即係垃圾

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-25-19, 11:19 PM   #9032
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
乜道具可以over9999?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-19, 11:09 AM   #9033
搖搖
永遠的毛毛王子↓

MASTER仲呃到隻金杯

舊 02-26-19, 02:10 PM   #9034
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
116xx 好彩

=======

新功能?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-19, 02:16 PM   #9035
J+1
望過黎呀!!!!!!

....黑白配....完全冇印像有呢...新人?

https://twitter.com/imascg_stage/sta...364555776?s=19
由手機版發出
舊 02-26-19, 10:20 PM   #9036
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
完全新人,居然唔係先喺モバマス出現而係直接喺デレステ亮相??

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-19, 11:21 PM   #9037
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 小光 查看文章
單睇營收有CGSS有D DUP緊
雖然已經擊退左"愛直播!"節拍遊戲, 但係"女子樂團"一路上緊位, 好快就CUP過CGSS
兩隻GAME客路唔同, 女子樂團闊好多, 主要有動漫CROSSOVER
應該有唔少純想玩音樂GAME而唔係IMAS死忠已過左檔
其實唔駛太擔心啦
imas死忠一直都比愛直播多好多
更何況隻GAME都三年幾,有幾可咁耐都仲賺到咁多

不過呢
印象中imas手遊好似最多只營運到三年多
唔知呢隻會唔會都係一樣命運
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 04:38 PM   #9038
J+1
望過黎呀!!!!!!

幻覺?!咁快又機會嚟啦???

由手機版發出
舊 02-27-19, 05:01 PM   #9039
搖搖
永遠的毛毛王子↓

轉左兩個月一次好耐喇喎
你有咩幻覺?

係快左既2月得28日

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 02-28-19, 12:44 PM   #9040
J+1
望過黎呀!!!!!!

更新完越打越甩beat...
由手機版發出
舊 02-28-19, 02:12 PM   #9041
J+1
望過黎呀!!!!!!

我唔要車啊~~

由手機版發出
舊 02-28-19, 02:34 PM   #9042
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
食左佢
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-19, 02:42 PM   #9043
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
唔係上次已經係Visual咩? 做咩又係Visual

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-19, 03:00 PM   #9044
J+1
望過黎呀!!!!!!

所以唔知衝唔衝愛麗絲媽媽好
由手機版發出
舊 02-28-19, 03:28 PM   #9045
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
衝,點解唔衝
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-19, 03:29 PM   #9046
yorkyork

註冊日期: May 2010
衝,點解唔衝
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-19, 05:22 PM   #9047
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
更新完越打越甩beat...
由手機版發出
更新完好似叫你去右手邊目錄LIVE設定度再自行調整返

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-19, 05:24 PM   #9048
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: J+1 查看文章
所以唔知衝唔衝愛麗絲媽媽好
由手機版發出

衝,點解唔衝

舊 02-28-19, 05:56 PM   #9049
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
更新完好似叫你去右手邊目錄LIVE設定度再自行調整返
Set左啦,情况係越打越甩..
由手機版發出
舊 03-01-19, 09:44 AM   #9050
搖搖
永遠的毛毛王子↓

[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)

Re: [CGSS] 第三輪TS帶來的新強度
https://www.ptt.cc/bbs/IdolMaster/M....805.A.0B5.html

又突破天際

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 10:06 PM

手機版 | APP版