Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-06-09, 10:59 PM   #101
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
寫左封信同佢講清楚哂:P
我咁禮貌上咁都話佢搵我都無所謂 實際上我已經唔想彩佢 亦都無預計佢會再搵我

之後我唔想彩佢所以我無再理佢 不過佢呢幾日 反而轉頭走黎搵我傾計

又問天地堂中間段時間 又話想去邊度報名
我答佢 好 你加油 我支持你
答完之後爽哂

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 12:06 AM   #102
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
駛乜寫信............

不過都好, 你踏出左第一步
做男人應該要咁先係家嘛! 駛鬼睬佢咩
做得好, 我支持你!

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-09, 07:22 PM   #103
House
里村★紅葉

我有個朋友有既xanga...
佢話我寫完封信 佢好感動話唔值得我為佢做咁多野
仲話寫左封信等緊機會 比我

不過查實果封唔係乜野情信..只係一封..我唔要再做你觀音兵 唔好再搞我

我放哂手你先黎覺得我好

Get

Get 周防天音!

舊 09-09-09, 08:57 PM   #104
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實有時直接d 表達自己諗乜、想點,
可能可以兜少好多圈...... ~ ~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-09, 10:00 PM   #105
House
里村★紅葉

又有消息 我有另一個朋友佢無啦啦幫我同佢講問對我點樣
佢話我好細心..感覺比起以前好好多

救命 到我差唔多有機會 果時我先乜都唔想做..真係..

Get

Get 周防天音!

舊 09-09-09, 10:08 PM   #106
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
我反而想知樓主係咪想"中"番個頭埋去...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 03:56 AM   #107
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: House 查看文章
我有個朋友有既xanga...
佢話我寫完封信 佢好感動話唔值得我為佢做咁多野
仲話寫左封信等緊機會 比我

不過查實果封唔係乜野情信..只係一封..我唔要再做你觀音兵 唔好再搞我

我放哂手你先黎覺得我好
想收番你做兵呀
到你真係理番佢時...唉..God Bless You
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 04:16 PM   #108
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

很傻很天真

舊 09-12-09, 03:02 PM   #109
House
里村★紅葉

佢呢排對我好左..

我好努力克制緊自己唔好中佢計
點算 我原來係M屬性
佢主動搵我SMS傾計我都無彩佢 我唔想搞搞下變番以前咁 ; (

Get

Get 周防天音!

舊 09-12-09, 03:18 PM   #110
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
樓主一面數到人咁衰一面又同佢係咁接觸
擺明就對人仲有意思啦
口裡說不身體卻很誠實
愛既反面就係恨

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-09, 04:16 PM   #111
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
你都係衝埋去壯烈犧牲一次啦

舊 09-12-09, 07:21 PM   #112
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
同佢玩陣先, 試下虛實, 如果重係好似以前咁咪再寫多封信LOR, 無問題!

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-09, 01:17 AM   #113
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
有D女人就算比男人打要跟住佢

我諗真係感性表現

舊 09-17-09, 01:34 AM   #114
ms09r2
Junior Member

註冊日期: Aug 2009
扮有識落其他OK 要好的女性朋友, 透露少少俾某人聽, 稍為引起佢的危機感先啦.....

單對單的話, 你鍾意左人先你實輸硬 ga wor ?
佢單方面牽住你唔放, 你根本無第二度力同佢抗衡, 咪盞俾人1一直拉埋身.....
就算明明係無都 "捏造" 出第二度力o黎扯番佢先, 企穩陣腳. 睇佢下一步係緊你定鬆你先再行動都未遲.
ms09r2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 11:36 PM   #115
House
里村★紅葉

=.="
點樣服侍呢位大小姐好..
我今日病到死下死下..佢話想食早餐..我晨早陪佢去食..佢自己遲到 搞到我上堂遲到都算了..
佢問我放學留唔留係學校溫書..我話..不如一陣睇下點先啦..
佢將呢一句野當左..好啦 我一陣放學陪你啦-.-

我放學sms話我想返屋企訓
佢連sms都唔應我
係佢fd 口入面得知..佢話我今日放佢飛機 話搵佢食lunch 又話我唔見左人 話我同佢個死對頭食飯..
我的天呀

Get

Get 周防天音!

舊 09-18-09, 12:13 AM   #116
ms09r2
Junior Member

註冊日期: Aug 2009
屈機? 唉..... 不過樓主你自己都唔緊張自己先(病又係,遲到又係), 第一時間顧住對面,
照顧佢時遇到困難 (虛弱)又唔知你有無同對面講清楚, 連拒絕都無明確地傳達到某人耳裡....
(你應該打電話啦... sms 佢話睇唔到就睇唔到)

咁 gei 情況人o地 有位入又可以怨邊個? 自己都要孭番一半飛啦...........orz

不過約食 lunch 好似純粹係對方 捏造 + 一廂情願........ 呢 d 咁 gei 不平等條約, 你硬啃o黎又有乜謂呢....?
有佢講無你講一味屈........ 真係委屈 wor.........(咁 gei 性價比就算係鍾意都搵過件啦, 當而家鬼迷心竅....)
ms09r2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-09, 12:25 AM   #117
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
究竟你自己想點?之前又話唔再理佢,現在轉頭又自己鍾返埋去.
都唔明你之前為咩比封信佢.你話放棄唔好理佢咪得囉.找你對佢既態度同一般同學一樣,
佢自自然然就打退堂鼓.
你又比信佢,擺明想佢睇完封信"林"你姐.
現在你又話病,又陪佢食早餐.
根本結果又loop返轉頭.
又要話佢對你唔好,但你又受,之後又上來申話人地不是.
究竟你自己想點?唔該做男人唔好牆頭草,一時一樣,搖擺不定.
對唔住講得直.
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-09, 03:59 PM   #118
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

唔好自己呃自己啦。
ok, 之前佢話比機會佢改, 咁比左啦?
結果係點一目了然啦?
你應該知要點做的。

舊 09-18-09, 04:07 PM   #119
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: カズキ 查看文章
究竟你自己想點?之前又話唔再理佢,現在轉頭又自己鍾返埋去.
都唔明你之前為咩比封信佢.你話放棄唔好理佢咪得囉.找你對佢既態度同一般同學一樣,
佢自自然然就打退堂鼓.
你又比信佢,擺明想佢睇完封信"林"你姐.
現在你又話病,又陪佢食早餐.
根本結果又loop返轉頭.
又要話佢對你唔好,但你又受,之後又上來申話人地不是.
究竟你自己想點?唔該做男人唔好牆頭草,一時一樣,搖擺不定.
對唔住講得直.
所以根本係樓主拎離賤
樓主已經唔知點先識醒架喇
根本由此至終佢都係俾人愚弄je
當人係寶wor~~傻既, 人地當你係草甚至奴隸ja
兵都冇得你做!!

冷眼旁觀食花生中

舊 09-18-09, 06:36 PM   #120
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002