Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 04-24-06, 08:58 AM   #1
neocon
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
fate/stay night個extra menu...

我買左3月尾出o個隻dvd版, 琴晚用apploccale開黎裝同玩, 裝完後一開個icon就自動彈去同我玩game, 而冇得俾我o係extra menu度揀load, 要玩玩下rgiht click先有得揀load...而right click時"return to top"o個欄就disable左click唔到入去, 請問係我install時有問題定係遊戲進度未到所以冇得去extra menu? thx
neocon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-06, 09:37 AM   #2
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
過o左序章先有...
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-06, 12:24 PM   #3
#1plus1#
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
唔洗驚,這是正常.
當rin姐遇上saber時序章就會完.跟住播opening movie同埋出menu.
以後開game時就會直接去menu.

#1plus1# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-06, 05:56 PM   #4
neocon

唔該晒, 初頭仲以為裝漏野, 嚇死...=.="
呢隻"game"如果冇得睇番d CG同movie既話就真係o徙晒
舊 04-24-06, 06:17 PM   #5
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
隻dvd ver 幾錢? thanks~

舊 04-24-06, 06:40 PM   #6
neocon

引用:
作者: luciferdark
隻dvd ver 幾錢? thanks~
八算入手, $740
買完好肉痛...
舊 04-24-06, 07:24 PM   #7
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
Thanks for info~ 咁我等ps2 version lu~

舊 04-24-06, 09:37 PM   #8
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
引用:
作者: luciferdark
Thanks for info~ 咁我等ps2 version lu~
ps2有無配音?

舊 05-14-06, 10:14 PM   #9
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Oscarzero
ps2有無配音?
PS2 版聽講話會有配音.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 11:40 PM   #10
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
真的會出來再說吧
老實說我覺得這聲音檔應該會大到爆掉
光想想看麻婆神父有多少對白就想到中田先生有多辛苦XD

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 09:14 PM   #11
neocon

引用:
作者: 鈴蘭
真的會出來再說吧
老實說我覺得這聲音檔應該會大到爆掉
光想想看麻婆神父有多少對白就想到中田先生有多辛苦XD
講開麻婆神父, 估唔到佢o係hf篇裡面會咁肯幫士朗同櫻喎...而且金比卡都好似冇fate同ubw裡面咁邪惡
o岩o岩打到麻婆神父移值左亞茶隻手落士朗度, 拭目以待個ending
舊 05-16-06, 02:16 AM   #12
#1plus1#
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: neocon
講開麻婆神父, 估唔到佢o係hf篇裡面會咁肯幫士朗同櫻喎...而且金比卡都好似冇fate同ubw裡面咁邪惡
o岩o岩打到麻婆神父移值左亞茶隻手落士朗度, 拭目以待個ending
你說得太早 完成hf先再判斷麻婆.
財主邪唔邪惡都無分別,他只是一個路人.

此篇文章於 05-16-06 02:19 AM 被 #1plus1# 編輯。
#1plus1# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 03:08 PM   #13
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: neocon
金皮卡本來就不是壞人啊,他屬性是混沌善的呢
他只是想要Saber罷了啊

麻婆?玩完再來評他也不遲
其實我頗認同麻婆的理論的
只是我始終是個自私傲慢的人類

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 06:24 PM   #14
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 鈴蘭
金皮卡本來就不是壞人啊,他屬性是混沌善的呢
他只是想要Saber罷了啊

麻婆?玩完再來評他也不遲
其實我頗認同麻婆的理論的
只是我始終是個自私傲慢的人類
金皮卡本身不是惡, 應該算是玩世不恭吧

麻婆? "聖者之死"(<---有冇記錯?)有話點解佢會變成咁樣
其實他算是已經放棄了世界的人....(其實可以說有點可憐 )

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[全機種] 秘技區,建設中......(歡迎大家提供秘投) 神祕人1號 攻略及心得交流區 263 07-20-08 12:54 AM
燒dvd有咩軟件可以整menu? 石光 手機資訊/電腦軟硬討論 11 04-06-04 09:29 PM

現在的時間是 09:58 PM

手機版 | APP版