Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-18, 11:04 PM   #13351
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
事旦啦....

夠25張飛抽到黑滑板=ss 飛....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-18, 11:06 PM   #13352
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
大器飛出射SF,睇落好似仲廢過隻白SF,除左大器高攻D之外 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-18, 11:33 PM   #13353
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
連omg版SF都係垃圾,其他版本算吧啦.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-18, 03:05 PM   #13354
ShinDou

岩岩填問卷答佢想復刻og同魔裝,即刻出積加XD 不過應該唔關我事,定係個個都填og?

不過banner係積加即係派啦,派既應該都係之前隻拳既下位版?

其他唔知出乜機,會唔會又出上位版古鐵純白?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 07-30-18, 03:07 PM   #13355
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
穴馬出場????

竟然唔係嗰套好評上演中的?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-18, 03:07 PM   #13356
ShinDou

講burning pt喎,會出r1?

舊 07-30-18, 05:27 PM   #13357
J+1
望過黎呀!!!!!!

今朝check 992...無端端多左10隻...

由手機版發出

此篇文章於 07-30-18 05:30 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-30-18, 06:07 PM   #13358
J+1
望過黎呀!!!!!!

Omg大爛鐵

http://dengekionline.com/elem/000/001/769/1769306/
由手機版發出
舊 07-30-18, 06:17 PM   #13359
ShinDou

嘩咁快講埋性能咁正 @@

OMG古鐵竟然唔係上位版,今次唔玩互BUFF,不過好神下喎 @@

此篇文章於 07-30-18 06:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-30-18, 06:29 PM   #13360
J+1
望過黎呀!!!!!!

爛鐵夫婦前後buff應該擋死隻鐵也...不過本身能力就咁睇唔覺幾出眾....
由手機版發出
舊 07-30-18, 06:31 PM   #13361
ShinDou

古鐵招必應該秒到好多野,兩公婆拍埋已經2千行動,古鐵出必再加1千行動,同埋本身高攻

不過迫佢兩公婆前後腳咁企應該會係缺點黎

不過睇落純白應該唔係好高攻

楠汁都唔差喎

估唔到獎品都唔差喎,好似仲勁過隻OMG喎雖然唔係大器

隻新黑兔出埋99回免死 @@ 不過得2千行動應該唔夠快,同埋200%回應該都唔夠避,仲要冇耐性冇罩冇剩 @@

此篇文章於 07-30-18 06:49 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-30-18, 11:12 PM   #13362
ShinDou

今日鬥雞好少人打上去咁,1433已經排117,好似已經幾個月未上過咁高,上星期好似星期1已經成堆千6
舊 07-31-18, 08:05 PM   #13363
ShinDou

真係冇人鬥雞喎 @@ 1549已經排21 @@
舊 07-31-18, 11:15 PM   #13364
ShinDou

原來正樹OMG唔係特效 @@ 而家D人就算抽30石都會俾OMG食架啦,點會就咁用黎打﹖又唔係大器又細力 @@

點解會揀首咁難聽既ROCKS黎播﹖

今次強敵LV1唔加CHIP,淨係加連戰率,即係唔駛落LV1了 @@

嘩強敵POOL有新古喎仲有舊古鐵

此篇文章於 07-31-18 11:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-01-18, 10:40 PM   #13365
ShinDou

點解鬥雞千5分咁多人寫引退但又咁高分既﹖@@
舊 08-02-18, 02:24 PM   #13366
J+1
望過黎呀!!!!!!

>>點解會揀首咁難聽既ROCKS黎播﹖

比你講多次

係個intro長到想瞓啫
由手機版發出
舊 08-02-18, 02:46 PM   #13367
ShinDou

好似其他集d主題曲好好多

再唔係播古鐵純白積加楠汁bgm仲正

舊 08-03-18, 10:10 AM   #13368
ShinDou

打到90幾0特效full auto已經殺唔到4百萬

舊 08-04-18, 02:35 PM   #13369
J+1
望過黎呀!!!!!!

突滿埋隻肉包,個綺蘿十字陣變得好好用w
由手機版發出
舊 08-04-18, 02:57 PM   #13370
ShinDou

肉包凸2同凸爆應該分別唔係好大喎,你貪佢果兩下普攻﹖不過呢個陣應該好多高分人打唔到,成街號3P天元

肉包本身D技唔算勁,應該你落隻勁BUFF機仲勁
舊 08-04-18, 04:44 PM   #13371
J+1
望過黎呀!!!!!!

就係貪佢個普攻+加狀態(v part 都落加狀態..),雖則佢個傷害冇美少年咁高...不過綺蘿星群抽之下都貢獻唔少(包括珠w)
由手機版發出
舊 08-04-18, 04:47 PM   #13372
ShinDou

但而家鬥雞高分人D陣多數都唔驚異常,1拍埋號同12妹你加左付與都唔係好上到,肉包主要都係普攻兩下送珠,除非你落肉包多果兩下普攻變到可以綺羅必之後圍嘔1次殺埋號,唔係既話效益應該唔高 @@
舊 08-04-18, 06:03 PM   #13373
J+1
望過黎呀!!!!!!

所以都睇特定陣形,前排最好有一隻防即死可以比綺蘿星開群抽,跟手美少年再必殺combo,隻號應該死ed...到時就到肉包封必殺/血...
由手機版發出
舊 08-04-18, 11:01 PM   #13374
ShinDou

好似又易左打上去﹖清完珠1732排230 @@
舊 08-05-18, 02:08 PM   #13375
ShinDou

無啦啦又有1853分人送分,反贏加16 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:47 PM

手機版 | APP版