Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-23-12, 10:37 PM   #951
swaggerpuipui
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: DavidH 查看文章
530我阿爸+阿爺生日唔得
529放工後無問題

如果大部分隊友都prefer 530,唔駛特地就我
風神會打埋我果份
但我地隊而家有個64高人,D獎品冇喇

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 10:42 PM   #952
小備兵

註冊日期: Mar 2012
活動暫定如下:

日期時間: 5月29日 17:30-20:00

機鋪: 活力城, 荔枝角地鐵站A出口

費用: 免費, 店內自行投幣

獎品: 神關, SR孫尚香, SR馬騰,sr張春華(冰嘲), SR華陀, SR狼顧, SR炎擊呂布

比賽計分制, 贏3分, 和1分, 輸0分

賽程: 各隊友店內對戰,
事前需先公佈一副正deck, 一副訓練deck, 軍師四枚
每人對戰兩場, 正deck vs 正deck, 訓練deck vs 訓練deck
完成比賽而得分最高者, 為優勝, 勝方將有較大機會得到獎品
人人有閃, 永不落空

所有消息, 以隊長火鳳公佈為准

如報名不來者, 家法處置

報名隊友如下:

火鳳

風神使 主deck: 大流星 訓練deck: 飛天deck

永江衣玖

儁☆1024

小傭兵☆

此篇文章於 05-24-12 11:37 PM 被 小備兵 編輯。
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 10:49 PM   #953

引用:
作者: 小備兵 查看文章
活動暫定如下:

日期時間: 5月29日

機鋪: 旺角, 太陽神或活力城

獎品: 未定, 看各隊長及隊友提供而定

比賽計分制, 贏2.5分, 和2分, 輸0分

每人對戰兩場, 正deck vs 正deck, 訓練deck vs 訓練deck
人人有閃, 永不落空

家法處置,咁大單.......

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 12:14 AM   #954
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
家法處置

btw 限用一張IC?

我而家個IC淨玩過魏國

如果限一張IC,我講定只會(識)玩戰騎三人同地滾礎

舊 05-24-12, 12:19 AM   #955
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
唔係你隊玩唔玩得?a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 12:21 AM   #956
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: 風音 查看文章
唔係你隊玩唔玩得?a
家法處置左先

舊 05-24-12, 12:26 AM   #957
小備兵

引用:
作者: 風音 查看文章
唔係你隊玩唔玩得?a
這次是隊內聯誼, 下次再請大大指教指教.
舊 05-24-12, 12:48 AM   #958
wayne123789
newer

引用:
聽說員工食野都係要比$$
我十九幾年前聽過話夠4粒鐘就有得食, 如果要俾錢, ...d友會唔會偷食?

引用:
作者: 咖哩飯 查看文章
可惜既係而家用28蚊仲快過以前用14蚊 ...
超,..其實最慘係我個類, 好多年未加過人工..
即係等於哩十年八年一直減緊人工.

舊 05-24-12, 12:52 AM   #959
wayne123789
newer

引用:
活動暫定如下:

和緊係要低過1.25分..和2分咪鼓勵一切龜攞4分, 加埋仲多個贏咁多.

舊 05-24-12, 12:54 AM   #960
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
家法處置,咁大單.......

物甘大獲,家法侍候?!!

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 01:07 AM   #961
小備兵

引用:
作者: wayne123789 查看文章
和緊係要低過1.25分..和2分咪鼓勵一切龜攞4分, 加埋仲多個贏咁多.
認同, 不過係隊長提議既.... =.=
舊 05-24-12, 01:07 AM   #962
kawaiibaba
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: wayne123789 查看文章
聯賽咁3/1/0最實際

舊 05-24-12, 03:11 AM   #963
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
聯賽咁3/1/0最實際
想緊

3/1/0

3/1/-1

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 09:06 AM   #964

引用:
作者: gafstar 查看文章
想緊

3/1/0

3/1/-1
居然出現-1,即係要減返轉頭

舊 05-24-12, 10:09 AM   #965
小備兵

引用:
作者: DavidH 查看文章
家法處置

btw 限用一張IC?

我而家個IC淨玩過魏國

如果限一張IC,我講定只會(識)玩戰騎三人同地滾礎
IC無所謂既, 只要係隊友就無問題啦.

另外, 可以的話, 隊友們盡快確定.

偉大既火鳳隊長要去預備禮物
舊 05-24-12, 10:13 AM   #966
kameojisan

註冊日期: Dec 2011
引用:
活動暫定如下:

日期時間: 5月29日

機鋪: 旺角, 太陽神或活力城

獎品: 神關, SR孫尚香, SR馬騰等等

人人有閃, 永不落空

請問幾點鐘要到? 我番梗夜更(下午3點至夜晚11點), 如果在晚上舉行, 我要事先通知m記轉時間or day off

現在m記請人$28/hour, 每3小時有半小時無薪休息, 但包$28膳食, 第二餐就得$14膳食
昨天過左第一天, 超好玩的說, 炸嘢, 蒸蛋, 整包, 洗雪櫃, 所有事物都好新奇,
但係個人會變到好tense, 要keep住接單, 又要check住d食物量, 不停炸不停refill, 回到家後就倒在床上了....
但係比起坐著等人工, 我更愛有汗水的工作。
在學校坐左十多年, 成果又唔一定成正比, 這樣的工作更實在和充實

david, 唔洗擔心錢的問題, 如果你出席呢個小隊交流賽, 我代你出錢

舊 05-24-12, 10:22 AM   #967
小備兵

引用:
作者: kameojisan 查看文章
請問幾點鐘要到? 我番梗夜更(下午3點至夜晚11點), 如果在晚上舉行, 我要事先通知m記轉時間or day off

現在m記請人$28/hour, 每3小時有半小時無薪休息, 但包$28膳食, 第二餐就得$14膳食
昨天過左第一天, 超好玩的說, 炸嘢, 蒸蛋, 整包, 洗雪櫃, 所有事物都好新奇,
但係個人會變到好tense, 要keep住接單, 又要check住d食物量, 不停炸不停refill, 回到家後就倒在床上了....
在學校坐左十多年, 成果又唔一定成正比, 這樣的工作更實在和充實

david, 唔洗擔心錢的問題, 如果你出席呢個小隊交流賽, 我代你出錢
時間方面, 暫定在係17:30-20:00,

至於錢銀方面, 隊長有考慮到學生隊友既財政問題, 請放心!

都係店內咁打, 人數應該在6至7個之間, 預算係120-150打機錢左右
舊 05-24-12, 10:25 AM   #968
kawaiibaba

註冊日期: Feb 2012
引用:

你同DAVID有無用SMARTPHONE? 留低電話#同我地CHAT

舊 05-24-12, 10:28 AM   #969
kameojisan

引用:
時間方面, 暫定在係17:30-20:00,

至於錢銀方面, 隊長有考慮到學生隊友既財政問題, 請放心!

都係店內咁打, 人數應該在6至7個之間, 預算係120-150打機錢左右
多謝隊長的細心!!
我會出席的, 需要現在講正deck同訓練deck嗎?
正deck應該係大流星(- -''), 訓練deck係飛天deck

舊 05-24-12, 10:29 AM   #970
kameojisan

引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
你同DAVID有無用SMARTPHONE? 留低電話#同我地CHAT
我同佢都沒有smartphone, 用唔到whatapps同line之類的apps

舊 05-24-12, 10:42 AM   #971
小備兵

引用:
多謝隊長的細心!!
正deck應該係大流星(- -''), 訓練deck係飛天deck
我地偉大既隊長係火鳳

謝謝參加, David隊友會一起玩嗎?
舊 05-24-12, 10:46 AM   #972
kameojisan

引用:
我地偉大既隊長係火鳳

謝謝參加, David隊友會一起玩嗎?
多謝火鳳隊長!!
這個要david親自交代, 他正在上班, 不便打擾

舊 05-24-12, 10:48 AM   #973

引用:
多謝隊長的細心!!
令我頭痛既大流星,仲有睇到眼都花既飛天

舊 05-24-12, 10:48 AM   #974
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
不支持亂入交流嗎

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 11:05 AM   #975

引用:
作者: 無題 查看文章
不支持亂入交流嗎
本次是小隊第一次隊聚,sorry。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
Simple2000 Vol.48 The Cpato 電視遊戲討論版 6 04-16-04 04:43 PM

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版